Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Βραδινή 3αδα Σαββάτου

Χωρίς πολλά λόγια ....:

243: Αρλ-Μονπελιέ 2
251:Φεγενορντ-Χερακλες 1
261:Αλκμααρ-Άιντχοφεν 2

Καλή επιτυχία..

Μεσημεριανή 3αδα Σαββάτου από Βetting Professors

142:Aιντραχτ Φρανκφούρτης-Λεβερκουζεν 1X
Πιστεύουμε οτι η Αιντραχτ μπορεί να φύγει από αυτό το παιχνίδι τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας.

147:Στουτγάρδη-Νυρεμβέργη 1
Η Στουτγάρδη είναι ανεβασμένη και υπερέχει ποιοτικά κατά πολύ απτην Νυρεμβέργη,οπότε ο άσσος είναι πολύ πιθανός.

152:Mπλακμπερν-Νιούκαστλ X2
H επικίνδυνη επιθετικά Νιούκαστλ,μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το ιγουντ παρκ.

Θα δοθεί και βραδινή 3αδα...καλή επιτυχία...

Και μπάλα δίνουμε κύριοι!

Aφου δεν δινουμε ΝΒΑ, ας δουμε κανα δελτιο μπάλα :P

260) Ρομα - Ναπολι οβερ 2.5 1.60
145)Σαλκε - Φραιμπουργκ Χ2 1.97
146) Σαν Παουλι - Γκλαντμπαχ ασσος 1.95
241) Αρης - Ολυμπιακος διπλο 1.85

baskeball - με το πλεονέκτημα στο ταμείο...

Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου (+25,5) --> 2

Το πλεονέκτημα που δίνεται θα ήταν καλό για μια ομάδα που βρίσκεται στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας, όχι για τον πολύ σοβαρό και φέτος Κολοσσό. Σαφώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει τη διαφορά, αλλά ο σωστός στοιχηματισμός είναι το διπλό.



Ρεάλ - Βαλένθια (+7,5) --> 2

Απορίας άξιον το γιατί ο ΟΠΑΠ (φαντάζομαι και οι λοιπές στοιχηματικές εταιρείες) εξακολουθούν να περιμένουν ως εκ θαύματος την αγωνιστική άνοδο της Ρεάλ. Η ομάδα του Μεσίνα καλό είναι ν' αποφεύγεται για οποιοδήποτε ποντάρισμα, αλλά οι 7,5 πόντοι στη Βαλένθια μας φαίνονται πολύ καλοί για να τους αγνοήσουμε.



(4,5) Αβελίνο - Καντού --> 1

Μεγάλο ματς ανάμεσα σε δυο ιδιαίτερα φορμαρισμένες ομάδες. Το πιο επίφοβο κατά τη γνώμη μας σημείο της τριάδας, αφού στηρίζεται αποκλειστικά στο πλεονέκτημα που δίνεται. Δίνουμε 50-50 στις δύο ομάδες για πρόκριση, οπότε θα πάμε με την Αβελίνο.

Pick of the day - February 12

Την καλημέρα μου....

Στο ματς που τελείωσε πριν από λίγο, η Estudiantes δικαίωσε την εμπιστοσύνη μας, κερδίζοντας ευκολότερα από όσο δείχνει το τελικό σκορ, 2-1. Πάμε στα αυριανά...

STUTTGART-NURNBERG 1(1,65) - Είναι η ευκαιρία της ανάκαμψης. Μετά το μεγάλο διπλό-ανατροπή στο Moenchengladbach, η ομάδα του Bruno Labbadia έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αρχίσει να απομακρύνεται από τις τελευταίες θέσεις. Καλές επιστροφές έχει, παίζει απέναντι σε μια μέτρια και πολύ light εκτός έδρας αντίπαλο, και είμαστε μαζί της.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Pick of the day - February 11

Καλημέρα σε όλους!

Μετά την αποτυχία του Βελγίου, που ισοφαρίστηκε στο 93' ενώ ήταν πολύ ανώτερο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, σήμερα πάμε για την πρώτη μας επιτυχία...

ESTUDIANTES-NEWELLS 1(1,55) - Στην πρεμιέρα της Clausura, οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν εντός έδρας τη μέτρια Newells. H υπεράσπιση του τίτλου είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση για τους pincharratas και περιμένω απο τον J.S.Veron και την παρέα του να πάρουν τα ματς αυτού του τύπου στο Estadio Jorge Luis Hirschi.

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Εθνικός "Πυρετός"

Μετά από το 3/3 την προηγούμενη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα που μου έδωσε, μετά από καιρό, ένα ταμείο είπα να δώσω την 3άδα που ξεχώρισα από το σημερινό κουπόνι όπου βασιλεύει η "δικτατορία" των διεθνών φιλικών μεταξύ εθνικών ομάδων( 33/34 ματς) !

118- Ελλάδα - Καναδάς---> 1(1.40)

141- Γερμανία - Ιταλία---> 1(1.80)

142- Σκωτία - Β.Ιρλανδία---> 1(2.15)

Υ.Γ.- Να αναφερθεί το απίστευτο 9/9(!!!) του gambler το σ/κ που μας πέρασε.. Φήμες ότι ήδη έχει επικυρυχθεί από οπαπ, sportingbet, χοντρό και bet365 ελέγχονται..

Προβλέψεις Τέταρτης,από Betting Professors, με Διεθνή Φιλικά..

Καταρχάς, είμαστε οι Βetting Professors (Κομνηνός Κοφίνης,Δημήτρης Χρηστάκος) και σας καλωσορίζουμε στην νέα μας στήλη που θα αναρτάται καθημερινώς στο blog του Κouvadistan.Επίσης,ευχαριστούμε τα παιδιά του Κouvadistan που απ' την αρχή ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο συνεργασίας μας.Λοιπόν,ας ξεκινήσουμε:
Η σημερινή 3αδα περιλαμβάνει αναγκαστικά μόνο διεθνή φιλικά.

118:Ελλάδα-Καναδάς (No Goal) ->1.55
Ποντάρουμε στο οτι η Ελλάδα θα είναι η μοναδική ομάδα που θα σκοράρει στο match .Η καλή αμυντική διάταξη είναι ,άλλωστε,ένα από τα ατού του Santos...

126:Ολλανδία (U21)-Τσεχία (U21) X2 ->1.89
Η ομάδα ελπίδων της Τσεχίας είναι ένα εξαιρετικό σύνολο και θεωρούμε σημείο με στοιχηματικό ενδιαφέρον το Χ2 που αποδίδει 1.89.Ο άσσος του 1.60 φαντάζει εξωπραγματικός....

129:Τουρκία-Ν.Κορέα 1 ->1.70
Στο στρατόπεδο της Ν.Κορέας επικρατεί απογοήτευση για τον αποκλεισμό της ομάδας από τον τελικό του Asian Cup.Απ' την άλλη η Τουρκία θα παραταχθεί ανανεωμένη,υπό τον Γκους Χίντινκ και θα προσπαθήσει να κερδίσει το παιχνίδι.Σημειωτέον, οτι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γεμάτο από κόσμο XΟΥΣΕΙΝ ΑΒΝΙ ΑΚΕΡ (25000) στην Τραπεζούντα.Ο άσσος του 1.70 είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή..

Συνολική απόδοση 3αδας:5

Καλή επιτυχία..

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Pick of the day - Μια νέα στήλη στο blog

Καλησπέρα σε όλους!

Η στήλη που ξεκινά από σήμερα με τον παραπάνω τίτλο, θα έχει ως στόχο όχι να σας υποδείξει μια τριάδα την οποία θα παίξετε αυτούσια, αλλά ένα σημείο κάθε μέρα που ενδεχομένως αν σας εμπνέει να το χρησιμοποιήσετε συμπληρωματικά στα δελτία σας. Εννοείται βέβαια ότι θα διατηρείται αρχείο των παιχνιδιών και θα παρουσιάζονται τα δελτία που θα παίζω για να έχετε μια πλήρη άποψη.

Σήμερα λόγω αργοπορίας θα έχουμε το αυριανό σημείο μόνο, αν και η αλήθεια είναι ότι τα σημερινά είναι σχετικά πιο εύκολα στην πρόβλεψη. Πάμε:

ΒΕΛΓΙΟ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 1(1,55) - Στα φιλικά μεταξύ εθνικών ομάδων πάντα αναζητώ ομάδες με νοοτροπία "πάμε να νικήσουμε" και όχι "είναι απλά ένα φιλικό". Όταν αυτή η mentality συνοδεύεται από έδρα και καλύτερη ομάδα, τότε έχουμε σημείο. Στην περίπτωση του Βελγίου έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία στον υπερθετικό βαθμό. Πάρα πολύ καλό υλικό μετά από χρόνια, διψασμένη ομάδα που θα προσπαθήσει να πάει όσο πιο μπροστά γίνεται. Για τη Φινλανδία, τι να πω΄. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη Ευρωπαική χώρα που δεν έχει πάει ποτέ τελικά Μουντιάλ ή Euro. Απλά ανύπαρκτη. Με τους Βέλγους και ελπίζουμε να μας δικαιώσουν!