Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Χρόνια μας πολλά!

Σαν σήμερα, καλοί μου φίλοι, πέρυσι, άρχισε να λειτουργεί αυτό το blog που τόσες συγκινήσεις μας έχει προσφέρει... Ελπίζουμε η δεύτερη χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη και να... χεστούμε στο τάλιρο! Σαν πρόταση από μένα, θα έχετε 2 αγώνες, που μπορείτε να τους παίξετε 2άδα αν είστε ματσό ή να τους χρησιμοποιήσετε στο δικό σας κουπόνι!

Udinese-Fiorentina 1(1,90) - Εμπνέει εμπιστοσύνη ο άσος, με την Ουντινέζε να είναι πολύ καλή εντός και τη Φιορεντίνα να ... χάνεται εκτός. Καλή και η απόδοση.

ΠΑΟΚ-Ηρακλης 1(1,50) - Θα μιλήσει η έδρα στο...ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι σε θέση ο Ηρακλής, παρά τις απουσίες του ΠΑΟΚ, να πάρει κάτι θετικό στην Τούμπα, που αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο. Τα τελευταία 7 χρόνια έχουμε 7 συνεχόμενους άσους με συνολικό σκορ 12-1!

Καλή μας επιτυχία!

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Mπασκετο-πρόταση μπας και..

Είπα να δώσω μια 3άδα μπασκετική που θα προτιμήσω σήμερα μπας και έρθει ένα ταμείο να δώσει ώθηση στη φάση...

710 - Πανελλήνιος - Γαλατασαράι 2 (2,5 γηπ)

712 - Καντού - Φλειμς Γκρόνιγκεν 1 (13,5 φιλ)

715 -Χάποελ Ιερουσαλήμ - Νίμπουργκ 1(9,5 φιλ)

Champions League 7,8/12

3 επιλογές το μενού για σήμερα και αύριο, με την τελευταία αγωνιστική των ομίλων να μην παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον...

Bursaspor-Rangers 1(2,10) - Τελευταίο ματς, αδιάφορος αντίπαλος, μηδέν βαθμοί για τους γηπεδούχους... Κίνητρο βλέπω να υπάρχει για τη νίκη μπροστά στον κόσμο τους και το σίγουρο είναι οτι οι Σκωτσέζοι δε φοβίζουν...

Zilina-Spartak 1(2,65) - Για τους ίδιους λόγους με το παραπάνω.

Bayern-Basel 1(1,60) - Βλέπω νίκη των Γερμανών, καθώς δύσκολα να έχουν κίνητρο οι Ελβετοί για τον αγώνα... Η Bayern χρειάζεται τέτοια ματς για να ανέβει συνολικά. Τη στηρίζω.