Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Μακριά από Champions League

Καλησπέρα! Πάμε στις επιλογές μας για το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα. Αποφεύγοντας το Champions League...

Duque de Caxias-ASA 1(3,10) - Do or die για την ομάδα του Πάουλο Κάμπος. Απέναντι στη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος εκτός έδρας, καλούνται να νικήσουν ή να πάψουν να ελπίζουν. Η απόδοση του οπαπ στον άσο είναι η καλύτερη παγκοσμίως.

LDU Quito-Yaracuyanos 1(1,25) - Άνετη νίκη με πολλά γκολ στο υψόμετρο του Casa Blanca για την ομάδα-σύμβολο του Ecuador. 1-1 το πρώτο ματς.

Internacional-Botafogo Under(1,75) - Κλειστό ματς βλέπω εδώ, καλή η απόδοση στο under. Δε θα ανοιχτεί η ομάδα του Ριο και οι γηπεδούχοι πάντα έχουν προβληματα σε τέτοια ματς... Πιθανά σκορ 0-0, 1-1.

Santos-Coritiba 1(1,70) - Κανένα περιθώριο για νέες απώλειες για την Peixe, νομίζω πως η αδύναμη εκτός Coritiba θα πληρώσει το ανοιχτό παιχνίδι της στο Vila Belmiro...

ΠΑΟΚ-Karpaty 1(1,65) - Πολύ έτοιμος για αρχή ο ΠΑΟΚ, στην Τούμπα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στους Ουκρανούς που για αρχή δε λένε και πολλά... Περίμενα χαμηλότερη απόδοση. Πιθανά σκορ 1-0 και 2-0.

Rosenborg-AE Κιτιον 1(1,65) - Εδώ βλέπω την εμπειρία να κερδίζει και την RBK να καταφέρνει να προχωρήσει σε βάρος των Κύπριων... Επίσης περίμενα χαμηλότερη απόδοση.

Οι τελικές επιλογές δικές σας! Καλή μας επιτυχία!

Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Το πρώτο Clasico!

Καλησπέρα σε όλη την διαδικτυακή παρέα!

Μετά τη φόλα που μας έριξαν η Σοσό και η Σάντος χτες, σήμερα, πολύ χαλαρά, και μετά την ανάλυση που επιτάσσει ένας πρωινός Κυριακάτικος καφές, έχω κάποιες επιλογές και σας τις παρουσιάζω...

Ried-Salzburg 2(2,20) - Κακό ξεκίνημα για τη Ριντ, νομίζω πως αν η αντίπαλός της παρουσιαστεί σοβαρή, σε συνδυασμό με το μέταλλο της πρωταθλήτριας που έχει, θα περάσει με διπλό...

Groningen-Den Haag 1(1,55) - Καλύτερη ομάδα, με την έδρα της να αποτελεί φρούριο για τα δεδομένα του συλλόγου, και με αντίπαλο μια άχρωμη Ντεν Χάαγκ. Τι άλλο θέλεις κυρία Γκρόνινγκεν για να κερδίσεις;

Setubal-Pacos Ferreira No Goal(1,80) - Πρώτη αγωνιστική, κουμπωμένες ομάδες, δε νομίζω να ειναι και οι 2 σε καλή κατάσταση ώστε να δούμε θέαμα. Σε συνδυασμό με την απόδοση, μου φαίνεται καλή επιλογή, αν και έχει αρκετό ρίσκο.

Guimaraes-Porto Under(1,75) - Δυσκολεύτηκε η Πόρτο στο Σούπερ Καπ, αναμένεται να δυσκολευτεί και σήμερα από μια πολύ αξιόλογη αντίπαλο. Περιμένω και στραβοπάτημα, αλλά ας περιοριστώ για αρχή στο under.

Real Madrid-Barcelona Under(1,75) - Μετά την πεντάρα πέρσι, όλα τα ματς μεταξύ τους είχαν 2 γκολ ή λιγότερα. Αυτό περιμένω να συμβεί και σήμερα. Πρώτο επίσημο ματς είναι βέβαια και ποτέ δεν ξέρεις, αλλά η ψυχολογία της κατάκτησης του πρώτου τίτλου είναι κάτι πολύ σημαντικό σε αυτό το επίπεδο. Κάθε λάθος θα μετρήσει και δεν περιμένω πολλά ρίσκα από τις 2 ομάδες.