Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Κάντο όπως....ο Μάριος!


Ανάμεσα στην 5η Amstel (ας φανούμε large διαφημίζοντας τους δωρεάν) και στη δεύτερη μπουγάτσα γεννήθηκε η μεγάλη ιδέα να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι desperado-frapenburg προσφέροντας σας ένα εύκολο ταμείο.Παρ'όλες τις προσπάθειες του-κατά τα άλλα συμπαθή-Μάριου Ασλαμά να μας αποσυντονίσει, εμείς καταφέραμε να καταλήξουμε στις τελικές μας προτάσεις.

169- ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1 (1,50)
Είναι προφανές ότι μόνο μία από τις δύο ομάδες έχει την πολυτέλεια να κυνηγάει την ευρωπαική διάκριση. Πρώτομέλημα (κρίση λένε ότι έχουμε, ας κάνουμε οικονομία) των Γερμανών είναι να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία!! ενώ η Μπενφίκα έχει δει το τρένο του τίτλ0υ να περνάει κ να την αφήνει πίσω του. Καταδικασμένη φαίνεται πλέον να ψάξει την πρόκριση στον επόμενο γύρο κ αυτό προυποθέτει τη νίκη σε αυτό το ματς.

729- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ 1 (-8,5)
Δε διανύει και το καλύτερο της διάστημα η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον τελευταίο καιρό. Ο συνδυασμός της ήττας απο τους Ισπανούς στο πρώτο παιχνίδι κ της ήττας από τον Άρη στη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδας αναμένεται να δώσει ώθηση στους πράσινους κ να ξεπεράσουν ίσως και εύκολα το πλεονέκτημα των 8,5 πόντων.Σημαντική συνεισφορά μπορεί να έχει και η Κάχα καθώς στην κακή της βραδιά μπορεί να χάσει και με διπλάσιο αβάντζο..

730- ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1 (-2,5)
Όλα δείχνουν άσσο...Θέλετε η απογοήτευση των Μαδριλένων για την κυριακάτικη απώλεια του Κυπέλλου στην Ισπανία?..Θέλετε ο τρόπος που έχασε το προηγούμενο μεταξύ τους ματς η Εφές, μέσα στη Μαδρίτη?..Θέλετε η έδρα?..Θέλετε το πάθος που λογικά θα βγάλουν οι Τούρκοι στο παρκέ,αφού η νίκη για αυτούς είναι η μόνη επιλογή?..Διαλέξτε λόγο που σας φαίνεται πιο πειστικός και σημειώστε το μοναδικό σημείο που υπάρχει..Άσσος παλούκι.

731- ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2(-1,5)
Δύσκολο ματς αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν άλλη επιλογή στο δρόμο προς την κατάκτηση της 1ης θέσης του 8ου ομίλου..Οι παίκτες του Ίβκοβιτς δεν δείχνουν καλό πρόσωπο στα εκτός έδρας ματς και η Βαλένθια του Κλαβέρ θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Πάμε με το διπλό λόγω κινήτρου και εμπειρίας συγκεκριμένων ερυθρόλευκων παικτών.Θα βγει..


*1 Ελπίζουμε οι αποδόσεις του Ο.Π.Α.Π που παραθέτουμε δίπλα από τα σημεία να είναι μόνο ενδεικτικές και για σας.Αν ψάξετε λιγάκι θα βρείτε πολύ καλύτερες ευκαιρίες.Ας μην παίξουν άλλο ''Monopoly'' εις βάρος μας.

*2 -Τι είπε το ένα ρουθούνι του Ντιέγκο Μαραντόνα στο άλλο;
- Κλείσε, έχω γραμμή....

*3 Έχει καταλάβει κανείς τι σημαίνει το ''pemo mpine" που αντικρίζουμε σε πολλούς τοίχους;
Όποιος ξέρει να μας το πει κι εμάς.

ΜΑΓΚΕΣ..ΕΙΣΠΡΑΞΤΕ ΤΑ!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου