Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Χαλαρή 2δούλα...

Χαλαρή 2δουλα το βασικό μας bet για Σ/Κ με ένα ματς από Ιταλία και ένα από Αργεντινή..Θα υπάρξει και αύριο κινητοποίηση βέβαια με κάποια πιο τρελά bets όταν και θα υπάρχει περισσότερος χρόνος για μελέτη..
239 Φιορεντίνα-Ίντερ 2 (1,95) Δύσκολη έξοδος για τους πρωταθλητές,ωστόσο για να παραμείνουν πρωταθλητές οφείλουν να περάσουν από το Αρτέμιο Φράνκι αφού το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν τους ευνοεί και η Ρόμα παραμένει σε απόσταση βολής..Οι βιόλα άλλωστε προσφέρονται αφού δεν είναι τίποτα το εξαιρετικό φέτος και ο Μουρίνιο είναι αρκετά εγωιστής για να το χαρίσει αλλού..
332 Λανούς-Ροζάριο 2 (3,85) Η μπόμπα του clausura γι'αυτή την εβδομάδα,η Λανούς αφιάφορη στο πρωτάθλημα και έχει το ματς της χρονιάς για το libertadores μεσοβδόμαδα ενώ η Ροζάριο καίγεται για βαθμούς βρισκόμενη στις θέσεις των μπαράζ του υποβιβασμού και οι διαφορές τους είναι σίγουρα μικρότερες απ'ότι ''λένε'' οι αποδόσεις..

ΣΟΥΜΑ

Ίντερ 2,Ροζάριο 2

A1, ACB, Lega A: too much is not enough (πάμε για το 6ο σερί)

Μετά από ένα (απαραίτητο) διάλειμμα μεσοβδόμαδα, επιστρέφουμε για να πάμε ταμείο once more. Έχει δημιουργηθεί ένα αρκετά καλό σερί (από αρχές Μαρτίου) κι ελπίζουμε να συνεχιστεί με δυο δελτία και έξι συνολικά ματς. Η Α1 περιέχει δύσκολα παιχνίδια και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι υπήρξε διακοπή, δεν μπορούμε να έχουμε σαφή άποψη για την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι ομάδες, οπότε αποφεύγουμε σκοπίμως τα περισσότερα ματς. Αν πάλι θέλετε κάποια γνώμη για κάτι που δεν αναφέρεται στην ανάρτηση, μπορείτε απλά ν' αφήσετε ένα σχόλιο. Στα παιχνίδια:


Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (+22,5) --> 1

Αρκετές είναι οι φορές που ο Πανιώνιος παρουσιάζει κακό πρόσωπο εκτός έδρας κι αυτή τη φορά θα βρεθεί απέναντι σ' έναν πανίσχυρο αντίπαλο, ενώ δε θα έχει μαζί του τους Καλαμπόκη και Ζορόσκι. Βέβαια, η διαφορά εξαρτάται από τις διαθέσεις των παικτών του Παναθηναϊκού, αλλά οι ενδείξεις δίνουν άσσο.


Φερράρα - Σκαβολίνι (+4,5) --> 1

Έχουν πάρει φόρα οι γηπεδούχοι και στην έδρα τους έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε μια αρκετά ανταγωνιστική (το 2010) ομάδα. Παιχνίδι ανάλογο του δικού μας, Ηλυσιακός - Τρίκαλα, αφού οι ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος, αλλά με τη Φερράρα να έχει το momentum (όχι, δεν το λένε στο χωριό μου).


Εστουδιάντες - Μπρούεσα (+10,5) --> 1

Έδωσε κάποια σημάδια ζωής η Μπρούεσα πρόσφατα, αλλά δύσκολα ν' αντέξει στην καυτή έδρα των ποιοτικότερων "φοιτητών".



2ο δελτίο:


Γκραν Κανάρια - Μούρθια (+13,5) --> 2

Όχι, σωστά ειδάτε, 2 γράφει. Παρ' όλο που τα Κανάρια φημίζονται για την έδρα τους, εντούτοις, εδώ θα πάμε με τους φιλοξενούμενους (που είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος) οι οποίοι προέρχονται από δύο πολύ καλά παιχνίδια (με τη συνδρομή και του Σαμόντ Γουίλιαμς που επέστρεψε) και δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση, αντίθετα με τον αντίπαλό τους που φάνηκαν επηρεασμένοι από τον αποκλεισμό τους στο Eurocup. Οι γηπεδούχοι βέβαια είναι το φαβορί.


Μπιέλα - Μοντεγκρανάρο (+1,5) --> 2

Άκρως αντίθετες πορείες έχουν ακολουθήσει οι δύο ομάδες. Η Μπιέλα έχει σερί 1-9. Η Μοντεγκρανάρο 10-1 (και μάλιστα γνώρισε την ήττα την προηγούμενη εβδομάδα). Δηλαδή, ενώ τώρα οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο 9-15 και οι φιλοξενούμενοι στο 16-8, πριν ξεκινήσουν τα σερί είχαν 8-6 και 7-7 (με 9-1) αντίστοιχα κι έτσι η Μπιέλα ήταν πιο πάνω στη βαθμολογία. Όσον αφορά τον αγώνα, η Μπιέλα ούτως ή άλλως δε διαθέτει κάποια πολύ ισχυρή έδρα, ενώ η Μοντεγκρανάρο έχει ξεπεράσει πλέον και το Μαρούσι στις προτιμήσεις και την εμπιστοσύνη μας, αφού κερδίζει πάντα και στοιχηματικά. Δεν έχουμε κάποιο λόγο να σταματήσουμε να την προτείνουμε.


Καζέρτα - Μπενετόν (+4,5) --> 1

Η Καζέρτα έχει πέσει αισθητά τον τελευταίο 1-1,5 μήνα, χωρίς ωστόσο αυτό να της έχει στοιχίσει ιδιαίτερα βαθμολογικά, αφού εξακολουθεί να βρίσκεται στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης (απέχει 1+ νίκη). Μετά τα τελευταία ατυχή (σε δύο παιχνίδια κατέρρευσε μετά το 3ο δεκάλεπτο), ή άσχημα αποτελέσματα, πιστεύουμε πως ήρθε ο καιρός να πάρει ξανά ένα παιχνίδι στην έδρα της, σήμα κατατεθέν της μέχρι πριν λίγο καιρό. Απέναντί της, η Μπενετόν παραμένει πάντα επικίνδυνη κι αναξιόπιστη.



Το ματς που έμεινε έξω από τις τελικές επιλογές - (άρα δεν το προτείνουμε):
Ομπραντόιρο - Αλικάντε (+1,5) --> 2

Ντέρμπι παραμονής στην ACB, με την Ομπραντόιρο ν' αποδεσμεύει τον Μάσει και να φέρνει στη θέση του τον Πολ Ντέιβις, ενώ απέκτησε και τον Νταμίρ Ράντσιτς (είχε περάσει από τον Πανελλήνιο χωρίς να εντυπωσιάσει, αν και είναι καλός παίκτης στη θέση του). Επιπλέον, είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Κώστα Βασιλειάδη κι έτσι τα πράγματα γίνονται αρκετά ζόρικα για τους γηπεδούχους. Παρ' όλα αυτά, η έδρα τους έχει βοηθήσει αρκετές φορές και η Αλικάντε δεν είναι και η πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος, οπότε δε θα εμπιστευτούμε τελικά το διπλό.


Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

In the bus...vol.2

Επιστρέφοντας από τις Πασχαλινές διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, βρίσκομαι και πάλι μέσα σε ένα λεωφορείο και αποφάσισα- μιας και την προηγούμενη φορά αποδείχτηκε εποικοδομητική η συνεχής αλλαγή παραστάσεων- να δώσω και σήμερα τα προγνωστικά μου εν κινήσει! Πρόκειται για 2 Πορτογαλικά και ένα Γαλλικό ματς.

Monaco-Valenciennes 1(1,95)

Αυτός ο αγώνας προέκυψε μετά από σχετική αναζήτηση για Value bets στα πρωταθλήματα που ασχολούμαι. Στην Ευρώπη λοιπόν ο άσος παίζεται χαμηλότερα από ότι στον σιχαμερό ΟΠΑΠ. Η εικόνα του παιχνιδιού ευνοεί ελαφρώς τους Μονεγάσκους, καθώς έχουν την έδρα και είναι καλύτερη ομάδα. Αν και ντεφορμέ λοιπόν θα τους προτιμήσω, σε ένα μάτς που η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο.

Maritimo-Belenenses 1(1,60)

Οι νησιώτες, λαοφιλέστερη ομάδα της Madeira, Βασίζονται πάντα στην έδρα τους, είναι καλύτεροι και πιο φορμαρισμένοι από τον αντίπαλο τους. Το μόνο που με ανησυχεί είναι το σχετικά μεγαλύτερο κίνητρο της Belenenses, η οποία όμως μου δείχνει ότι έχει πάρει απόφαση τον επικείμενο υποβιβασμό της. Με αυτά τα στοιχεία, προτιμώ τον άσο.

Vitoria Guimaraes-Olhanense 1(1,80)

Εδώ η απόδοση θα ήταν πολύ χαμηλότερη αν στο προηγούμενο ματς κόντρα στη Braga, η Guimaraes δεν είχε δεχτεί 4 κόκκινες κάρτες. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει σημαντικές απουσίες αλλά και τη θερμότατη συμπαράσταση του κοινού της μετά από την προηγούμενη σφαγή. Η Olhanense(σ.σ. δορυφόρος της Porto, όπως και η Guimaraes) είναι καλή εκτός αλλά δείχνει να έχει σώσει την κατηγορία. Πιστεύω ότι θα χάσει από την ανώτερη,φορμαρισμένη και με κίνητρο για Ευρώπη Guimaraes.

Αυτά από μένα, ελπίζω να οδηγηθούμε όλοι μαζί στο ταμείο την Κυριακή το βράδυ. Be right back next Tuesday, my friends!

MLS and my weekend picks!

Chivas USA v New York Red Bulls

New York is off to a hot start, Chivas are not. New York boasts a strong defense and an early candidate for MVP in box to box midfielder Joel Lindpere. Chivas have not started the season strong and are struggling mightily in attack. I expect the Red Bulls to earn points. The only question is will it be 1 or 3.

Result: X2

Philadelphia Union v Washington D.C. United

Philly will be playing in it's first home game at Lincoln Financial Field. A huge crowd is expected, which is no surprise. The surprise is that D.C. will have a large group of fans at the game as well. The proximity of the two cities sets this up as a natural rivalry. No matter how many people come and how electric the stadium is, nothing can change the fact that these are two poor football teams. Washington is a shell of it's former championship winning side and Philly is an expansion team after all. I will give the edge to the home team in this one. Let the rivalry begin.

Result: 1

New England v Toronto

New England will welcome it's talisman Sharlie Joseph back to a team that does not concede many goals anyway. Sharlie is the engine that runs New England so I expect him to improve the team in all aspects. Toronto, on the other hand, is in upheaval after the mid week retirement of it's captain Jim Brennan and some roster moves to accommodate desired trades/signings. New England should win while Toronto spends valuable season time adjusting it's roster. Things they could have figured out in the PRE-SEASON.

Result: 1

Kansas City v Colorado
Result: 1

Houston v Los Angeles
Result: X

Dallas v Columbus
Result: 2

Chicago v San Jose
Result: 1

Real Salt Lake v Seattle
Result: 1

MLS Triada

Chicago v San Jose (1) 1.75
Chivas USA v New York (X2) 1.52
Dallas v Columbus (2) 2.65

Europe Triada

Mainze v Dortmund (2) 1.90
Doncaster v West Brom (2) 1.95
Cardiff v Reading (1) 2.00

Ελλάδα, Φιέστα και αγγαρεία...

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους!

Επιστροφή στα ελληνικά και μάλλον αδιάφορα γήπεδα λοιπόν μετά τις διακοπές του Πάσχα, με εξαίρεση ίσως τους φίλους του Παναθηναϊκού που περιμένουν πως και πως να δουν την ομάδα τους να κατακτά και επίσημα το πρωτάθλημα. Τώρα τι προγνωστικά μπορεί να δώσει κανείς σε μια τέτοια αγωνιστική είναι άλλο θέμα. Πάμε να δούμε τα παιχνίδια μας...

315 Αστέρας Τρίπολης - Άρης 2 (3.40)
Πολύ καλύτερη ομάδα ο Άρης σε μεγάλη φόρμα και με ανεβασμένη ψυχολογία απ τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου.

316 Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα Over (1.90)
Πολύ δύσκολη η πρόβλεψη για νικητή στην αναμέτρηση. Πιστεύω ότι θα δούμε αρκετά γκολ πάντως..

318 Παναθηναϊκός - Ηρακλής 1 (1.20)
Επικίνδυνο για Χ το παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα θέλει να συνδυάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με μία νίκη.

320 ΠΑΟΚ - Καβάλα 1 (1.35)
Μετά από 3 συνεχόμενες ήττες πιστεύω ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πάρει τη νίκη παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε διάφορα επίπεδα..

Δυο αγωνιστικές λοιπόν έμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος. Τώρα κατά πόσο θέλει κανείς να ασχοληθεί μετά τις παιχνιδάρες που είδαμε σε Champions League και Europa Leaague είναι άλλο θέμα. Εγώ μόνο να ευχηθώ σε όλους καλά κέρδη!!

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Μια τριάδα for the love of the game

Χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση, οι επιλογές μου είναι:

Bohemians-St Patrick's 1(1,65)

Marseille-Sochaux 1/1(ημίχρονο/τελικό)(1,80)

Περιμένω μια πολύ εύκολη νίκη για τους διεκδικητές του τίτλου απέναντι σε μια άχρωμη ομάδα.

Man Utd-Bayern 1(1,65)

Βλέπω νίκη και πρόκριση της United. ΑΝ αυτό δε γίνει, θα χαρώ τον αποκλεισμό αυτής της μισητής ομάδας ;)