Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

One way road

Μονόδρομος λοιπόν, το ταμείο αυτό το Σαββατοκύριακο, και έτσι εγκατέλειψα την παρδοσιακή 5άδα και έριξα μια 3άδα με καλές αποδόσεις. Εσείς μπορείτε να επενδύσετε σε αυτήν.. Πάμε

Genoa-Inter 2(1,95) - Ποτέ η Inter δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στην συγκεκριμένη έδρα. Φιλικά τα 2 σωματεία, σημαντικές οι απουσίες της Genoa, το διπλό είναι κάτι παραπάνω από πιθανό, αρκεί η ομάδα του Μπενίτεθ να πιάσει μια ανεκτά καλή απόδοση.

Vitoria Bahia-Vasco DG 1(2,00) - Τέτοια παιχνίδια η Vitoria είναι υποχρεωμένη να τα κερδίζει στο Salvador, αν δεν θέλει να κινδυνεύσει στη συνέχεια... Οι φιλοξενούμενοι έχουν πετύχει 7 γκολ εκτός έδρας σε 15 αγώνες. Πιστεύω ότι ένα γκολ αρκεί να μας φέρει τον άσο.

Prudente-Cruzeiro 2(2,00) - Μια ομάδα σχεδόν υποβιβασμένη, που πρέπει να κάνει παπάδες στη συνέχεια για να σωθεί. Από την άλλη η Cruzeiro, με όχι τόσο καλή φόρμα τελευταία αλλά με καταπληκτική συμπεριφορά εκτός έδρας. Σίγουρα θα σκοράρει και αρκεί να είναι λίγο προσεκτική(καλή άμυνα έχει) για να αποδράσει με το διπλό από τα προάστια του Sao Paulo.

*Προσωπικά συμπλήρωσα στην 3άδα τον άσο της Newcastle στο τοπικό ντέρμπι με τη Sunderland. Καλή μας επιτυχία!

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

NBA μετά από καιρό

Χαιρετώ το blog μετά από ένα καλοκαίρι (και κάτι ακόμα). Σήμερα μιας και είναι ήδη ψιλο-αργά θα δώσω 4 σημεία μόνο

711) Cleveand Cavaliers (+4.5) - Boston Celtics 2
714) Philadelphia 76ers (+7.5)- Miami Heat 2
713) Toronto Raptors - New York Knicks (+2.5) 2
717) New Orleans Hornets - Millwuakee Bucks (+3.5) 2