Σάββατο 29 Μαΐου 2010

A1, ACB, NBA - playoffs: ημέρα των φιλοξενούμενων

Καλωσορίζουμε κι επίσημα το νέο συνάδελφο, tsirao santos! To μπασκετικό team ενισχύεται σημαντικά και το τσουνάμι ταμείων είναι προ των πυλών...


Πανελλήνιος - Μαρούσι (+4,5) --> 2

Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε δύσκολα τη νίκη με 75-70 και περιμένουμε πως σχεδόν όλα τα ματς θα είναι ντέρμπι τα οποία ως επί των πλείστων θα κρίνονται στα τελευταία λεπτά. Γι' αυτό και θα προτιμήσουμε, αυτή τη φορά τουλάχιστον, την ομάδα που της δίνεται το (καλό) πλεονέκτημα, δηλαδή το Μαρούσι. Ούτως ή άλλως, φαίνεται πως έχει πάρει τον αέρα του αντιπάλου του, αφού είναι συντριπτικά υπέρ του οι νίκες στις τελευταίες (κι όχι μόνο φετινές βέβαια) αναμετρήσεις.


Μπαρτσελόνα - Μάλαγα (+13,5) --> 2

Η Μάλαγα δυσκόλεψε αρκετά τους πρωταθλητές Ευρώπης (στο ημίχρονο μάλιστα προηγούνταν), αλλά το καυτό τρίτο δεκάλεπτο της Μπαρτσελόνα την οδήγησε στη νίκη με 96-82. Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Πασκουάλ βρήκε λύσεις από αρκετούς παίκτες, οπότε τα πράγματα σήμερα να μην είναι τόσο εύκολα, αν βέβαια η ομάδα του Αϊτο Ρενέσες παρουσιαστεί το ίδιο καλή. Θα βασιστούμε στα προπονητικά σχέδια κι όχι στις βραδιές των παικτών κι έτσι θα πάμε και πάλι με τη Μάλαγα, αν και αυτό ασφαλώς εμπεριέχει ρίσκο, a priori, όταν παίζεις στην έδρα μιας ομάδας όπως η Μπαρτσελόνα.


Φοίνιξ Σανς - Λος Άντζελες Λέικερς (+1,5) --> 2

Lost in Segunda..

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας,σκέφτηκα να επανέλθω με προτάσεις απ'τη Segunda Division μιας και η Primera έριξε αυλαία. Τα ματς είναι δύσκολα, οι αποδόσεις ύποπτες αλλά ΟΠΑΠ έχουμε,έτσι θα παίξουμε..

215 - Ισπανία - Σαουδική Αραβία 1(1,20) φ1

222- Λας Πάλμας - Έλτσε 1(2,40)

223- Ουέσκα - Μπέτις 2(2,10)

267- Χέρκουλες- Αλμπαθέτε 1(1,50)

Ευχές για καλά κέρδη ανεξαρτήτως επιλογών..

ΥΓ- Λίγη στοιχηματική εγκράτεια θα συνιστούσα γιατί το Mundial πλησιάζει και η ευκαιρία για σημαντικά κέρδη είναι μπροστά..

Brazil- 29/5

Σας γράφω σήμερα για να σας πω ότι δε θα γράψω τίποτα! Αλλά είστε τέτοια γουρούνια που θα σκεφτείτε "τι θέλει και γράφει αυτός ο μαλ...?". Όμως για να σας αποδείξω τη χρησιμότητα του κειμένου θα κάνω μια αναφορά στα σημερινά παιχνίδια. Σιγά δηλαδή μην ιδρώσει το αυτί σας αλλά λέμε τώρα. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε σένα ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ μου αναγνώστη αλλά σε κάποια συγκεκριμένα ΖΩΑ που με διαβάζουν.

Avai-Vitoria Bahia - Στο 1,55 δεν παίζω ομάδα που έφαγε 3 από τη Gremio.

Palmeiras-Prudente - Λογικά άσος, αλλά ποιός ξέρει; Ασταθέστατη η Palmeiras, πήγε να μας κάνει τη ζημιά η πρώην Barueri την προηγούμενη Κυριακή. Νομίζω ότι θα την κάνει σήμερα αλλά μακριά.

Flamengo-Gremio - Υπό άλλες συνθήκες θα ψηνόμουν για τον άσο. Αλλά η ήττα στο τοπικό ντέρμπι από τη Flu, η ελάχιστη προσέλευση θεατών στο Maracana(ούτε 4000 με prudente) και η αγωνιστική άνοδος της Gremio με αποτρέπουν.

Θα επανέλθω αύριο για να δώσω τα σημεία μου. Η τριάδα λογικά θα έχει Sao Paulo,Internacional και Botafogo. Ας περιμένουμε και τις αποδόσεις των 3 τελευταίων ματς και βλέπουμε όμως.

Μεταγραφες...εκτος μεταγραφικης περιοδου!

Θα ηθελα και εγω ως νεο μελος του blog που χαριζει εκατομμυρια,να σας χαιρετησω επισημα και να υποσχεθω μονο κερδη...Τωρα και κανενας κουβας δε βλαπτει εδω που τα λεμε...!Θα τα πουμε συντομα,με τις πρωτες μου προτασεις...!

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

MLS Weekend

Washington v Chivas USA (2) 2.25

New England v New York (X2) 1.47

Houston v Philadelphia (1) 1.35

Colorado v Seattle (1) 2.00

Salt Lake v Kansas (1) 1.50

San Jose v Toronto (1) 1.60

ACB, Lega A, NBA, Russia: Playoffs madness

Ούνικς Καζάν - Κίμκι (+3,5) --> 2

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν το τρίτο παιχνίδι της σειράς και μείωσαν σε 1-2 με τον Μάρκο Πόποβιτς να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση με 19 πόντους και 10 ασσίστ (άλλους 19 σημείωσε ο άλλος περιφερειακός, Τερέλ Λίντεϊ), αλλά ο δρόμος προς τον τελικό παραμένει μεγάλος και δύσκολος. Αυτή τη φορά θα πάμε με τους φιλοξενούμενους, πιστεύοντας εκτός των άλλων ότι δε θα επαναλάβουν ποσοστό 3/21 στα τρίποντα και θα καταφέρουν να περιορίσουν έναν εκ των δύο κινητήριων μοχλών των αντιπάλων τους. Ούτως ή άλλως και στο Eurocup, η Ούνικς δεν ήταν και η πιο σταθερή ομάδα.


Κάχα Λαμποράλ - Ρεάλ Μαδρίτης (+3,5) --> 1

Από τα πιο περίεργα ζευγάρια που θα μπορούσαν να τύχουν, ειδικά τη συγκεκριμένη στιγμή όπου η Ρεάλ ψάχνεται για μια ακόμη φορά (γιατί στα χαρτιά έχει μεγαλύτερο potential). Οι Βάσκοι πήραν με 2-0 την Εστουντιάντες (με εκπληκτικά ποσοστά στη Φερνάντο Μπουέσα), παίζοντας αρκετά καλά, ενώ η Ρεάλ δυσκολεύτηκε με τη Σεβίλλη, αλλά τελικά την ξεπέρασε με 2-1. Απ' το σημερινό ματς, εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σέρχιο Γιουλ, κάτι που μας βοηθά στο να επιλέξουμε τον άσσο. Ενδεχόμενη απουσία του Ίνγκλις από την Ταού δεν είναι το ίδιο σημαντική.

Να πούμε πως αυτή μάλλον είναι και η τελευταία μου πρόβλεψη για την ACB. Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται νέο μπασκετικό μέλος που θα ταράξει τα νερά του blog, αλλά και ολόκληρης της μπασκετικής πιάτσας κι εκτός των άλλων, θ' αναλάβει να σας οδηγήσει όλους στο ταμείο μέσω ACB...


Καντού - Βίρτους Μπολόνια (+2,5) --> 2

Η Βίρτους έκανε το καθήκον της, ισοφάρισε τη σειρά και πλέον οι δυο ομάδες παίζουν όλη τη χρονιά σ' ένα παιχνίδι. Έχουμε αναφέρει στο παρελθόν πως θεωρούμε την ομάδα της Μπολόνια μεγαλύτερη φέτος (άσχετα από την ιστορία της), βάσει της "συμπεριφοράς" της σε μερικά παιχνίδια κι έτσι πιστεύουμε πως θ' αντιμετωπίσει καλύτερα και το σημερινό. έχοντας μάλιστα και τον Αντρέ Κόλινς σ' εξαιρετική κατάσταση.


Μπόστον Σέλτικς - Ορλάντο Μάτζικ (+3,5) --> 1

Οι Σελτικς , αποδεκατιστηκαν στον τελευταιο αγωνα (4 παικτες δεν τελειωσαν το παιχνιδι !!!) , και οι ματζικ καταφεραν και μειωσαν σε 3-2, τη σειρα, δινοντας ενα Α ενδιαφερο. Ωστοσο λιγο οτι η σειρα επεστρεψε στη Βοστωνη, λιγο οτι δεν θελουν να μπουν σε περιεργες ιστοριες (καμια ομαδα δεν εχει γυρισει απο το 3-0), η λογικη λεει οτι θα εμφανιστουν σοβαροι σημερα οι γηπεδουχοι και θα σβησουν καθε ελπιδα του Ορλαντο.

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ACB, NBA κ.α. vol II

Καλημέρα σε όλους. Δεν υπάρχει χρόνος, ούτε έμπνευση για προλόγους, οπότε πάμε κατευθείαν στο ψητό. Το παιχνίδι της Κάχα Λαμποράλ με τη Ρεάλ γίνεται τελικά Παρασκευή κι έτσι αντί για δύο τριάδες θα έχουμε μία πεντάδα. Όπως και να 'χει, θα έχουμε καλύτερο ποσοστό από τα τρίποντα του Ολυμπιακού χθες...


Ούνικς Καζάν - Κίμκι (+2,5) --> 1

Εντυπωσιακή η Κίμκι στο δεύτερο ματς (και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο με επιμέρους σκορ 32-7), κέρδισε με 25 πόντους την αντίπαλό της κι έφτασε στο 2-0. Ασφαλώς, η νίκη είναι μονόδρομος για την Ούνικς κι έτσι θα την προτιμήσουμε, αφού διαθέτει ένα αρκετά ποιοτικό (όχι όσο της Κίμκι βέβαια) ρόστερ.


(11,5) Ντιναμό Μόσχας - ΤΣΣΚΑ Μόσχας --> 2

Η διαφορά φαίνεται αρκετά επικίνδυνη, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από την ΤΣΣΚΑ κι έτσι θα πάμε με τα νερά της.


Ουλκέρ - Εφές Πίλσεν (+3,5) --> 1

Δεν έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερα από το προηγούμενο παιχνίδι, ώστε ν' αλλάξουμε και προτίμηση. Φάνηκε βέβαια ότι η Φενέρ δεν έχει τόσο ξεκάθαρα το πάνω χέρι, αλλά κι απ' την άλλη ο Σμιθ για την Εφές έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι (εξαιρετικός παίκτης και ο ίδιος ασφαλώς). Τα ποσοστά των δύο ομάδων στα τρίποντα ανέβηκαν κι έτσι το ματς αυτό φαίνεται ακόμα πιο αμφίρροπο από τα προηγούμενα.


Μπαρτσελόνα - Μάλαγα (+12,5) --> 2

Οι Καταλανοί πέρασαν "αέρα" από τα Κανάρια και δείχνουν σ' εξαιρετική κατάσταση, αλλά το ίδιο ισχύει και τη Μάλαγα, που ήταν η μοναδική ομάδα που πέρασε με μειονέκτημα έδρας στους ημιτελικούς της ACB. Τρέχει ένα σερί πολλών επιτυχιών (η μοναδική της ήττα το τελευταίο διάστημα είναι από την Μπαρτσελόνα, στο ίδιο γήπεδο, με 84-74) και πιστεύουμε πως ο Ρενέσες, αν και δεν έχει καλή πρόσφατη παράδοση με τον Πασκουάλ (ο δεύτερος έχει περάσει τις τελευταίες φορές που βρέθηκαν αντιμέτωποι στα πλέι οφ) θα έχει έτοιμη την ομάδα του για μια δυνατή μάχη σήμερα.


Λος Άντζελες Λέικερς - Φοίνιξ Σανς (+7,5) --> 1




Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

A1, Lega A, NBA: άλλη μια μέρα playoffs

Άλλη μια μέρα δράσης στον μπασκετικό στοιχηματικό ορίζοντα και οι αναλυτές του 'Κ' είναι εδώ για να σας χαρίσουν απλόχερα τις γνώσεις και τις προβλέψεις τους και να σας οδηγήσουν "direct" στο ταμείο (εξάλλου με δελτίο των 3 ευρώ και άνω έχετε πιθανότητες να κερδίσετε με την "άμεση νίκη" που έχει ο ΟΠΑΠ για το μουντιάλ!). Μεταξύ μας, η σημερινή μέρα δε μας φαίνεται καλή (βέβαια και η χθεσινή που τη βλέπαμε με καλό μάτι μας έστειλε πανηγυρικά στον κουβά με 1/4 σημεία), οπότε καλύτερα να εμπιστευτείτε τα σημεία του συναδέλφου Capitano10, ο οποίος είναι σε τρελή φόρμα κι έχει ξεζουμίσει τον ΟΠΑΠ, επελαύνοντας στα πρακτορεία Θεσσαλονίκης και περιχώρων και αδειάζοντας τα ταμεία τους, με τις εξαιρετικές προβλέψεις του...


Μαρούσι - Πανελλήνιος (+5,5) --> 1

Πρώτο ματς, άρα χωρίς πολλά δεδομένα, αφού και οι δύο ηττήθηκαν με 3-0 από τους αιώνιους στους ημιτελικούς κι έτσι έχουν το ίδιο φορτίο κούρασης. Θα πάμε με το Μαρούσι το οποίο θεωρούμε ελαφρώς καλύτερη ομάδα (αν και γενικά βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο) και παίζει στην έδρα του. Ούτως ή άλλως, φέτος έχει "ψηθεί" σε μεγάλα ματς κι έτσι ίσως ξέρει καλύτερα το δρόμο για την επιτυχία. Εξάλλου το' χει επαναλάβει (πέρυσι). Να σημειώσουμε πως απ' την πλευρά του Πανελληνίου αμφίβολος είναι ο Τζούρο - Αλ Μπάντι - Όστοϊτς.


Βίρτους Μπολόνια - Καντού (+5,5) --> 1

Η σειρά βρίσκεται στο 2-1 υπέρ της Καντού, με όλα τα ματς να έχουν ξεπεράσει το όριο των 5,5 πόντων που δίνει συνεχώς ο ΟΠΑΠ. Η Βίρτους έδωσε (δυνατά) σημάδια ζωής στο τρίτο, οριακό γι' αυτήν, ματς αφού κατάφερε να κερδίσει σχετικά εύκολα (παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει και με διαφορά στην αρχή), χάρη στην απόδοσή της στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο. Για το σημερινό δεν έχουμε ξεκάθαρη προτίμηση. Προβλήματα για τους γηπεδούχους εξακολουθούν να υπάρχουν, όπως επίσης και "καρδιά", εκτιμούμε, κι έτσι θα τους προτιμήσουμε. Οι φίλοι της ομάδας πάντως φαίνεται πως το πιστεύουν θερμά, αφού κάποιοι εξ' αυτών έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για ...τον ημιτελικό με τη Σιένα (περισσότερα εδώ: http://greekbball.blogspot.com/2010/05/242.html )!


Ορλάντο Μάτζικ - Μπόστον Σέλτικς (+4,5) --> 2

"Στεγνά".

Brazil 26/5

Πάμε για το 10ο ταμείο σήμερα, για να αποδείξουμε την ψυχολογική άνοδο στην οποία βρισκόμαστε και να μοιράσουμε και πάλι χρήματα στα καθάρματα που μας παρακολουθούν(και που διαβάζοντας τέτοια πράγματα χρειάζονται μια ανταμοιβή)! Εχω 3 επιλογές από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, το οποίο ξεκίνησε και μας έχει μοιράσει πολύ καλά κέρδη τις πρώτες 3 αγωνιστικές. Τυχαίο; Δε νομίζω! Πάμε στις επιλογές...

Vitoria Bahia-Atletico Mineiro 1(2,05) - Στην έδρα της στηρίζεται η Vitoria, στην οποία επιστρέφουν οι βασικοί. Για την Atletico, που χάνει μεγάλη δύναμη όταν φεύγει από το Belo Horizonte, δεν έχουμε στοιχεία που μας πείθουν ότι θα ανταποκριθεί απόψε.

Fluminense-Flamengo Under(1,80) - Το απόλυτο ντέρμπι του Rio de Janeiro ξεκινά και τελειώνει στο under. Λίγο η αμυντική φιλοσοφία της Flu, λίγο η αποχώρηση του Adriano απο τη Fla, μας οδηγούν σε αυτή την επιλογή.

Sao Paolo-Palmeiras 1(1,80) - Στο ντέρμπι του Sao Paolo, πιστεύω πως οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα. Μετά τη διακοπή του Copa Libertadores προσηλώνονται απόλυτα στο πρωτάθλημα και δεν νομίζω να έχουν απώλειες σε αυτό το παιχνίδι. Η Palmeiras δεν πείθει ακόμη...

Αυτά από εμένα, πιστεύω να σας κάλυψα και να σας στείλω και ΠΑΛΙ στο ταμείο. Φιλιά!

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Lega A, NBA, TBL: playoffs & finals

Πάμε για το τρίτο σερί ταμείο με τον Μύστη. Απλά. Χωρίς άλλο πρόλογο.


Ουλκέρ Φενέρμπαχτσέ - Εφές Πίλσεν (+3,5) --> 1

Η Ουλκέρ έχει κερδίσει μέχρι τώρα τις εντυπώσεις, σπάζοντας εμφατικά την έδρα στο πρώτο ματς, ενώ στο δεύτερο ήταν στα ίσια μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο, σ' ένα παιχνίδι πάντως που η Εφές τα έσπασε ξανά από τη γραμμή του τριπόντου (όπως και η Ουλκέρ βέβαια). Ως τώρα φαίνεται πιο έτοιμη λοιπόν κι έτσι θα την εμπιστευθούμε, στην έδρα της, ενώ και η διαφορά που δίνεται είναι καλή. Εξακολουθώ πάντως να πιστεύω και λόγω του ιστορικού των πρόσφατων αναμετρήσεων (σε τελικούς, ημιτελικούς κλπ) των δύο ομάδων, ότι πρόκειται για την πιο απρόβλεπτη σειρά.


Ρόμα - Καζέρτα (+5,5) --> 2

Στο προηγούμενο ματς η Καζέρτα πήρε μεγάλη διαφορά, η Ρόμα ωστόσο το γύρισε, πέρασε μπροστά, αλλά δεν κατάφερε τελικά να πανηγυρίσει μια νίκη. Με τον Χάτσον εκτός, τον Τζάαμπερ σε κακή κατάσταση και τον Ουάσινγκτον ανέτοιμο, η Ρόμα δεν μπορεί ν' αξιοποιήσει όπως θα ήθελε την εμπειρία, αλλά και τη μεγαλύτερη ποιότητά της απέναντι σ' έναν πολύ καλό αντίπαλο, ο οποίος ήταν και σταθερός καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στην έδρα της και με βάσει την εικόνα των δύο πρώτων αγώνων, η λογική λέει ότι η Ρόμα θα το καθαρίσει το ματς. Ίσως πρόκειται και για ένα πολύ καλό σημείο. Ωστόσο το ένστικτό μου λέει Καζέρτα. Πέραν αυτού, ασφαλώς και έχει τις δυνατότητες, άσχετα αν δεν είναι το φαβορί στα χαρτιά.


Μοντεγκρανάρο - Ολύμπια Μιλάνο (+3,5) --> 1

Παρόμοια εξέλιξη είχαν οι δύο πρώτοι αγώνες, με τη Μοντεγκρανάρο να βρίσκεται μπροστά στην αρχή του παιχνιδιού (και για ιδιαίτερα σεβαστό διάστημα), αλλά τελικά τη Μιλάνο να συνέρχεται και να παίρνει τη νίκη. Απ' ότι φαίνεται, έχει μιλήσει η εμπειρία των παικτών των φιλοξενουμένων (πλέον), όπως και η έδρα, όπως κι επίσης ότι εν τέλει η Ολύμπια όντως δεν είναι σε καλή κατάσταση (υπενθυμίζουμε ότι Μονρόε και Άρνολντ δεν έχουν δείξει κάτι ιδιαίτερο ως τώρα) και η Μοντεγκρανάρο ματσάρει καλά μαζί της, ή τουλάχιστον δείχνει πιο έτοιμη. Γι' αυτό και θα πάμε με τον άσσο.


(+1,5) Φοίνιξ Σανς - Λος Άντζελες Λέικερς --> 2


Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ACB,ΝΒΑ κ.α....

Σήμερα δεν έχει αναλύσεις (πλην του αγώνα του ΝΒΑ), μιας και εκτελώ διαταγές και απο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ο υπογραφόμενος δεν σκαμπάζει πολλά


725) Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη(+10.5) Άσσος
726) Βίρτους Μπολόνια - Καντού (+5.5) Άσσος
727) (+9.5) Μπενετόν - Σίενα Άσσος
---
729) Τσσκα Μόσχας - Ντιναμό Μόσχας (+13.5) Άσσος
730) Κίμκι - Ούνικς Καζάν (+6,5) Άσσος
728) Boston Celtics - Orlando Magic (+7.5) Διπλό

Οι Σέλτικς και ειδικότερα ο ρόντο παίζουν με το πόδι στο πάτωμα σε όλα τα play offs και πολυ πιθανώς να τελειώσουν την σειρά σήμερα, καθώς γενικότερα δεν αντιμετώπισαν κάποια ιδιαίτερη δυσκολία από την ομάδα του Χάουαρντ.. Ωστόσο για την τιμή των όπλων σημερα οι Μάτζικ πιστεύουμε ότι θα εμφανιστούν στο παρκέ ώστε να πάρουν το παιχνίδι. Στο τέλος μπορεί να μην τα καταφέρουν, αλλά η διαφορά μπορεί να υπερασπιστεί... (υπάρχει και το ενδεχόμενο το εφησυχασμού από τους γηπεδούχους)


Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Acb, Lega A: Playoffs, Game 2, μέρος 2ο

Μετά το χθεσινό πατατράκ, συνεχίζουμε με τα σημερινά παιχνίδια που ξεκινούν νωρίς νωρίς, λόγω ACB. Δύο δελτία και σήμερα, το δεύτερο θα συμπληρωθεί έγκαιρα με τον τελικό της δύσης ανάμεσα σε Σανς και Λέικερς.


(+9,5) Γκραν Κανάρια - Μπαρτσελόνα --> 1

Η ευρεία νίκη των Καταλανών στο πρώτο ματς είχε θετικές συνέπειες στη διαμόρφωση ενός πολύ καλού πλεονεκτήματος το οποίο και θα εμπιστευθούμε. Πολύ δυνατή έδρα τα Κανάρια, όπου η Μπαρτσελόνα έχει να νικήσει πάνω από 5 χρόνια.


(+1,5) Εστουντιάντες - Κάχα Λαμποράλ --> 1

Επίσης πολύ ισχυρή στην έδρα της η Εστουντιάντες, ενώ η Ταού δεν είναι σε καμιά περίπτωση Μπαρτσελόνα. Κι όταν έχεις έγκριτο Ισπανό δημοσιογράφο, γνωστό φίλο της Ταού να πιστεύει πως η νίκη θα πάει στους γηπεδούχους, τότε δε χρειάζονται περαιτέρω αναλύσεις.


Μάλαγα - Βαλένθια (+6,5) --> 1

Την τύχη στα χέρια της κρατάει η Μάλαγα κι ασφαλώς δε θα θέλει να σπαταλήσει την ευκαιρία. Είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και θα πάμε μαζί της, αν και το πλεονέκτημα φαίνεται επικίνδυνο για τυχόν οριακές καταστάσεις.


2ο

Παναθηναϊκός - Πανελλήνιος (+22,5) --> 2

Ο Πανελλήνιος φάνηκε ανταγωνιστικός στο δεύτερο ημίχρονο του προηγούμενου ημιτελικού (βασικά κόντεψε να πάρει και το ματς, γυρνώντας από διαφορά 14 πόντων) και θεωρούμε πως δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να κερδίσει ξανά τόσο άνετα όσο στο πρώτο παιχνίδι (30 πόντους). Σίγουρα, από αυτόν εξαρτάται κυρίως, αλλά κι ο Πανελλήνιος δεν είναι καμιά μικρή ομάδα.


Καζέρτα - Ρόμα (+4,5) --> 2

Με 5 πόντους κέρδισε στον πρώτο αγώνα η Καζέρτα, αν και είχε προηγηθεί και με διψήφια διαφορά. Η Ρόμα εξακολουθεί να έχει προβλήματα (πέραν του Χάτσον, υπάρχουν και κάποιοι ανέτοιμοι παίκτες), αλλά θ' ακολουθήσουμε το ένστικτό που είχαμε στην ανάρτηση πριν το πρώτο ματς, ότι η Ρόμα θα καταφέρει να κλέψει ένα παιχνίδι εκεί μέσα, παρόλο που η Καζέρτα είναι η συμπάθειά μας φέτος.

Φοίνιξ Σανς - Λος Άντζελες Λέικερς (+2,5) --> 1

Tο οτι θα περάσουν οι Lakers, στους τελικούς (για να συναντήσουν τους Celtics κατά 99%) , είναι μάλλον δεδομένο. Επίσης δεδομένο είναι ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να βάζουν 120+ πόντους με την ίδια άνεση και εκτός έδρας (έστω και αν οι Suns, έχουν αεράμυνα) , και επειδή σήμερα είναι μάλλον η τελευταία ευκαιρία των δεύτερων, θα προτιμήσουμε τον άσσο.