Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Ταμείο για τα έξοδα της σούβλας...

180 Τζένοα - Λιβόρνο 1 (1,45)

191 Στόουκ - Χαλ 1 (1,75)

221 Σαραγόσα - Μάλαγα 1 (1,70)

241 Σεβίλη - Τενερίφη 2-3γκολ (1,80)

Lega A, ACB... Το ταμείο έρχεται από μακριά by Gambler

Λόγω ανειλημμένων οικογενειακών υποχρεώσεων στη μακρινή Δυτική Μακεδονία, ο αδερφός gambler μου έδωσε τα προγνωστικά του να σας τα μεταφέρω. Αυτά είναι 2 δελτία,ένα Ιταλικό και ένα Ισπανικό. Πάμε!

Italy

Virtus Bologna-Ferrara(10,5) 2
Lottomatica Roma-Montegranaro(5,5) 2
Avellino-Teramo(6,5) 1

Spain

Real Madrid-Estudiantes(9,5) 2
(9,5)Manresa-Barcelona 1
(6,5)Murcia-Valencia 2

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Joyeux Paques!

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα... είμαι έτοιμος να δώσω τα προγνωστικά μου για το ΣΚ, αρκετά νωρίς, ώστε να υπάρξει η ευκαιρία να τα δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι και να μπορέσουν να ποντάρουν και να κερδίσουν ένα αξιόλογο ποσό εν οψει Πάσχα! Οι επιλογές μου αφορούν αποκλειστικά το Γαλλικό πρωτάθλημα, μιας και δε βρήκα κάτι καλό από την Πορτογαλία. Πάμε για το Αναστάσιμο ταμείο μας!

226 Valenciennes-Lille 2(2,10) Ένας αγώνας μεταξύ μιας μέτριας και αδιάφορης ομάδας, απέναντι στη φορμαρισμένη Lille, η οποία έχει μπει για τα καλά στη διεκδίκηση όχι μόνο της Ευρώπης, αλλά και του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν ότι χρειάζεται για να αποδράσουν με το διπλό!

229 Nice-Sochaux 1(1,90) Οι Νικαιώτες είναι σε καλό φεγγάρι... Η δύναμη της έδρας τους είναι δεδομένη και διαχρονική. Απέναντι στην κακή εκτός Sochaux, νομίζω ότι ο άσος είναι κάτι παραπάνω από πιθανός.

258 Auxerre-PSG 1(2,10) Αν ήταν ελληνικός αγώνας, θα έδινε 1,40 ή δε θα προσφερόταν καν για στοίχημα. Αιτία; η πρόκριση των Παριζιάνων στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ των 2 ομάδων πριν 10 ημέρες(κύπελλο=ο μοναδικός στόχος της Παρί). Τώρα, η Auxerre παίζει το δικό της μοναδικό στόχο να διεκδικήσει. Αν έπαιζα σκορ θα πόνταρα στο 2-1. Άσος με την ελπίδα να έχω δίκιο!

Αυτά από εμένα, εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ σας καλή Ανάσταση, χρόνια πολλά, υγεία και χαρές! :)

Euroleague - playoffs: game 4

Άλλη μια μέρα με 3/4 η προηγούμενη, ελπίζουμε αυτή τη φορά να πιάσουμε το 100%. Αναλυτικά:


(3,5) Ρεάλ - Μπαρτσελόνα --> 2

Αφού "ξεμπούκωσαν" οι Καταλανοί, η Ρεάλ θα χρειαστεί το τέλειο παιχνίδι για να πάει τη σειρά σε 5ο ματς. Ασφαλώς και μπορεί, αλλά πλέον είναι μάλλον στο χέρι της αντιπάλου της.


(+4,5) Πρόκομ - Ολυμπιακός --> 2

Δύσκολα να εμφανιστεί ξανά τόσο ...χαλαρός ο Ολυμπιακός, θα κυνηγήσει περισσότερο το ματς και λογικά θα το πάρει χωρίς υπερβολική δυσκολία, παρά την καλή σειρά που πραγματοποιούν οι παίκτες της Πρόκομ.


Κάχα Λαμποράλ - ΤΣΣΚΑ (+3,5) --> 2

Στο τρίτο ματς η ΤΣΣΚΑ ήταν κάτι παραπάνω από τραγική κι έτσι κέρδισε η όχι και τόσο καλή, ξανά, Ταού. Περιμένουμε όμως τους Ρώσους πολύ καλύτερους και σ' αυτή την περίπτωση θα το πάρουν το ματς.


Παρτιζάν - Μακάμπι (+3,5) --> 2

Τιτανοτεράστιο ματς. Η Παρτιζάν μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Θα υπάρχει μεγαλύτερη δίψα (και από το πολυάριθμο κοινό της), αλλά ενδεχομένως οι παίκτες της να νιώθουν και μεγαλύτερη πίεση. Απ' την άλλη, η Μακάμπι θύμιζε κάτι από ...τσίρκο στον αγώνα της Τρίτης, αλλά πλέον έχει γνώση της επιβλητικής ατμόσφαιρας που θ' αντιμετωπίσει. Το κακό γι' αυτήν είναι ότι ...τώρα φαίνεται το κενό του Λάμπε (η Παρτιζάν έκανε πάρτυ στα ρημπάουντ και όχι μόνο), αλλά ακόμα κι έτσι θα την εμπιστευθούμε. Όπως και να 'χει, είναι το ματς που σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσει κάποιος από τα σημερινά.

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Mid Week MLS Picks

LA Galaxy vs Chivas USA

Our first L.A. derby, "El Clasico", comes in only the 2nd week of the new MLS season. LA won its first game against New England, while Chivas USA fell to Colorado. Both teams will want to put their best foot forward as a successful start to any season is important, especially at the expense of your rivals. I expect LA to win with a strong back line and more established attacking players.

Result: 1


Houston vs Real Salt Lake

Result: X


Triada:

LA Galaxy v Chivas USA (1)
Houston v Real Salt Lake (X)
Hamburg vs Standard Liege OVER

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Η Ανάσταση έρχεται...

Καλησπερίζω όλες και όλους τους φίλους αναγνώστες μας. Χτες ξεκίνησε η Μεγάλη βδομάδα, και το πνεύμα της νηστείας που επικρατεί πρέπει να μας απομακρύνει από κάποιες απολαύσεις για αυτές τις ημέρες. Πιστεύω όμως ότι η απόλαυση να πάμε στο ταμείο και να πάρουμε ένα καλό ποσό για τις εξόδους των ημερών είναι απόλυτα θεμιτή, έτσι δεν είναι; Βέβαια ο τζόγος πρέπει να έχει ένα μέτρο, για αυτό και θα κυνηγήσουμε καλές αποδόσεις και αγώνες που μπορούν να μας δικαιώσουν! Προσωπικά, παραθέτω την τριάδα που έπαιξα μαζί με το διπλό της Barcelona από το μπασκετικό κουπόνι. Ιδου:

Olympique Lyonnais-Girondins de Bordeaux 1(1,95)

Πολύ αμφίρροπο ζευγάρι, που θα κρίνει ποια θα είναι η Γαλλική ομάδα που θα προκριθεί στα ημιτελικά και-προφανώς- την πιο επιτυχημένη ομάδα της Γαλλίας στην Ευρώπη για φέτος. Είναι κάτι σαν τελικός... Η Lyon ξεκούρασε τους βασικούς στον αγώνα με τη Grenoble από τον οποίο δεν είχε βαθμολογικές απώλειες. Η Bordeaux, από την άλλη έχασε στον τελικό του Coupe de la Ligue από τη Marseille και φαίνεται πως περνάει ένα στάδιο ντεφορμαρίσματος και αυτό την έχει φθείρει τόσο βαθμολογικά, στο πρωτάθλημα, όσο και ψυχολογικά. Πιστεύω ότι σε αυτό το πρώτο ματς έχει προβάδισμα η έδρα και η ευρωπαϊκή εμπειρία της Lyon.

Dunfermline-Dundee 2(2,50)

'Αλλο ένα αμφίρροπο ματς, ένα ντέρμπι στην πρώτη κατηγορία της Σκωτίας. Πολλές απουσίες στα χαφ για τους γηπεδούχους, πολύ μεγάλο το κίνητρο για τους ντεφορμέ φιλοξενούμενους. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα για ένα μεγάλο διπλό ώστε να συνεχίσουν να διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο. Σε άλλη περίπτωση, και με νίκη της πολύ καλής Inverness, ο τίτλος και η Premier League απομακρύνονται αισθητά.

Libertad-Lanus 2(3,25)

5η αγωνιστική στου ομίλους του Copa Libertadores και τα ψέματα τελείωσαν. Για 2 αποτελέσματα παίζει η ομάδα της Παραγουάης, μόνο για τη νίκη οι Αργεντίνοι που ξεκούρασαν τους βασικούς τους το ΣΚ. Σε αυτά τα ματς, πιστεύω ότι υπάρχουν πάντα αυξημένες πιθανότητες η μια ομάδα που βολεύεται με το Χ να εφησυχαστεί και να χάσει. Ειδικά τώρα, που παίζει με μια πολύ ανώτερη τόσο σε υλικό, όσο και σε εμπειρίες Lanus.

Αυτές είναι οι προβλέψεις μου για σήμερα, Μεγάλη Τρίτη. Με μια πρόχειρη ματιά είδα πως αύριο δεν υπάρχει κάτι εξαιρετικό, οπότε επανέρχομαι με νέο post την Πέμπτη και προβλέψεις ως και την Κυριακή!

Eurocup - quarterfinals: game 2

Άλμπα - Χάποελ (+6,5) --> 2

Once again το πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας. Η Άλμπα κατάφερε και μείωσε στους 6 πόντους, στο τέλος του πρώτου αγώνα (έχανε με πολύ μεγαλύτερη διαφορά) και πλέον έχει ευκολότερο (αλλά όχι κι εύκολο) έργο. Είναι σίγουρα πιο έμπειρη ομάδα, αλλά προσωπικά δε μ' έχει πείσει και τόσο πολύ για να την εμπιστευθώ, οπότε προτείνω την πιο απρόβλεπτη Χάποελ, οριακά.


Μπιλμπάο - Νίμπουργκ (+11,5) --> 2

Οι Βάσκοι κατάφεραν όχι μόνο να κερδίσουν, αλλά και να πάρουν και διαφορά, χάρη στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου το επιμέρους σκορ ήταν 5-24! Ασφαλώς η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη και παρόλο που η Μπιλμπάο παίζει στην έδρα της (άρα δικαιλογείται και με το παραπάνω το +11,5), θεωρούμε τη Νίμπουργκ ικανή να χάσει με λιγότερους, ή και να διεκδικήσει το παιχνίδι.


Γκραν Κανάρια - Πανελλήνιος (+8,5) --> 2

Ικανοποιητικής έκτασης νίκη με 11 πόντους πήρε η ελληνική ομάδα στο πρώτο ματς, κάτι που της δίνει προβάδισμα για πρόκριση. Έχουμε πει πολλές φορές για τη δυναμική της έδρας των Καναρίων, όμως εμπιστευόμαστε τον Πανελλήνιο, αφού το πλεονέκτημα που δίνεται είναι αρκετά σοβαρό (και μικρότερο απ' τη διαφορά που χρειάζονται οι Ισπανοί...).


Βαλένθια - Άρης (+9,5) --> 2

Δύσκολη αποστολή έχει ο Άρης, αφού έχει να καλύψει διαφορά 7 πόντων. Η αλήθεια είναι ότι έκανε τη χειρότερη εμφάνισή του (βάσει αποτελεσμάτων τουλάχιστον) στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά τώρα φαίνεται πως θα είναι ετοιμοπόλεμοι όλοι οι παίκτες του, επομένως περιμένουμε να παρουσιάσει το γνωστό καλό ευρωπαϊκό του πρόσωπο. Δεν ξέρουμε αν αυτό αρκεί για την πρόκριση, αλλά για το πλεονέκτημα που δίνεται αρκεί και με το παραπάνω.

Euroleague - playoffs: game 3

Κάχα Λαμποράλ - ΤΣΣΚΑ (+3,5) --> 1

Μπορεί οι Βάσκοι να έχασαν και στο δεύτερο αγώνα με μεγάλη διαφορά, όμως ήταν για περισσότερη ώρα ανταγωνιστικοί (κράτησαν μέχρι το ημίχρονο). Αρκετά αμφίρροπο και απρόβλεπτο ματς, θα εμπιστευθούμε για μια φορά την Ταού στην έδρα της (ήταν αρκετά καλή και το σαβ/κο στην ACB), αν και η ΤΣΣΚΑ είναι το ακλόνητο φαβορί για τη σειρά.


(+6,5) Πρόκομ - Ολυμπιακός --> 1

Θεωρώ πιθανότερο να κάνει ο Ολυμπιακός το 3-0, παρά να κερδίσει η Πρόκομ (αν και βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων προμηνύεται ένα πολύ καλό ντέρμπι),, αλλά η διαφορά που δίνεται είναι αρκετά καλή για να μας ωθήσει στον άσσο με περισσότερες πιθανότητες.


Παρτιζάν - Μακάμπι (+2,5) --> 2

Οι δηλώσεις του Πίνι Γκέρσον πριν το ματς είναι όλα τα λεφτά. Περιμένουμε μια πολύ καλή Μακάμπι, μέσα σε μια καυτή έδρα και ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα. Μεγάλο ντέρμπι, αλλά θα πάμε με την ποιότητα του ρόστερ.


(0,5) Ρεάλ - Μπαρτσελόνα --> 2

Ο Μεσίνα έχει εγκλωβίσει ως τώρα το μεγάλο φαβορί, αλλά για πόσο ακόμα θα τα σπάνε οι Καταλανοί από τα 6.25μ; Θα 'ναι πολύ μεγάλη έκπληξη να μην πάρουν κάποιο από τα δύο ματς της εβδομάδας και περιμένουμε η αρχή να γίνει σήμερα.


Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

2 in a row?

Γράφω, λίγα μόλις λεπτά μετά την επιβεβαίωση του ταμείου που έσπασε τη γκίνια μετά από τόσο καιρό... Αλλά επειδή είμαι ΠΟΛΥ άπληστος θα προσπαθήσω, μετά από μια ενδελεχή μελέτη των παιχνιδιών της Δευτέρας, να διπλασιάσω τα ταμεία. Ίσως είναι φάουλ να ασχοληθώ με μικρά πρωταθλήματα όπως αυτό της Νορβηγίας, αλλά το να έχουμε μια άποψη δε θα μας κάνει κακό για τις ημέρες το καλοκαιριού! ;Ρ

Οι αγώνες που επέλεξα αυτή τη φορά είναι:

Brann-Sadefjord 1(1,60) Χωρίς να έχω στοιχεία ρεπορτάζ, βλέπω ότι η Brann έχει καλύτερο υλικό και παίζει εντός. Μπορεί να μην έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα της Sadefjord, είναι ο ιδανικός αντίπαλος για μια εντός έδρας νίκη. Άσος.

Kayserispor-Trabzonspor 2(2,65) Εδώ οι αποδόσεις του ΟΠΑΠ είναι πολύ φάουλ. Η Trabzonspor είναι αναμφίβολα το φαβορί της αναμέτρησης, όπως και βλέπουμε σε όλους τους Ευρωπαίους μπουκ, όπου παίζεται στο 2,40-2,50. Είναι η καλύτερη ομάδα, πιο φορμαρισμένη και πιο κοντά στην Ευρώπη. Βέβαια δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Kayseri αλλά αξίζει ένα ποντάρισμα στο διπλό.

Newcastle-Nottingham 1(1,65) Οι Geordies είναι μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς με νίκη ξεφεύγουν 4 από τη West Brom, και με αγώνα λιγότερο. Έχουν αποδείξει ότι "τους έχουν" όλους τους αντιπάλους τους στην Championship. H πολύ καλή φέτος Nottingham έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα διεκδικήσει την άνοδο στα Play-offs, καθώς είναι πάρα πολύ δύσκολο για αυτούς να προλάβουν το τρένο της απευθείας ανόδου. 'Ασος για την έδρα, την καλύτερη ομάδα και το κίνητρο.

Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Απο τα χωράφια στα στοιχήματα....

Θα εμπιστευτώ την ρέντα που έχω τελευταία με συνεχή ταμεία...κάποια από τα οποία κακώς δεν είχα γράψει στο Κουβαδιστάν λόγω ανηλημένων υποχρεώσεων...Η πρότασή μου είναι:

280 Napoli - Catania 1 (1.50)

281 Sampdoria - Cagliari 1 (1.55)

301 Xerez - Valladolid 1 (2.25)

329 Lilles - Monpelie 1 (1.750