Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

2η αγωνιστική ACB

Να ΄μαστε και πάλι για την δεύτερη αγωνιστική της ACB....Οι προτάσεις για το Σαββατοκύριακο είναι οι εξής:

Κυριακή 10/10

715 Αλικάντε-Φουενλαμπράδα(2.5)............2

Η γηπεδούχος Αλικάντε προέρχεται απο το διασυρμό της στη Βασκονία,οπου έχασε απο την Κάχα Λαμποράλ με 45 πόντους διαφορά και είναι φανερό οτι θέλει ακόμα πολύ χρόνο για να δέσει σαν ομάδα.Αντίθετα,η Φουενλαμπράδα που κέρδισε την 1η αγωνιστική στην έδρα της δείχνει ικανή να συνεχισει νικηφόρα και μέσα στο Αλικάντε. Πιστεύουμε λοιπόν και στη νίκη των φιλοξενουμένων,συνεπώς και στοιχηματικό "διπλό".

718 Μπιλμπάο-Βαλένθια(1.5).......................1

Ομολογώ ότι τρέφω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη και των Βασιλειάδη,Μαυροειδή.Πάντως,πέραν του υποκειμενικού στοιχείου,η γηπεδούχος ομάδα δείχνει δεμένη όσο ποτέ άλλοτε και αυτό πιστοποιείται απο την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη και εμφάνιση στην πρεμιέρα. Πάντως, και η Βαλένθια φέτος ειναι κατα πολύ ισχυροποιημένη σε όλες τις θέσεις,οπότε προβλέπεται μία σκληρή μαχη,στο πιό ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής κατά τη γνώμη μου. Τελικά, βέβαια, εκτιμώ οτι η Μπιλμπάο με τη βοήθεια και του κόσμου της θα φτάσει στην νικη με 2 πόντους τουλάχιστον.

719 Ρεάλ Μαδρίτης-Μανρέσα(15.5)...........1

Στην τελευταία πρόταση του διημέρου, βρίσκουμε αντιμέτωπες τη Ρεαλ Μαδρίτης της μουρμούρας και της γκρίνιας με τη Μανρέσα που διασύρθηκε στην έδρα της απο την Μπιλμπάο. Βέβαια,παρά την παρεμφερή κατάσταση των δύο ομάδων υπάρχει σαφέστατη διαφορά δυναμικότητας και υλικού και με αυτή τη λογική θα εμπιστευτούμε τους πρωτευουσιάνους. Φυσικά, στο Βισταλέγκρε δεν υπάρχει άλλη πίστωση χρόνου και ο Μεσίνα "παίζει το κεφάλι του". Έτσι,άποψη μου είναι ότι η Ρεάλ έχει ευκαιρία να "ξεμπουκώσει" και θα το κάνει απέναντι στην άσημη Μανρέσα.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Βραζιλία, Προκριματικά Euro 2012

Οι επιλογές μου είναι(για τα αυριανά ματς θα ακολουθήσει αύριο ανάλυση)

Goias-Cruzeiro 2(2,20) - Μετά τα χτεσινά αποτελέσματα, είναι χρυσή ευκαιρία για την Cruzeiro να φτάσει στον πόντο από την κορυφή. Η εκτός έδρας συμπεριφορά της είναι εκπληκτική και πάμε με το διπλό.






Αλβανία-Βοσνία 2(2,00)

Κύπρος-Νορβηγία 1(3,05)

Ουαλία-Βουλγαρία 1(2,30)