Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΦΡΑΠΕ-nburg επιστρέφει

Μετά από καιρό τα ξαναλέμε αγαπητοί αναγνώστες με αφορμή τα πολύ ωραία σαββατιάτικα ματς της Bundesliga.Δεν υπάρχει λόγος για περιττές κουβέντες,λοιπόν,οπότε ας πάμε στο ζουμί...

235 - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ (2) 2,60
Η τελευταία Γκλάντμπαχ υποδέχεται το πολύ καλό Αννόβερο σε ένα γήπεδο που ακόμα δεν έχει κερδίσει φέτος... Δεν θα το κάνει ούτε σ'αυτό το ματς αφού είναι ομάδα άλλης κατηγορίας! Αν θέλει το Αννόβερο να συνεχίσει την καλή του πορεία,αυτά τα ματς είναι απαραίτητα.


236 - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ (Over) 1,55
Όταν αγωνίζεται η 2η απέναντι στην 3η επίθεση της Γερμανίας οι άμυνες πάνε περίπατο.Εκτός αυτού,το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι υψηλό και για τις δύο ομάδες,με τη Στουτγάρδη να θέλει το τρίποντο για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Χόφενχαιμ να προσπαθεί να διατηρηθεί σε τροχιά Ευρώπης.Ο πόντος δεν αρκεί σε κανέναν,γι'αυτό λοιπόν θα χορτάσουμε γκολ!!


298 - ΣΑΛΚΕ-ΜΠΑΓΕΡΝ (2) 1,95
Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για τη Μπάγερν στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.Όμως η φιναλίστ του περσινού τελικού του Champions League είναι ομάδα με τεράστιες δυνατότητες και κάποια στιγμή θα το αποδείξει.Καλύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει για κάθε μεγάλο παίκτη να αποδείξει την αξία του από ένα μεγάλο παιχνίδι,ένα ντέρμπι.Η Σάλκε δεν μπορεί να κρατήσει το σύνολο του Φαν Γκααλ μακριά από αυτή τη μεγάλη νίκη.



Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Europa League 2/12

Για τα αποψινά παιχνίδια του Europa League, οι επιλογές μου είναι:

Rapid-Porto 2(2,00) - Πολύ καλύτερη σε όλα η Πόρτο, θα καθαρίσει πρόκριση και πρωτιά στην Αυστρία.

Steaua-Liverpool 2(2,20) - Έχει ανάγκη τις νίκες η Λίβερπουλ για να χτίσει σε αυτοπεποίθηση, ειδικά εκτός έδρας. Είναι ευκαιρία σήμερα και μπορεί να τα καταφέρει.

ΠΑΟΚ-Club Brugge 1(1,65) - Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, γεμάτο το γήπεδο, καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ, θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Euroleague 2011 - 7th game

Κίμκι - Παρτιζάν (+5,5) --> 1
Ουλκέρ - Τσιμπόνα (+20,5) --> 1
Ρόμα - Σαρλερουά (+6,5) --> 1
Ολυμπιακός - Μπάμπεργκ (+19,5) --> 1


Με σύστημα 3-4.