Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Σάββατο 9/4

1 τριάδα χωρίς πολλά λόγια για σήμερα...

Tenerife-Huesca 1(1,80) - Για την επιβίωσή της η ομάδα από τα Κανάρια...

Auxerre-St Etienne 1(2,00) - H έδρα αναμένεται να παίξει το ρόλο της.

Mallorca-Sevilla 2(2,50) - Δε χάνει στο νησί η Σεβίλλη, μπορεί να πάρει και το ματς!

Απόδοση:9


Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Καλά εσύ ΟΠΑΠ...

Καλησπέρα σε όλους! Προσπαθώντας να βρούμε τη λύση και τον τέλειο συνδυασμό προσπαθήσαμε να βρούμε τα αδύνατα σημεία του διοργανωτή στοιχημάτων και να χτυπήσουμε εκεί. Μια τετράδα λοιπόν με απόδοση 8 θα είναι το όπλο μας αυτή την εβδομάδα.

Inter-Schalke 1(1,55) - Ανέβηκε ο άσος από το 1,45 αλλά πιστεύω πως η Inter έχει πολύ μεγαλύτερη ποιότητα και στην καλή της βραδιά θα νικήσει άνετα την -μέτρια για τέτοιο επίπεδο- αντίπαλό της.

Independiente-LDU Quito X2(1,90) - Εδώ πάμε με την τάση της απόδοσης που φέρνει φαβορί το Χ2 και όχι τον άσσο... Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη και θα ανοιχτούν. Με οδηγό το 3-0 του πρώτου ματς η ομάδα του Εκουαδόρ μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά.

Besiktas-Gaziantepspor 1(1,75) - To ματς της χρονιάς έφτασε για τη besiktas. Ημιτελικός κυπέλλου και είναι το φαβορί. Δίκαιη η απόδοση στο 1,75 για το φαβορί του τίτλου...

U.Catolica-Velez X2(1,56) - Άλλο 'ένα λάθος του ΟΠΑΠ στο σετ αποδόσεων. Ο άσος είναι για 2,40 και όχι για 1,90. Πολύ καλύτερη σαν ομάδα και φορμαρισμένη η Velez, το να πάρει αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ πιθανό και πληρώνει 1,50+.

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Superleague rules

Το εκπληκτικά θεαματικό πρωτάθλημα της χώρας στην οποία όλοι καλώς η κακώς ζούμε, πλησιάζει στο τέλος του. 2 και σήμερα λοιπόν και υπάρχουν κάποιες επιλογές με καλές αποδόσεις για όποιον θέλει να ρισκάρει.

ΑΕΚ-Ατρόμητος Χ2(1,96) - Πρόβα τελικού στο ΟΑΚΑ, με το κλίμα στην ΑΕΚ να είναι κάκιστο και τον Ατρόμητο να έχει μια πολύ καλή επιθετική λειτουργία, κάτι που πιστεύω θα τον οδηγήσει στο να πετύχει γκολ. Αν το κάνει πρώτος όπως με τον ΠΑΟΚ, η κατάσταση θα είναι πολύ άσχημη στο γήπεδο και τις κερκίδες και δε νομίζω η ΑΕΚ να μπορέσει να το γυρίσει.

Αστέρας Τρίπολης-Αρης 2(3,25) - Το τελευταίο ίσως χαρτί για τους Πελοποννήσιους, στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία. Τα δεδομένα του ματς είναι:Αρχικά, η Τρίπολη, όσο και να καίγεται, δε μπορεί να κερδίσει εντός ούτε το χωριό μου. Κατά δεύτερον, ο Άρης έχει πολύ καλύτερη ομάδα και τρίτον, δεν πιστεύω ότι ο Δερμιτζάκης μπορεί να επιβληθεί του Τσιώλη. Αξίζει το ρίσκο στο 2 λοιπόν.

Κέρκυρα-Πανιώνιος Χ(2,70) - Ένας βαθμός δε θα χαλάσει κανέναν τους, ειδικά από τη στιγμή που έχουν βατά ματς εντός την επόμενη αγωνιστική και το πρόγραμμα της Τρίπολης μοιάζει βουνό.

Συνολική απόδοση: 17,2!