Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

5άδα πριν τη θάλασσα...World Cup, Superettan, Veikkausliga. wow!

Έχω 5 αγώνες που θα δώσω για όλο το ΣΚ καθώς θα λείπω, απολαμβάνοντας κάποια παραλία της Χαλκιδικής...

Ολλανδία-Βραζιλία Χ ημίχρονο(1,85)

Jonkoping-Orebro 2(1,65)

Syrianska-Vasby 1(1,55)

Tampere-Vaasa 1(1,65)

Orgryte-Hammarby 1(2,25)

World Cup 2/7

Μια πρόταση για τους προημιτελικούς του Μουντιάλ...


Ολλανδία - Βραζιλία 1 (4,00)

Ουρουγουάη - Γκάνα Χ (3,20)

Αργεντινή - Γερμανία 1 (2,20)

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με... Europa League!

Κυρίες και κύριοι...η Χρονιά 2010/11 είναι εδώ! Τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν για τις ευρωπαικές διοργνώσεις γίνονται αυτές τις ημέρες, και είναι αλήθεια ότι μένουν στη σκιά του Παγκόσμιου Κυπέλλου, όπως και το ότι οι περισσότεροι δεν έχουν καν ιδέα από που είναι οι ομάδες που συμμετέχουν!... 

Με σεβασμό σε σένα, αγαπημένε αναγνωστη, συνέλεξα πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες και επέλεξα 3 από αυτούς για να μπει καλά η χρονιά!

Ulysses-Bnei Yehuda 2(1,90) - Στο Yerevan της Αρμενίας ξεκινά η περιπέτεια των 2 ομάδων. Η διαφορά επιπέδου του ποδοσφαίρου των 2 χωρών, καθώς και το όχι μεγαλο ταξίδι που έχουν να κάνουν, με κάνουν να επιλέξω τους Ισραηλινούς.

Zeta-Dacia Chisnau 1(1,90) - Στο Niksic του Μαυροβουνίου διεξαγεται το ματς. Διαφορά επιπέδου και εδώ, δε λένε τίποτα οι Μολδαβοί μπροστα στους ταλαντούχους Μαυροβούνιους, καλή η απόδοση.

TPS Turku-Port Talbot 1(1,30) - Για να κλείσουμε την 3άδα, επιλέγω την ομάδα από τη Φιλανδία που θα κερδίσει πολύ άνετα αυτούς τους απίθανους από την Ουαλία.

Πάμε για 2/2! Καλή τύχη!


Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

GOAL-GOAL

Χωρίς πολλά-πολλά τα προγνωστικά μου για σήμερα
Ολλανδία-Σλοβακία - να σκοράρουν και οι δύο(2,00)
και
Βραζιλία-Χιλή- να σκοράρουν και οι δύο(2,00)

(Εκτός από τα 2 φαβορί που εύκολα η δύσκολα θα κάνουν κάποια γκολ,η Σλοβάκοι με το πείσμα τους και οι Χιλιανοί με την ποιότητα κάποιων παικτών θα σκοράρουν σήμερα)
Καλό ταμείο!!!

World cup, 29-30/6

Το Παγκόσμιο Κύπελλο φτάνει προς το τέλος του...

Σήμερα έχουμε 2 αγώνες, με την Ολλανδία να αντιμετωπίζει τη Σλοβακία, σε ματς που πιστεύω θα κερδίσει εύκολα η δύσκολα, όπως και η Βραζιλία απέναντι στη Χιλή. Δεν είναι όμως αγώνες για σοβαρό ποντάρισμα, αν δεν έχουμε το μεγαλο ποσό.

Αύριο, έχουμε Παραγουάη-Ιαπωνία. Οι Παραγουανοί δεν έχουν δείξει ότι είναι το καυτό φαβορί για αυτόν τον αγώνα. Παράταση Βλέπω.

Το Πορτογαλία-Ισπανία, είναι ένα μεγάλο ντέρμπι που ναι μεν θέλω να δω τους Πορτογάλους να επικρατούν αλλά δε θα ασχοληθώ στοιχηματικά, καθώς είναι πάρα πολύ μεγάλο παχνίδι.

Από εκει και πέρα...

Στους προημιτελικούς, θα δούμε Ουρουγουάη-Γκάνα. Οι Ουρουγουανοί είναι πολύ καλοί και δουλεμένοι σαν ομάδα με μια εξαιρετική επιθετική γραμμή. Δεν αποκλείεται όμως η έκπληξη από τους πολύ δυνατούς Αφρικάνους.

Στο άλλο παιχνίδι που προέκυψε από χτες, Η Γερμανία θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή, σε ένα ριμέικ των τελικών του 1986 και του 1990, σε εναν αγώνα που παίζουν 5 μουντιάλ. Τεράστιο παιχνίδι, βλέπω Γερμανία.

Πρόταση:Ολλανδία-Βραζιλία-Παραγουάη Χ ημίχρονο

Αυτά από εμένα μέχρι τώρα, ελπίζω να πάτε καλά σε ότι και αν επιλέξετε. Καλή συνέχεια στο Μουντιάλ και ελπίζω η καταπληκτική Γερμανία να το σηκώσει...

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

World Cup, 27-06-2010

Με πολύ ρίσκο οι σημερινές προβλέψεις...

Γερμανία - Αγγλία Χ (3.00)

Αργεντινή - Μεξικό Ημιχ/Τελικό Χ/1 (4.00)

Καλά κέρδη!!