Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Hasta la victoria

Καλημέρα σε όλους! Σε αυτό το κουπόνι που έχω στα χέρια μου, λίγοι είναι οι αγώνες που ξεχωρίζουν. Και αφού τα πρωταθλήματα με τα οποία τυπικά ασχολούμαι με έχουν προδώσει πολλάκις, θα σας παρουσιάσω το κουπόνι το οποίο έπαιξα και ελπίζω, περιμένω και προσδοκώ να με δικαιώσει.

Udinese-Cesena 1(1,65) - Ήρθε η ώρα για την underachieving Udinese να κάνει την πρώτη της νίκη. Οι φιλοξενούμενοι σιγά σιγά θα διορθώσουν την -ακόμη πολύ υψηλή- θέση τους στη βαθμολογία. Η έδρα και η εμπειρία θα μετρήσουν απόψε και θα μας χαρίσουν τον άσο.

Real Sociedad-Espanyol 1(2,05) - Σημείο ενστίκτου και απόδοσης εντός και εκτός των 2 ομάδων. Απαράδεκτη η Espanyol εκτός, 2/2 ήττες και 0-7 γκολ, 1 νίκη και 1 ήττα εντός η Sociedad, η ήττα όμως δύσκολα από τη R.Mardid. Πολύ ψηλά οι φιλοξενούμενοι για τις πραγματικές δυνατότητές τους.

Κέρκυρα-Ηρακλής 1(2,40) - Καλά ξεκίνησαν και οι 2 ομάδες, με την Κέρκυρα να αποδίδει όμως πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι ένα παιχνίδι μεταξύ 2 ομάδων που αποδίδουν πολύ καλά(η Κέρκυρα καλύτερα) σε ποδόσφαιρο υπομονής και αντεπιθέσεων. Έχει μεγάλη σημασία ποιός θα βάλει το πρώτο γκολ και θα εμπιστευτώ τον Epstein και την παρέα του.

Napoli-Roma 2(2,60) - Οι ρωμαίοι βρίσκονται σε περίοδο ανάκαμψης, μετά από τη νίκη επί της Inter ακολούθησε άλλη μια για το Champions League... Οι Ναπολιτάνοι έπαιξαν 2 μέρες μετά τη Roma για την Ευρώπη, στην Ρουμανία και θα έχουν σίγουρα έλλειμμα δυνάμεων. Τέτοια παιχνίδια πολλές φορές τα κερδίζει η ιδιοσυγκρασία της ομάδας, και σίγουρα αυτή των μόνιμων διεκδικητών του πρωταθλήματος είναι πιο ισχυρή. Στο 2,60 αξίζει το ρίσκο.

Φωτό: Η ομάδα της Udinese σε φιλικό προετοιμασίας

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ACB,η πρεμιέρα

Ιδού οι προτάσεις για την πρώτη αγωνιστική της ΑCB...

708 Σεβίλλη-Μπανταλόνα(6.5).......................1
709 Μενόρκα-Βαγιαδολίδ(3.5).......................1
710 (5.5)Σαραγόσα-Μάλαγα.........................2
711 Κάχα Λαμποράλ-Αλικάντε(15.5)................2
712 Μπαρτσελόνα-Γκραν Κανάρια(18.5)...........2
713 Φουενλαμπράδα-Χιπουσκόα(5.5)..............2
718 Βαλένθια-Γρανάδα(11.5)........................1
719 Μανρέσα-Μπιλμπάο(0.5).........................2

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Europa προβλέψεις...

Μια και έχω καιρό να δώσω προβλέψεις, ας δούμε μερικά σημεία για τους σημερινούς αγώνες...

185 Ζενιτ - ΑΕΚ 1/1 Ημίχ/Τελ (1.70)

187 Ντόρτμουντ - Σεβίλλη Over (1.70)

191 Ραπίντ Βιέννης - Μπεσίκτας 2 (2.50)

197 Ατλέτικο Μαδρίτης - Λεβερκούζεν 1 (1.85)

Και μερικές "εκπλήξεις"...

201 Μάντσεστερ Σίτυ - Γιουβέντους 2 (4.50)

205 Ρόζενμποργκ - Άρης 2 (3.65)

Όσοι έχετε λεφτά για πέταμα λοιπόν, σπεύσετε να πλουτίσετε τα πρακτορεία της γειτονιάς σας...




Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πίστη σε Πετεινούς και Πράσινους -29/09


Σε ρυθμούς "αστεριών" κινούμαστε και σήμερα με 8 παιχνίδια για την κορυφαία Ευρωπαική διασυλλογική διοργάνωση.. Με "κολώνες" τον Παναθηναικό και την Τόττεναμ θα το παλέψω για ένα ταμείο μετά από αρκετό καιρό..


164- Παναθηναικός - Κοπεγχάγη 1-1 (3,25)

Να μη γελιόμαστε το ματς δείχνει, βάσει της απόδοσής του, η μεγαλύτερη ευκαιρία του σημερινού κουπονιού. Σύμφωνοι, ντεφορμέ το τριφύλλι και με μια Κοπεγχάγη που "πεινάει" πλέον για πρόκριση μετά το 3ποντο της πρεμιέρας, αλλά όταν διαθέτεις παίκτες τύπου Σισσέ ή Ζιλμπέρτο τέτοιους άσσους τους βγάζεις και από ημίχρονο.


167- Τόττεναμ - Τβέντε 1(1,65)

Ίσως εδώ βάσει της φόρμας και της εικόνας των ομάδων, το όβερ να είναι πιό λογική επιλογή αλλά στο Γουάιτ Χαρτ Λειν οι "πετεινοί" πιστεύω να βρούν από νωρίς ρυθμό, σε ένα ματς που οφείλουν να το κερδίσουν ανα έχουν βλέψεις για μια καλή ευρωπαική πορεία.


163 - Ιντερ - Βέρντερ Βρέμης 1(1,50)

Δε μου αρέσει να μπλέκω με ομάδα του Μπενίτεθ αλλά μετά το Χ στην Τβέντε την προηγούμενη αγωνιστική, οι νερατζούρι θέλουν πάση θυσία τους 3 βαθμούς της νίκης σε έναν όμιλο πραγματικά "ύπουλο". Αν κάνουν μια καλή εμφάνιση ο Σνάιντερ και ο Μιλίτο, δε πιστεύω να τα βρούν σκούρα απέναντι στο "Σεινικό Τείχος" που λέγεται αμυνα της Βέρντερ.


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Brazil, September 26

Οι επιλογές που πιστεύω θα σας οδηγήσουν απόψε στο ταμείο προέρχονται από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Και είναι οι παρακάτω:

Botafogo-Atletico Paranaense 1 - Ναι, μπορεί η Fogo να έχει πολλές απουσίες, αλλά παίζει με ομάδα που έχει 8/12 ήττες εκτός, έχει χάσει δηλαδή και από πολύ πολύ χειρότερους. Κόντρα στο ρεύμα και άσος για την Estrella solitaria!

Internacional-Corinthians - Δε βγαίνει άκρη, μεγάλο ντέρμπι. Υπέροχη η Corinthians τον τελευταίο καιρό αλλά παίζει μ την κορυφαία ομάδα της Νότιας Αμερικής. Τουλάχιστον εκεί μέσα δε μπορώ να της πάω κόντρα.

Vitoria-Fluminense - Πολύ καλή η Βιτόρια τελευταία, βασίζεται και στη δυνατή της έδρα όπως συνήθως. Η Flu είναι πολύ πεσμένη και έχασε το πλεονέκτημα που είχε για το πρωτάθλημα. Θα μείνω μακριά όμως.

Atletico Mineiro-Gremio - Έχω ορκιστεί να μην ξανασχοληθώ με το συνονθύλευμα του Λουξεμπούργκο. Εδώ όμως θα επιλέξω το Over καθώς και οι 2 αντίπαλοι μπάζουν από παντού.

Avai-Ceara 1 - Θα βρεί τον τρόπο η -ντεφορμέ- Αβάι να ξεπεράσει την αντίσταση της Ceara. Άσος ενστίκτου.

H τριάδα Μποταφόγκο-Αβαι-Μινειρο οβερ δίνει περίπου 5 στον οπαπ, και προφανώς πολύ περισσότερο στο εξωτερικό.