Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Mundobasket 2010: ημιτελικοί

1o (3,00)

ΗΠΑ - Λιθουανία (+15,5) --> 2
(+6,5) Σερβία - Τουρκία --> 1


2o (3,24)

ΗΠΑ - Λιθουανία --> under 173,5 (1,75)
Σερβία - Τουρκία --> under 154,5 (1,85)

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Αγγλία, Ελλάδα 11/09

Επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τις ομάδες, μετά από τη διακοπή των πρωταθλημάτων, για την διεξαγωγή των προκριματικών του Euro 2012, στα οποία είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε την δική μας εθνική να προσφέρει απλόχερα το θέαμα σε δυο αγώνες. Πάμε στις προτάσεις μας όμως:

17:00 362 Νιουκάσλ - Μπλάκπουλ 1 (1.50)
Προβλέπεται άνετη νίκη της Νιουκάσλ απέναντι στον πιθανό σάκο του μποξ για τη φετινή χρονιά στο αγγλικό πρωτάθλημα.

17:00 363 Φούλαμ - Γουλβς 1 (1.70)
Οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν την 1η φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Η Φούλαμ "πέταξε" 2 βαθμούς την περασμένη αγωνιστική και θέλει να πάρει το τρίποντο αυτή τη φορά.

17:15 425 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2 (1.90)
Η Τρίπολη στάθηκε τυχερή μέσα στον Εργοτέλη την περασμένη αγωνιστική, χωρίς να διαθέτει κάποιο σημαντικό ρόστερ ενώ οι θεσσαλονικείς δε θέλουν να χάσουν κανέναν βαθμό, προκειμένου να πετύχουν τον φετινό τους στόχο, ο οποίος σύμφωνα με τη διοίκηση της ομάδας είναι το πρωτάθλημα.

19:30 446 Άρης - Παναθηναϊκός 2 (2.15)
Αν και η απόδοση για το διπλό είναι ύποπτα ψηλή, θα ρισκάρουμε και θα ποντάρουμε στην ομάδα των Αθηνών. Οι επιστροφή του Σισέ και οι θετικές αλλαγές στη διοίκηση, είναι πιστεύω τα στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά στον αγώνα

Αυτά είναι τα προγνωστικά για το Σάββατο. Τα ξαναλέμε με προβλέψεις για την Κυριακή. Καλά κέρδη!!

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Mundobasket 2010 - προημιτελικοί: μέρα 2η

Ρεφάρουμε σιγά σιγά, καθώς πετύχαμε το τρίτο καθαρό ταμείο χθες, ενώ βρήκαμε και τη νίκη - πρόκριση της Σερβίας επί της Ισπανίας. Ο Τεόντοσιτς μπορεί να μη βγήκε 1ος σκόρερ, αλλά ήταν ο παίκτης του παιχνιδιού με το φοβερό του τρίποντο στο τέλος του παιχνιδιού. Η Τουρκία διέλυσε ...περισσότερο απ' όσο θα περίμενε κανείς τη Σλοβενία.




Στα σημερινά, όσο καλά κι αν παίξει η Ρωσία, δύσκολα θα περιορίσει τους Αμερικανούς με τις ζώνες της, πόσο μάλλον για 40 λεπτά. Κακά τα ψέμματα, η Ρωσία δεν είναι ομάδα που άξιζε να παίζει στους προημιτελικούς. Αν δεν ήταν ο Μπλατ στον πάγκο θα μιλούσαμε για σίγουρο άσσο, αλλά και τώρα, οι πιθανότητες είναι με το μέρος των ΗΠΑ, οι οποίες διέλυσαν την Αγκόλα στο πρώτο νοκ άουτ.
Στο βραδινό παιχνίδι, πολλά εξαρτώνται από την απόδοση και την ενδεχόμενη κούραση των σταρ της Αργεντινής, αν κι εδώ που τα λέμε, η Λιθουανία δεν είναι η ομάδα που θα βάλει "χειροπέδες" σε κάποιον αντίπαλο παίκτη. Η μάχη Σκόλα - Κλέιζα βέβαια παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως λόγω της ικανότητας του δεύτερου να μαρκάρει με άνεση περιφερειακά κι επομένως, ίσως ο Σκόλα να μην έχει το ίδιο εύκολο έργο με τα σουτ από τα 5 μέτρα που σκότωσαν τη Βραζιλία. Οι Λιθουανοί πάντως δεν επικράτησαν με ιδιαίτερη άνεση της Κίνας. Τέτοια ματς η Αργεντινή τα παίρνει, εκτός αν σίγουρα δεν είναι του χεριού της. Αυτό είναι.


ΗΠΑ - Ρωσία (+23,5) --> 1
(+3,5) Λιθουανία - Αργεντινή --> 2

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Mundobasket 2010 - προημιτελικοί: μέρα 1η

Σερβία - Ισπανία:

Οι Ισπανοί δεν έδειξαν κάτι το εξαιρετικό στο μεταξύ μας ματς, όμως εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο όλα τα λάθη μας και είχαν διάρκεια στο παιχνίδι τους, αξιοποιώντας τον πάγκο τους. Η Σερβία λογικά θα χρησιμοποιήσει περισσότερο τους αναπληρωματικούς της παίκτες, σε σχέση με την Ελλάδα και ως προς αυτό θα μπορέσει να έχει διάρκεια ως το τέλος του παιχνιδιού. Βέβαια, δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα μπορέσει να περιορίσει πάλι τόσο καλά τους βασικούς της Ισπανίας και ειδικά την περιφέρεια, που είναι άκρως επικίνδυνη. Πολύ αμφίρροπο ματς, θα στηριχθούμε στο DNA των Σέρβων και στην όχι τρομερή κατάσταση των Ισπανών για να πάμε με τον καθαρό άσσο (ναι, είναι και η πολύ καλή απόδοση στη μέση) της Σερβίας με 3,40. Για πρώτο σκόρερ, η αλήθεια είναι ότι ο Τεόντοσιτς δεν έχει κάνει κανένα τρομερό ματς ως τώρα και μας τραβάει αρκετά...


Τουρκία - Σλοβενία

Οι Τούρκοι είναι πιθανότατα η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο τουρνουά και θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν στην τετράδα κι άρα πολύ κοντά σ' ένα μετάλλιο, ή και στην κορυφή. Οι Σλοβένοι που διέλυσαν την Αυστραλία στο πρώτο νοκ άουτ φαίνονται επίσης σε εξαιρετική κατάσταση κι έχουν την πείρα για ν' αντισταθούν στους οικοδεσπότες. Γενικά όμως τέτοια ματς δεν είναι και το καλύτερό τους, ενώ πλην του Νάχμπαρ, δεν έχουν τους φοβερούς φόργουορντ για τη ζώνη του Τάνιεβιτς και για τους Τούρκογλου, που έχει ανέβει και Ιλιασόβα. Διαθέτουν βέβαια ποιοτικότερα γκαρντ κι εκεί λογικά θα επιδιώξει να χτυπήσει ο Μπετσίροβιτς. Το momentum των Τούρκων πάντως είναι εξαιρετικό και η Σλοβενία θεωρώ πως δεν είναι η ομάδα που μπορεί να το σταματήσει.


1ο:
Σερβία - Ισπανία --> 1 (3,40)
Τουρκία 11-15 πόντοι (5,00)

2ο:
1ος σκόρερ: Τεόντοσιτς (10,00)


Έτσι, προκύπτουν λογικά και τα παρακάτω:

3ο:
(+5,5) Σερβία - Ισπανία --> 1
Τουρκία - Σλοβενία (+7,5) --> 1

Brasileirao- Στη στροφή...

Φτάσαμε αισίως στην πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου στη Βραζιλία. Ένα πρωτάθλημα που πλέον πατάει γκάζι αφού πρέπει να γίνουν 19 αγωνιστικές σε 3 μήνες! H Fluminense συνεχίζει να προηγείται, έχοντας πλέον σε απόσταση αναπνοής την Corinthians η οποία συνεχίζει το εκπληκτικό σερί εντός(10-0-0)!! Οι επιλογές που περιμένω να μας οδηγήσουν σε ένα σχετικά εύκολο ταμείο αυτή τη φορά είναι:

Gremio-Atletico Goianiense 1(1,55) - Η πολύ δυνατή έδρα της Γκρέμιο θα αρχίσει να αποφέρει βαθμούς σιγά σιγά, οι οποίοι θα την απομακρύνουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Sao Paulo-Flamengo 1(1,80) - Ανεβασμένη τελευταία η Σάο Πάολο, θα νικήσει με 1-0 ή 2-0 την πολύ σφιχτή, έως δυσκοίλια στο γκολ Φλαμένγκο.

Santos-Botafogo 1(1,75) - Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Σάντος χτυπάει πρωτάθλημα. Επίσης ότι θα κερδίσει την πεσμένη Μποταφόγκο, λόγω έδρας, φόρμας καθώς και ποιότητας παικτών.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Mundobasket 2010 - 6/9

Εντελώς συνοπτικά γι' άλλη μια φορά. Ουσιαστικά προσθέτουμε κάτι σε μια ήδη υπάρχουσα πρόταση.

Ρωσία - Νέα Ζηλανδία under 148,5 (1,75)
Αργεντινή - Βραζιλία 1 (2,15)