Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Pick of the day και τριάδα για Σάββατο

Το σημείο της ημέρας αφορά αγώνα από το MLS...

New York-San Jose 1(1,70) - Μπορεί να μην έχουν κάνει ονειρικό ξεκίνημα οι Red Bulls, αλλά τέτοια ματς είναι ευκαιρίες για ανάκαμψη. Με τη συμμετοχή του εικονιζόμενου Henry μπορούν να πάρουν τη νίκη!

2 ακόμη σημεία για την σημερινή μας τριάδα...

Morton-Dundee 2(2,15) - Σώθηκαν οι γηπεδούχοι μετά τη μεγάλη νίκη μεσοβδόμαδα, οι φιλοξενούμενοι αν και είναι μακράν η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας, παλεύουν ακόμη (ας όψεται το -25...). Διπλό κινήτρου για την Dundee!

Fenerbahce-Gaziantepspor 1(1,40) - Όταν πας για πρωτάθλημα δεν αφήνεις ούτε 0,1 βαθμό σε τέτοιους αγώνες. Το Sukru Saracoglu αναμένεται να είναι γεμάτο και να ωθήσει τη Fener σε μια ακόμη νίκη, ωστε να μην χάσει την επαφή με την κορυφή...

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Pick of the day is back- Apr 12

Μετά απο απουσία αρκετού καιρού λόγω έλλειψης έμπνευσης, το σημείο της ημέρας είναι και πάλι μαζί σας. Σήμερα έχουμε Libertadores.

Penarol-Independiente 1(1,50) - Στο πάρτι του μυθικού Centenario του Montevideo οι καλεσμένοι είναι απλά κομπάρσοι... Με αναπληρωματικούς οι αποκλεισμένοι Αργεντίνοι, απλά για την υποχρέωση... Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να ικανοποιήσουν τους 65000 φίλους τους και να κατακτήσουν την πρώτη θέση του ομίλου. Μαζί τους κι εμείς!

Σύνολο σημείων: 12/19 (+2,35 euro)