Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Lega A: για χαλάρωση

Προβλέψεις για το F4 δεν υπάρχουν (αγνή devotion) και μετά από το χθεσινό συγκλονιστικό ημιτελικό του Ολυμπιακού, ώρα να δώσουμε τέσσερα σημεία από Ιταλία για να επανέρθουμε, προσωρινά, σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Ρόμα - Βίρτους Μπολόνια (+4,5) --> 1

Μιλάνο - Μοντεγκρανάρο (+7,5) --> 2

Τεράμο - Μπενετόν (+2,5) --> 2

Φερράρα - Καζέρτα (+3,5) --> 1

May 8,9

Τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη πλησιάζουν προς το τέλος, όμως στη Βραζιλία τώρα αρχίζει! Επιλογές δεν υπάρχουν πολλές αφού όταν τελειώνει ένα πρωτάθλημα δεν υπάρχουν καλές αποδόσεις ενώ όταν αρχίζει δεν ξέρεις τι να παίξεις... Θα εκβιάσουμε 2-3 σημεία και βλέπουμε!

Γαλλία

Valenciennes-Lyon 2(1,45) - Θα επιλέξω το διπλό σε έναν αγώνα με τεράστιο ενδιαφέρον για τη Lyon, αφού εν πολλοίς παίζει την έξοδο της στο Champions league. Λίγα πράγματα η Valenciennes, δε θα τα καταφέρει απόψε...

Βραζιλία

Palmeiras-Vitoria 1(1,55) - Πρώτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα και στο Palestra Italia, η "Verdao" υποδέχεται την ομάδα από τη Βόρεια Βραζιλία. Δύναμη της Palmeiras η έδρα της, καθώς πέρσι τερμάτισε 5η με ρεκόρ 11-7-1 εντός. Η Vitoria(13η πέρσι) χάνεται εκτός (2-4-13) και δε νομίζω να καταφέρει κάτι απόψε, στην έδρα μιας έτσι και αλλιώς καλύτερης ομάδας. Άσος.

Internacional-Cruzeiro 1(1,90) - Μεγάλο ματς στο Estádio José Pinheiro Borda μεταξύ της 2ης και της 4ης του περσινού πρωταθλήματος. Θα εμπιστευτώ όμως την Inter γιατί με πείθει περισσότερο. Τόσο για την έδρα της όσο και γιατί τη θεωρώ καλύτερη ομάδα από την Cruzeiro, η οποία συν τοις άλλοις είχε ταξίδι μεσοβδόμαδα. Μας πλήρωσε την Πέμπτη η Inter, γιατί να μην το κάνει και τώρα;

Η πιο μεγάλη ώρα...-Spain 08/05/10

Συγκλονιστικό το φινάλε στην Πριμέρα ,με την προτελευταία αγωνιστική που διεξάγεται σήμερα να βγάζει,ουσιαστικά, τον πρωταθλητή της περιόδου 2009-10.. Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται και η υπόθεση παραμονή με τις Βαγιαδολίδ, Σανταντέρ, Μάλαγα και Τενερίφη ,κυρίως, να δίνουν μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.Στην τελική ευθεία και η Σεγκούντα με σημαντικές αναμετρήσεις, 7 "στροφές" πριν το τέλος..
Οι επιλογές μου είναι :

176 - Καρταγένα - Νουμάνθια 1(1,85)

178 - Ρεάλ Γιουνιόν - Σοσιεδάδ Χ(2,90)

198 - Βιγιαρεάλ - Βαλένθια 1ημ(2,10)

202 - Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα Χ(4,10)




Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Απλά μια ευχή...

Δε θα μπούμε στο τριπάκι να σχολιάσουμε όπως όλοι οι άλλοι τα γεγονότα από χτες και σήμερα, άλλωστε αν κάποιος θέλει την άποψή μας ξέρει που να μας βρει... Θα ήθελα να καταθέσω μια επιθυμία και μια ευχή για τις επόμενες ημέρες... Η επιθυμία μου είναι να δω κι άλλους ανθρώπους να διαδηλώνουν, να αγωνίζονται με κάθε τρόπο, χωρίς κανένα φόβο, και να κάνουν τους λίγους πολιτικούς μας να δείχνουν την ανικανότητα και την ανυπαρξία τους... γιατί σε άλλη περίπτωση σφίξαμε... Η ευχή μου είναι να μη ξαναδούμε νεκρό από αθλιότητες τέτοιου τύπου(αν και έχω σοβαρές αμφιβολίες ότι έτσι έγινε)

Καλή σας ημέρα...

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Ελλάδα, Σκωτία Play-off εν συντομία...


Πολύ σύντομα σήμερα οι προβλέψεις για την 3η αγωνιστική των play-off. H 3άδα θα κλείσει με σκωτσέζικο πρωτάθλημα, ποντάροντας στην πολύ συμπαθητική Μάδεργουελ...

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1 Ημίχ. (2.80)

ΑΕΚ - Άρης 1 (1.55)

Μάδεργουελ - Χιμπέρνιαν 1 (1.95)

Καλή επιτυχία σε όλους!!

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Στάση Ισπανία..στο δρόμο για το Παρίσι!

Το μυαλό είναι ήδη στο Παρίσι(final 4), αλλά αυτό δεν αποτρέπει τη στοιχηματική, μεσοβδόμαδη ,δραστηριότητα με ένα κουπόνι "ζίγκα" στα ματς..Χρόνος για ανάλυση δεν υπάρχει,οπότε πάμε κατευθείαν στις επιλογές :

110 - Μπαρτσελόνα - Τενερίφη 1(1,20)

111 - Χετάφε - Σπόρτινγκ Χιχόν 1(1,50)

163 - Σανταντέρ - Σεβίλλη 2(2,15)

164 - Σαραγόσα - Εσπανιόλ 1(1,60)

Υ.Γ- Θα σας τελειώσει ο Μίλος σέρβικα γατάκια..

Summer mood-May 4,5,6

Μετά από μια εξόρμηση σε beach bar της Χαλκιδικής την Πρωτομαγιά, και την ανανέωση που αναπόφευκτα αυτή έφερε,οι επιλογές μου για το κουπόνι που έχουμε στην κατοχή μας αυτές τις ημέρες είναι:

Nantes-Ajaccio 1(1,90) - Η Nantes θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα και θα σφραγίσει την παραμονή στην Ligue 2, σε μια απόλυτα απογοητευτική σεζόν. Τα στοιχεία είναι μαζί της, την ευνοεί ακόμη και η ακύρωση του αγώνα Ajaccio-Havre που δίνει 3 βαθμούς και την οριστική παραμονή στους Κορσικάνους. Καλύτερη ομάδα έχει, έδρα εχει, κίνητρο έχει, τι άλλο θέλει για να μας πληρώσει;

Toulouse-Lille 2(1,85) - Το κίνητρο θα παίξει καθοριστικό ρόλο και σε αυτό το ματς, αφού η Lille, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα Lyon-Auxerre, με δική της νίκη κάνει ένα τεράστιο βήμα για την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στο Champions League την επόμενη χρονιά. H Toulouse αδιάφορη, δε νομίζω να μπορεί να κοντράρει τη Lille(Και ενδιαφερόμενη να ήταν δε θα μπορούσε)

Santos-Atletico Mineiro 1(1,40) - Μετά την ήττα με 3-2 στο Mineirao η Santos θέλει να πάρει το αίμα της πίσω και να προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου. Καλύτερη ομάδα σίγουρα είναι, και πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Αυτά από εμένα, υπάρχουν και 2 ματς που κόπηκαν από τις επιλογές μου και αυτά ειναι ο άσος της Vasco απέναντι στη Vitoria, και γιατί δεν εμπιστεύομαι μια νεοφώτιστη ομάδα στο 1,60, αλλά και γιατί η Vitoria μου έχει αποδείξει ότι δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Επίσης ο πιθανός άσος της Internacional με τη Banfield, αφού όσο και καλύτερη να είναι η Inter, δεν θα κοντράρω την πρωταθλήτρια Αργεντινής στο 1,50.

Καλά κέρδη!

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

A1, NBA 3/5: Ταμείο εν τη ενώσει

Τέσσερα παιχνίδια στο μπάσκετ σήμερα και τα δύο 'G' του kouvadistan (gambler και Gravedigger) ενώνουν τις δυνάμεις τους με μοναδικό στόχο ένα καλό ταμείο.

Α1

(+16,5) Πανιώνιος - Παναθηναϊκός --> 1

O Παναθηναϊκός πήρε μια πολύ εύκολη νίκη το Σαββάτο (92-57) και περιμένουμε τον Πανιώνιο αρκετά καλύτερο στην έδρα του. Εξάλλου στη Ν. Σμύρνη μιλάνε ακόμα και για νίκη ("αν κι εφόσον" βέβαια...).


(+2,5) Κολοσσός - Μαρούσι --> 2

Το Μαρούσι φαίνεται πως ...έκοψε τον αέρα του Κολοσσού από τα πρώτα λεπτά σ' αυτή τη σειρά και δείχνει να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους γηπεδούχους που προβληματίζουν στα τελευταία 3-4 παιχνίδια. Παρά τη δύναμη της έδρας θα πάμε με το διπλό.


ΝΒΑ

Φτάσαμε λοιπόν στα ημιτελικά των περιφερειών και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα!2 ματς για το ΝΒΑ σήμερα και ορίστε οι προτάσεις μας.

Cleveland Cavaliers-Boston Celtics

Οι Cavs προηγούνται ήδη με 1-0 και χθες ο Lebron James ανακυρήχθηκε για 2η συνεχόμενη φορά MVP της κανονικής περιόδου και φυσικά θα θέλει να το γιορτάσει με μία νίκη.Οι Celtics θα προσπαθήσουν να ισοφαρίσουν την σειρά ώστε να πάρουν το πλεονέκτημα έδρας κάτι που είναι πολύ δύσκολο αλλά...μιλάμε για τους Celtics!Αναμένεται κλειστό παιχνίδι όπως και το 1ο και νικητές στο τέλος βλέπουμε να φεύγουν ξανά οι γηπεδούχοι.Η διαφορά είναι στα όρια...αλλά θα πάμε με τον άσσο. 1 (-6.5)

Phoenix Suns-San Antonio Spurs

1ος αγώνας της σειράς με τις 2 ομάδες να προκρίνονται με το ίδιο score (4-2) επί Trailblazers και Mavericks αντίστοιχα.Οι Suns είναι το φαβορί, αφού βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έχουν το προβάδισμα στο συγκεκριμένο αγώνα απέναντι στους Spurs που πήραν μια μεγάλη πρόκριση απέναντι στο Νο2 της Δύσης. 1 (-4.5)

Καλή τύχη!

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ισπανία- 2/5/10

364 - Σαλαμάνκα - Ουέλβα Χ(2,85)

399 - Α.Μπιλμπάο - Μαγιόρκα 1(1,90)

390 - Ρεάλ Μαδρίτης - Οσασούνα 1-1 ημ-τελ (1,20)

Ελλάδα, Ολλανδία, Play-Off Πράξη 2η...

...και πιο κρίσιμη με δυο μεγάλα ντέρμπυ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Σήμερα όμως το δελτίο μας έχει και Ολλανδία. Ας δούμε αναλυτικότερα:

330 Άλκμααρ - Αϊντχόφεν 1 (1.90)
Πιστεύω σε νίκη των γηπεδούχων που παράλληλα θα τους δώσει το εισιτήριο για το Europa League...

335 Ουτρέχτη - Φίτεσε 1 - 1 Ημιχ - Τελικό (2.10)
Εκτιμώ ότι η νίκη θα έρθει εύκολα για την Ουτρέχτη απέναντι σε μια αδιάφορη αντίπαλο...

384 Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-3 Γκολ (1.75)
Υποθέτω ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί καλύτερος και πιο σοβαρός από δω και στο εξής, αλλά ακόμα δεν τον εμπιστεύομαι τόσο ώστε να δώσω το παιχνίδι άσο...

396 ΠΑΟΚ - Άρης 0-1 Γκολ (2.40)
Στο ντέρμπυ της Θεσσαλονίκης ο ανεβασμένος ψυχολογικά Άρης κάνει όνειρα ακόμα και για σεντόνι μετά την άνετη επικράτηση απέναντι στον Ολυμπιακό. Αντίθετα οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στην 1η θέση της βαθμολογίας. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα παιχνίδι υπομονής με τελικό νικητή μάλλον τον ΠΑΟΚ. Δεν το δίνω άσο γιατί δεν είμαι σίγουρος μέχρι πότε θα εμφανίζεται κακός ο Άρης μέσα στην Τούμπα καθώς κάποια στιγμή θα πάρει αποτέλεσμα...

Αυτά γι' αυτήν την αγωνιστική. Καλά κέρδη σε όλους!!