Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Μεσημεριανή 3αδα Σαββάτου

233 Αμπερντιν-Χαρτς under
248 Κολωνια-Φράιμπουργκ 1
321 Ηρακλής-Ξάνθη 0-1 γκολ

Συντελεστής: 7.3

Σάββατο- 4άδα με..πίστη!

Για σήμερα, Σάββατο 26/02, επέλεξα 4 ματς να προτείνω και ,φυσικά, να τιμήσω και στο δικό μου δελτίο..

252- Άστον Βίλα - Μπλάκμπερν ---> 1(1.65)
Πιστεύω οι "χωριάτες" να με δικαιώσουν και να πάρουν το 3ποντο κόντρα σε μια μέτρια ομάδα που διακρίνεται κυρίως εντός έδρας όπως μαρτυρά και το εκτός έδρας σερί της( 3-1-9). Η Βίλα θέλει τη νίκη για να μη μπλέξει στη φάση-υποβιβασμός και πρέπει να εκμεταλλευτεί πλήρως το Βίλα Πάρκ, ιδίως με ομάδες παρόμοιας δυναμικότητας..In Darren Bent we trust!

253- Γουίγκαν - Μάντσεστερ Γιουν. ---> 2(1.4)
Σύμφωνοι,οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία και δεν μπορούν να παράτανε παιχνίδια σε καμιά περίπτωση..Ομως το κίνητρο των "μπέμπηδων" για τον τίτλο μου φαίνεται ισχυρότερο οπότε και θα τους προτιμήσω. Η Άρσεναλ καραδοκεί στον πόντο και με δεδομένο το δύσκολο πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών πιστεύω οι παίκτες του σερ Αλεξ να κάνουν το αυτονόητο και να φτάσουν στη νίκη.

321 - Ηρακλής - Ξάνθη ---> 1(2.00)
Τον πιστεύω αυτόν τον άσσο γιατί δεν πιστεύω καθόλου την Ξάνθη.. Μόνο τον Μπόατενγκ ξεχωρίζω απ'τους Ακρίτες και κανέναν άλλο.. Όχι ότι ο Ηρακλής έχει καμιά σοβαρή ομάδα αλλά πιστεύω ότι αυτό το ματς στο Καυτατζόγλειο θα το πάρει..Μπας και χαμογελάσει λίγο και το χειλάκι του Παράσχου!

341 - Παναθηναικός - Ατρόμητος ---> over(1.8)
Θα πάω στο όβερ γιατί πιστεύω πως ο Σισέ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποζημιώσει τους φίλους των πρασίνων στις τελευταίες, εν Ελλάδι, παρουσίες του αλλά και γιατί η άμυνα του τριφυλλιού είναι ικανή για το χειρότερο πόλλες φορές και μπορεί να συνεισφέρει στην επίτευξη 3 τουλάχιστον γκολ...Αν και πιστεύω ότι και ο Πάο μπορεί να το βγάλει και μόνος του..

Συντελεστής στο 8.6 περίπου..Άντε να δουμε..

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ACB, Lega A: 25-27/2

(+0,5) Σαραγόσα - Βαλένθια --> 1
Η Βαλένθια έχει παιχνίδι τελικό μεσοβδόμαδα με την Ουλκέρ για μια θέση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Κλαβέρ, την κούρασή της από το ταξίδι στη Λιθουανία, τη νίκη της την περασμένη εβδομάδα επί της Ρεάλ (που κάνει την ανάγκη για νίκη όχι τόσο επιτακτική, όσο θα ήταν σε αντίθετη περίπτωση) και τη σχετική αξιοπιστία των γηπεδούχων, οδηγούμαστε στον άσσο. Σίγουρα, θα θέλουν να έχουν τον αέρα του νικητή πριν το ματς της Ευρωλίγκας, αλλά τα στοιχεία φαίνεται να μαρτυρούν επικράτηση των γηπεδούχων.

Γκραν Κανάρια - Σεβίλλη (+4,5) --> 2
Έχει ανέβει για τα καλά η Καχασόλ, κέρδισε και με εντυπωσιακή ανατροπή στο τέλος τη Μάλαγα την περασμένη εβδομάδα και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει σε μια αρκετά ισχυρή έδρα.

Μπανταλόνα - Μπιλμπάο (+1,5) --> 2
Αντίθετες πορείες ακολουθούν οι δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται όλο και χειρότεροι και την "ελληνική" ομάδα της ACB να αποτελεί μια από τις πιο φορμαρισμένες αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα. Το momentum δίνει ξεκάθαρα διπλό.

Βανόλι - Μπιέλα (+4,5) --> 1
Ανάλογη κατάσταση και σ' αυτό το παιχνίδι, με τη Βανόλι να έχει ανεβάσει ιδιαίτερα την απόδοσή της, ενώ η απρόβλεπτη Μπιέλα φαίνεται πως κάνει μια μικρή, αλλά ιδιαίτερα έντονη κοιλιά. Απέναντι στους αρκετά έμπειρους παίκτες των γηπεδούχων υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να ξυπνήσει.

Μιλάνο - Σασάρι (+7,5) --> 2
Σ' εξαιρετική κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, χωρίς άγχος μπορούν να κάνουν ακόμα και τη ζημιά απέναντι σε μια ομάδα σαφώς ανώτερη, που δε βρίσκεται όμως και σε ιδιαίτερη φόρμα.


Και μια δεύτερη πεντάδα ως έμπνευση της στιγμής:

(+1,5) Γρανάδα - Φουενλαμπράδα --> 2
Αλικάντε - Εστουντιάντες (+2,5) --> 2
(+5,5) Βαγιαδολίδ - Ρεάλ  --> 2
Μπρίντιζι - Βαρέζε (+3,5) --> 1
Σκαβολίνι - Τεράμο (+7,5) --> 1

3αδα Παρασκευής

205:Μπουκασπορ-Μπουρσασπορ Under

207:Εβιάν-Ντιζόν 1

222:Βολφσμπουργκ-Γκλαντμπαχ 1

Συντελεστής 3αδας:5,1

Καλή επιτυχία...

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

3αδα Πέμπτης

Europa League σήμερα:
177:Aγιαξ-Αντερλεχτ X2
180:Μπάγκα-Λέχ Πόζναν 1
184:Τβεντε-Ρουμπίν Καζάν X2

Συντελεστής 3αδας:5,43

Καλή επιτυχία..

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

3αδα Τετάρτης από Betting Professors

Βραδιά Champions League σήμερα οπότε θα κινηθούμε αναλόγως στοιχηματικά...

158:Πόρτο-Σεβίλλη Χ2 (Europa League)

160:Ιντερ-Μπαγερν 2-3 Goals

161:Μαρσειγ-Μάντσεστερ Γιουν. Under

Συντελεστής 3αδας:4,6

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Pick of the day - Feb 22

Καλησπέρα σε όλες και όλους!

2,5 ώρες πριν τον επαναληπτικό του ΠΑΟΚ στη Ρωσία για το Europa League, η αλήθεια είναι ότι το μυαλό μου δεν είναι στο στοίχημα.

Ρίσκο έχει η μέρα σήμερα και όποιος θέλει ακολουθεί, στα άδυτα του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος......

Clyde-Albion Rovers 1(3,20) - Οι γηπεδούχοι, σύμφωνα με το έγκυρο site transfermarkt.de έχουν το δεύτερο ισχυρότερο ρόστερ της κατηγορίας. Συν τοις άλλοις την προηγούμενη μόλις εβδομάδα έκαναν την πρώτη νίκη εντός έδρας, δείχνοντας ότι ξυπνάνε από το λήθαργο. Οι φιλοξενούμενοι είναι σχετικά ντεφορμέ(4 βαθμοί στα 4 τελευταία). Βλέποντας και τις αποδόσεις του άσου να είναι κάτω απο 3 στο εξωτερικό, αποτελεί μια πολύ καλή, όσο και ρισκαδόρικη επιλογή.

Όσο για τα υπόλοιπα, βλέπω πολύ δυνατά τον άσο της Cardiff σήμερα, όπως και-λογικά- το διπλό της Real madrid... H τριάδα έχει απόδοση 12,5!

Απολογισμός:5/11 σημεία, -1,75 euro

Ευρωπαικό μεσοβδόμαδο..! 22/02

Τρίτη, σήμερα, 22 του μηνός και τα ματς του κουπονιού αρκετά..Δεσπόζουν, φυσικά, οι 3 ευρωπαικές αναμετρήσεις (2 για το champions' league και 1 για το europa). Oι βασικές επιλογές μου είναι :

100 - ΤΣΣΚΑ Μόσχας - ΠAOK ---> over( 1.8)

106 - Λυών - Ρεάλ Μαδρίτης ---> Νο Goal (1.85 )

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

3αδα Δευτέρας από Betting Professors

Μετά από ένα επιτυχημένο σ/κ ,στοιχηματικά, σήμερα Δευτέρα έχουμε και λέμε:

428:Μανισασπορ-Τραμπζοσπορ 2
429:Χέρτα-Κότμπους 1
430:Μπουλόν-Λε Μαν Χ

Συντελεστής 3αδας:7,5

Pick of the day - Feb 21

Καλησπέρα σε όλους!

Χτες είχαμε τζακ ποτ... Κάποιες αόρατες δυνάμεις χάλασαν ακόμη και τα πιο στάνταρ σημεία (Fiorentina, Almeria στο 95', AEK)... Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τις κακοτοπιές και να σκοράρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία. Για σήμερα έχουμε:

Sociedad-Mallorca 1(1,95) - Πολύ καλή η Sociedad στο Anoeta, σε καλύτερο φεγγάρι από την αντίπαλό της, και επίσης βλέπω ότι είναι μια πολύ καλύτερη ομάδα σε όλους τους τομείς. Με αυτά τα δεδομένα, ο άσος σε απόδοση σχεδόν διπλασιασμού, μου φαίνεται δίκαιος.

Σύνολο σημείων: 4/10, Με 1 ευρώ ανά πρόβλεψη: -2,70

Ένα ακόμη σημείο που τίμησα σήμερα είναι ο άσος της Hertha.

Αυτά για σήμερα, επιστρέφουμε αύριο και πάλι με ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Βραδινή 3αδα Κυριακής

3αδα με αρκετό ρίσκο:
420:Κιλμες-Εστουδιαντες 2
423:Mπράγκα-Πάκος Φερρειρα Χ2
425:Ριβερ Πλειτ -Ουρακαν 1

Συντελεστής 3αδας:5,6

Kυριακή 20/02

Οι σημερινές προτάσεις :

413 - Ξάνθη - Λάρισα ---> 2(3.4)

408 - Λέιτον Οριεντ - Άρσεναλ ---> 2-3γκολ (2.2)

Pick of the day - Feb 20

Καλησπέρα σε όλους! Μετά από το χτεσινό αθλητικό πολυθέαμα... όπου περισσότερα αθλήματα να διεξάγονται παράλληλα βλέπουμε μόνο στους ολυμπιακούς αγώνες(ρίψεις, χαντμπολ, τρέξιμο, κατς, ελληνορωμαική, και κάπου στο βάθος ποδόσφαιρο), τις δηλώσεις που το ακολούθησαν, αλλά και τους-γεμάτους ευγενή άμιλλα- αποδυτηριακούς διαλόγους στη χώρα που γέννησε τον αθλητισμό, τη δημοκρατία, αλλά τα έδωσε για υιοθεσία... πρέπει να παίξουμε στοίχημα; Όχι κύριοι, είμαι γεμάτος σαν άνθρωπος και δε δέχομαι να επανέλθω στη ζοφερή πραγματικότητα. Θα το κάνω μόνο και μόνο γιατί το επιβάλλει μια τόσο ωραία, ηλιόλουστη Κυριακή!

Το σημείο της ημέρας είναι ο άσος της Αλμερία. Δε νομίζω να σκοντάψει απέναντι στην Ντεπορτίβο, την οποία κέρδισε δις στο κύπελλο(είχα παρακολουθήσει και τα 2 ματς). Το 2,00 είναι μια πολύ καλή απόδοση και το τίμησα δεόντως.

Στο δελτίο μου, έπαιξα επίσης τον άσο της Φιορεντίνα, απέναντι σε μια πολύ κακή ομάδα χωρίς ηθικό, τον άσο της ΑΕΚ που πιστεύω σήμερα χωρίς την πίεση του κόσμου θα κερδίσει άνετα, καθώς και τον άσο της Ρίβερ Πλέιτ στο fair 1,60. Συντελεστής 4άδας γύρω στο 8! Καλή μας επιτυχία!

Απογευματινή 3αδα Κυριακής από Betting Professors.2o σερί ταμείο?

Μετά το χθεσινό ταμείο πάμε και για 2ο σερί.Έχουμε και λέμε:

383:Κίεβο-Μίλαν 2
409:Γκλαντμπαχ-Σάλκε 2
412:Αεκ-Πανιώνιος 1

Συντελεστής 3αδας:5