Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ACB, πράξη 3η

Μετά από το ταμείο της προηγούμενης αγωνιστικής,συνεχίζουμε δυναμικά και για αυτό το σαββατοκύριακο.Πάμε λοιπόν...

Σάββατο 16/10

712 (2.5)Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης......1
Η Μπιλμπάο μέχρι στιγμής μας δικαιώνει απόλυτα,έχοντας επιδείξει αξιοθαύμαστη πληρότητα και αγωνιστική συνέπεια,αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς.Η επιστροφή του Βασιλειάδη στη δράση συνδυάστηκε με νίκη την περασμένη αγωνιστική κόντρα στη Βαλένθια και πλέον το απουσιολόγιο για τους γηπεδούχους είναι άδειο.Από την πλευρά τους οι Μαδριλένοι μετά τη νίκη-ανάσα επί της Μανρέσα ανασυντάχθηκαν κάπως, ωστόσο ακόμα απέχουν κατά πολυ από αυτό που και οι ίδιοι προσδοκούν.Επιπλέον,τη Δευτέρα παίζουν με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και είναι λογικό να δώσουν εκεί περισσότερη βαρύτητα σε σχέση με το σημερινό παιχνίδι.Άσος λοιπόν, πάμε στο πλευρό της Μπιλμπάο για 3η σερί αγωνιστική.

Κυριακή 17/10

732 Εστουδιάντες-Μπανταλόνα(4.5).........1
Η γηπεδούχος ομάδα μέχρι στιγμής δεν έχει συγκεντρώσει κάποιο ροζ φύλλο,ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αναμένουμε να συνεχιστεί και μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής. Οι "φοιτητές" έχουν καλή ομάδα,καλύτερη απο την Μπανταλόνα που ως τώρα έχει ρεκόρ 1-1 και γι αυτό στηρίζουμε τον "ασο". Ας ελπίσουμε οτι η παρέα του Γίρι Βελς,του Τάιρον Έλις και των υπολοίπων θα βρεθεί σε καλή μέρα και θα μας δικαιώσει.

733 (1.5)Φουενλαμπράδα-Μάλαγα........2
Δύο ομάδες που έχουν παρόμοιο ξεκίνημα,με 2 νίκες δηλαδή έρχονται αντιμέτωπες,σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι,που μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει και ως "ντέρμπι κορυφής". Η Φουενλαμπράδα, που πραγματοποίησε μια πολύ καλή προσθήκη που ακούει στο όνομα Νταβόρ Κους, συνεχίζει να συγκεντρώνει τα βλέμματα με τις θετικές εμφανίσεις της. Παράλληλα, η Μάλαγα που νίκησε και την πρωταθλήτρια Κάχα Λαμποράλ κάνει τους πάντες να πιστεύουν ότι αυτή ίσως είναι η χρονιά της.Έτσι, τασσόμαστε υπέρ της, βασιζόμενοι στις προσωπικότητες που διαθέτει, ικανές να παίρνουν παιχνίδια σαν κι αυτά.

Μετά τις Εθνικές

Οι επιλογές που θα απαρτίσουν το κουπόνι μου σήμερα, στην πρώτη αγωνιστική μετά τη διακοπή για τις Εθνικες ομάδες, είναι:

Newcastle-Wigan 1(1,75) - Ώρα για νίκη για τους γηπεδούχους, μετά από 2 αποτυχίες εντός(st james park, φωτό) που τους έχουν αφήσει λίγο πίσω στην βαθμολογία. Η Γουίγκαν δεν είναι τίποτα σημαντικό και αν η Νιουκάστλ πιάσει μια ανεκτή απόδοση θα το πάρει.

Tenerife-Numancia 1(1,95) - Ευκαιρία για πρώτη νίκη των Underachievers της Τενερίφης. Η Νουμάνθια προσφέρεται και πιστεύω θα την κερδίσουν.

Vitoria Bahia-Prudente 1(1,50) - Εδώ είναι πολύ μικρή η απόδοση αλλά το σημείο θα βγεί. Η δυνατή έδρα της Βιτόρια θα κερδίσει την πολύ αδύναμη και σχεδόν υποβιβασμένη Προυντέντε.

Bari-Lazio 1(2,40) - Αλαζονεία στο στρατόπεδο της Λάτσιο, πάνέ από τώρα για πρωτάθλημα, και όπως όλοι ξέρουμε, τέτοιες σηλώσεις ακολουθούνται από αγωνιστικές σφαλιάρες... Το γήπεδο του Μπάρι προσφέρεται για την πρώτη. Άσος!

Καλή μας επιτυχία!