Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Στήριγμα η Ασία

Με τους αγώνες των προημιτελικών του Ασιατικού Κυπέλλου συνεχίζεται το πρόγραμμα αυτό το ΠΣΚ. Προκύπτουν αρκετές επιλογές ακόμη από άλλα πρωταθλήματα βέβαια.

Ιαπωνία-Κατάρ 1(1,55) - Παρά το γεγονός ότι οι αγώνες διεξάγονται στο Κατάρ, η Ιαπωνία σαν ομάδα είναι πολλές κλάσεις ανώτερη σε κάθε επίπεδο και θα το αποδείξει. Καθαρή νίκη περιμένουμε.

Αυστραλία-Ιράκ 1(1,65) - Είναι η μεγάλη ευκαιρία της Αυστραλίας. Περνώντας πρώτη από τον όμιλο αρκεί να κερδίσει το Ιράκ και τον νικητή του Ουζμπεκιστάν-Ιορδανία για να βρεθεί στον τελικό! Ασφαλώς και είναι κάτι τρομερά εφικτό και τους περιμένουμε να το πραγματοποιήσουν.

Dundee-Falkirk 1(1,95) - Ακόμη δεν εκδικάστηκε η έφεση για την αφαίρεση 25 βαθμών από την ομάδα της Νταντί, αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχει τρομερό κίνητρο για την πολύ φορμαρισμένη ομάδα της Δυτικής Σκωτίας. Επίσης η δύναμη της έδρας της (7-3-0) και η πολύ καλή φόρμα τελευταία, σε αντίθεση με την αντίπαλό της, δείχνουν άσο.

Καβάλα-Ηρακλής 1(1,85) - Σε καλύτερη κατάσταση από τον αντίπαλό της η ομάδα της Καβάλας που αν πάρει τα αποτελέσματα που μπορεί από εδώ και πέρα θα βρεθεί στα πλέι-οφ. Μεγάλη η απογοήτευση στον(έτσι κι αλλιώς κάκιστο εκτός) Ηρακλή μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, δε νομίζω ο Επαλέ να είναι σε καλή κατάσταση(αν παίξει).

Zaragoza-Deportivo 1(1,90) - Έδρα, πρόσφατη φόρμα και κούραση αντιπάλου δείχνουν άσο για τη Σαραγόσα. Πολύ λίγη η Ντέπορ, φάνηκε και στο ματς με την Αλμερία για το κύπελλο μεσοβδόμαδα, όπου αγωνίστηκε όλη η βασική της ομάδα.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Μπορούν οι Reds..

Mια 3αδα θα προτείνω Κουβαδάρες για σήμερα, που έχει ως βασική πρόταση την αναξιόπιστη, ασταθή αλλά πάντα μεγάλη Λίβερπουλ..Πιστέυω ότι δε χάνει 2ο σερί ντέρμπι ο Νταλγκλίς και ας ξανασφυρίξει ο Γουέμπ! Οι Reds οφείλουν να κατακτήσουν το 3ποντο οξυγόνο σήμερα και να δώσουν επιτέλους λίγη χαρά στον κόσμο της ομάδας, φέτος, νικώντας τη συμπολίτισσα, σ'ένα ματς πολύ επικύνδυνο. Έχουμε :

251 - Κατάνια - Κιέβο 1(1,85)
256 - Λίβερπουλ - Έβερτον 1(2,10)
260 - Βαλένθια - Λα Κορούνια 1(1,35)

Συντελεστής στο 5,2 περίπου...Καλή τύχη παίκτες..