Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

#world cup #finland

H πρότασή μου, στην οποία επένδυσα ένα σημαντικό ποσό, αφορά έναν αγώνα από τη Φινλανδία και έναν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

TPS Turku-Jaro 1(1,60)

Δανία-Ιαπωνία 1(2,10)

Και στα 2 παιχνίδια μιλαμε για ομάδες που είναι μια κλάση πάνω από τον αντίπαλό τους. Για αυτό και τις εμπιστεύομαι και ελπίζω να με δικαιώσουν. Καλή μας τύχη!

World Cup: 23/6

Αφού δεν υπάρχει ακόμη κάποια πρόταση λόγω της εξεταστικής περιόδου, ας γράψω το δικό μου δελτίο...

ΗΠΑ - Αλγερία --> 1 (1,80)

Γκάνα - Γερμανία --> 2/2 (ημ/τελ) (2,10)

Δανία - Ιαπωνία --> 1 (2,10)

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Μουντιάλ- Πράξη 3η

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική για τους ομίλους Α και Β του Παγκοσμίου Κυπέλλου σήμερα με χρώμα "ελληνικό".. Οι Έλληνες διεθνείς διεκδικούν την πρόκρισή τους στο ματς με τους Αργεντίνους, σε μια αποστολή που δείχνει εκ των προτέρων δύσκολη..Οι Γάλλοι ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες ξέραμε οτι θα έπαιζαν για το θαύμα,μετά τις τελευταίες εξελίξεις φαίνεται να κατεβαίνουν απλά για την αξιοπρέπειά τους στην αναμέτρηση..Μεξικό και Ουρουγουάη δείχνουν να βολεύονται με το αποτέλεσμα της ισοπαλίας(1,65 στον οπαπ!) που δείνει και στις 2 το εισητήριο της πρόκρισης.Τέλος, έχουμε και το μάτς "ο θάνατός σου,η ζωή μου" μεταξύ Νιγηρίας και Κορέας, μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση τουλάχιστον θεωρητικά.Οι προβλέψεις μου είναι οι εξής :

130 - Γαλλία - Ν. Αφρική 1(2,05)
Πιστεύω πως ορισμένοι απ'τους παγκίτες που θα κληθούν να προασπίσουν απόψε το γαλλικό γόητρο θα προσπαθήσουν να φανερώσουν την κλάση τους και η οποία είναι αρκετή για να φέρει μια νίκη σε βάρος των συμπαθών διοργανωτών.Για την ακρίβεια, αν αγωνιστεί ο Σισέ στην κορυφή της επίθεσης πιστεύω πως μπορεί να τους κερδίσει ακόμα και μόνος του..

131 - Μεξικό - Ουρουγουάη 1(3,65)
Κατά διαστήματα, θεωρώ, ότι και οι 2 ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη αφού δύσκολα θα συμβιβαστούν με την ιδέα της Αργεντινής ως επόμενης αντιπάλου, κάτι που μειώνει δραστικά τις πιθανότητες περαιτέρω διάκρισης.Οι Μεξικάνοι έχουν καλύτερη ομάδα, δημιουργούν πιο εύκολα ευκαιρίες και εφόσον τους δοθούν δε θα πουν όχι..Το 3,65 αξίζει στοιχηματικά σε μια ομάδα που μπορεί άνετα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μια απλή πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση.

132 - Ελλάδα - Αργεντινή Χ-2(ΗΜ-ΤΕΛ) (4,00)
Δύσκολα η "επίσημη αγαπημένη" θα κάνει το θαύμα απέναντι στους φιλόδοξους Αργεντίνους..Δύσκολο δείχνει και το ενδεχόμενο να κρατήσει την ισοπαλία ως το ημίχρονο, όμως το 4άρι μου άρεσε και απλά θα περιμένω μια μικρή εύνοια της τύχης και πολύ καλή και πολυπρόσωπη αμυντική λειτουργία..Τον Αγκουέρο φοβάμαι πολύ γιατί και στα ματς που αγωνίστηκε ως αλλαγή έψαξε το γκολ, πόσο μάλλον σήμερα που κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει..

Ένα 2ο δελτίο αφορά τον 1ο παίκτη που θα σκοράρει στο Ελλάδα-Αργεντινή και η επιλογή είναι Αγκουέρο(6,00).

World Cup 22/6

Άλλη μια εξεζητημένη απόπειρα για να προσεγγίσω το ταμείο. Ξαναλέω πως πιθανότερο είναι να ποντάρω τα προγνωστικά των συναδέλφων, οι οποίοι και ξέρουν τι κάνουν, όταν αυτά υπάρξουν.

Γαλλία - Νότιος Αφρική --> 1 (2,15)

Μεξικό - Ουρουγουάη --> 1 (3,65)

Νιγηρία - Ν. Κορέα --> Over (2,10)


Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

World Cup: shooting vuvuzelas...

Ώρα να πάρετε την εκδίκησή σας από τις βουβουζέλες (και ίσως κι από αυτούς που τις έχουν...)!

shoot vuvuzelas

Θα γυρίσει ο.. κουβάς?

Πολλά ανάποδα αποτελέσματα στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής, κουβαδάρες μου, και το ταμείο δεν έρχεται.. Όταν μιλάω για ταμείο, βέβαια, αναφέρομαι σε αξιοπρεπείς συντελεστές και όχι αποδόσεις που με 10 ευρώ ποντάρισμα, βγάζεις ένα 5ευρω κ αυτό κουτσουρεμένο..Πιστός στην ιδεολογία μου για ταμεία με αντίκρυσμα και όχι μακακίες, θα δώσω την εκτίμησή μου για τον 1ο παίκτη που θα σκοράρει στο μάτς Χιλής-Ελβετίας :

- Βαλντίβια (10,00)

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Μύστης. Συμβόλαιο με τον Κουβά

Ας πω και εγώ την παπατζοπρόταση μου, (μόλις γύρισα από το πρακτορείο)
Έριξα ένα καταπληκτικό δελτίο με
122) Βραζιλία - Ακτή ελεφαντοστού , άσσο ημίχρονο άσσο τελικο (2.45)
123) Πορτογαλία- Βόρειος Κορέα , 4-6 γκολ (3.75)
124) Χιλή - Ελβετία , Χ (3.00)

απόδοση 27.5
Καλό κουβά!

Γουστάρω να ρισκάρω..


Σήμερα σκέφτηκα να ρισκάρω πολύ άσχημα,στα όρια του τζογαρίσματος, στα αποψινά ματς του στοιχήματος.. Άμα κάτσουν, το χρήμα θα σκάσει άφθονο, αν δεν κάτσουν-που και βάσει πιθανοτήτων να το δεις είναι και το πιθανότερο- ,στις...βουβουζέλες μου! Τι είχαμε, τι χάσαμε..

Μετά από αυτήν την επιστημονική,βαθυστόχαστη και τόσο πειστική ανάλυση πάμε στις προτάσεις :


116 - Σλοβακία - Παραγουάη Χ-2 (ΗΜ-ΤΕΛ) 4,40


117 - Ιταλία - Νέα Ζηλανδία Χ-1 (ΗΜ-ΤΕΛ) 3,80


122 - Βραζιλία - Ακτή Ελεφαντοστού 1-1 (ΗΜ-ΤΕΛ) 2,45


ΜΠΟΜΠΑ ο συντελεστής, φτάνει στο 40,95 περίπου..


Υ.Γ- Το Βραζιλία - Ακτή Ελεφαντοστού σκέφτηκα πως βάσει λογικής και εικόνας των ομάδων είναι πιο πιθανό στο Χ-1 αλλά η αρχική έμνευση ήταν για 1-1 και είπα να μην την αλλάξω.Λογικά, δε θα χρειαστεί να περιμένω αυτό για το ταμείο, αλλά έτσι για την ιστορία..