Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Brazil- 31/7, 1/8, Local Derbies

Κάθε Σάββατο, λόγω δουλειάς, υποφέρουμε από έλλειψη χρόνου. Έτσι δε έχω χρόνο να σας παρουσιάσω αναλυτικά τους λόγους των επιλογών μου στη Βραζιλία...

Σε αυτή την αγωνιστική, υπάρχουν 4 τοπικά, τεράστια ντέρμπι. Εκτός από τον 3ο αγώνα που προτείνω, το Internacional-Gremio στο Πόρτο Αλέγκρε, το Flamengo-Vasco στο Ρίο, αλλά και το Palmeiras-Corinthians στο Sao Paolo. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η αγωνία αυξάνεται κάθε εβδομάδα, με την Corinthians να είναι προς το παρόν στη Θέση του οδηγού.

Η τριάδα που επέλεξα για αυτό το ΣΚ είναι

Fluminense-Atletico Paranaense 1(1,40) - Μια ομάδα που πάει για πρωτάθλημα δε θα έχει πρόβλημα απέναντι στην τρύπια άμυνα της απαράδεκτης εκτός Παραναένσε.

Avai-Goias 1(1,80) - Η Αβάι έχει ανέβει πολύ στην εκτίμησή μου από πέρσι. Πρόκειται για ένα πολύ δεμένο σύνολο, που παλεύει μέχρι τέλους το κάθε παιχνίδι, και δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει σταθερά για το πρωτάθλημα τα επόμενα χρόνια. Η Γκοιάς είναι εκτός φόρμας και, για να πω την αλήθεια δεν λέει και πολλά όταν δεν είναι 100% φορμαρισμένη. Ασος

Atletico Mineiro-Cruzeiro 1(2,30) - Μια επιλογή ενστίκτου, καθώς βλέπω σε αυτό το ντέρμπι του Μπέλο Οριζόντε να έρχεται ο άσος και οι γηπεδούχοι να ξεκολλάνε από τον πάτο της βαθμολογίας.(Σίγουρα δεν τους αξίζει να είναι τόσο χαμηλά). Άσος για την ομάδα του Λουξεμπούργκο λοιπόν.

Αυτές είναι οι επιλογές μου. Τις συνδύασα με Μπόντο Γκλίμτ και Γκέτεμποργκ! (4/5 μεσοβδόμαδα, πάμε για ταμείο τώρα)

Eurobasket 2011 - προκριματικά: για ζέσταμα

Ξεκινάμε χαλαρά σ' αυτό το ...περίεργο διάστημα, πριν αρχίσει επίσημα η σεζόν με το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, με τα προκριματικά για το επερχόμενο Ευρωμπάσκετ. Χαλαρά κιόλας, γιατί αυτοί είναι οι πρώτοι αγώνες των ομάδων, έχουμε δει μεν τα γενικά ρόστερ, αλλά όχι τις τελικές 12άδες για να ξέρουμε ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι και βάσει αυτών, των φιλικών, αλλά και της πρόσφατης παρουσίας των ομάδων στις διάφορες διοργανώσεις θα δώσουμε τα προγνωστικά μας. Για ζέσταμα όπως είπαμε, θα δούμε αν σοβαρευτεί η κατάσταση τις επόμενες αγωνιστικές, αφού θα είμαστε "απασχολημένοι" όλο τον Αύγουστο (δικτύου επιτρέποντος)... 6 ματς μονομιάς!

Ουκρανία - ΠΓΔΜ 1,5 --> 2
2,5 Γεωργία - Πολωνία --> 2
3,5 Ουγγαρία - Αγγλία --> 2
Ιταλία - Ισραήλ 8,5 --> 2
Μαυροβούνιο - Λετονία 9,5 -->1
3,5 Πορτογαλία - Βουλγαρία --> 2

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Μέσα στο κατακαλόκαιρο(άσχετα αν κάνει κρύο)

Αγαπητοί μου φίλοι, καλησπέρα. Τρίτη σήμερα και οι μέρες που απομένουν για τις διακοπές όλο και λιγοστεύουν. Στο στοιχηματικό πρόγραμμα οι αγώνες όμως όλο και αυξάνονται και-αν και δεν υπάρχει το τεράστιο ενδιαφέρον- μας οδηγεί σε νέα, πιο ασφαλή προγνωστικά!

Αυτό το κουπόνι έχει κάποιους αγώνες που επέλεξα, και θα αναλυθούν παρακάτω. Ελπίζω να είμαι όντως φορμαρισμένος και να σας οδηγήσω για άλλη μια φορά στο ταμείο, όπως συνηθίζω! (ψωνάρα)

Ξεκινάμε λοιπόν....

Marseille-Paris SG 1(2,15) - O τελικός του Σούπερ καπ της Γαλλίας γίνεται στην...Τυνησία! Οι πρωταθλητές δεν άλλαξαν πολλά στο ρόστερ τους(ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει) ενώ οι κυπελλούχοι παριζιάνοι ξόδεψαν 7,5 εκατομμύρια για να φέρουν τον Μποντμέρ από τη Λιόν και τον Νενέ από τη Μονακό, ώστε να ενισχυθούν. Σε αυτό το παιχνίδι βλέπω Μαρσέιγ για το λόγο του ότι είναι πιο δεμένη και καλύτερη ομάδα, παίζει σε γήπεδο που θα είναι σαν έδρα της, καθώς οι μετανάστες στη Γαλλία είναι φίλα προσκείμενοι στην ΟΜ, και πιστεύω ότι το έχει περισσότερο από την αντίπαλό της γενικά. Ελπίζω να με δικαιώσει.

Internacional-Sao Paulo 1(1,80) - Ο αγώνας που όλοι περιμένουν στη Βραζιλία. Πρώτος ημιτελικός του Λιμπερταδόρες και η ένταση ανεβαίνει. Ο άσος που επιλέγω σε αυτό το ματς είναι σημείο έδρας-πολύ δυνατή εντός παραδοσιακά η Ιντερνασιονάλ, καθώς και φόρμας, αφού μετά το Παγκόσμιο κύπελλο η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε σπάει τα κοντέρ, έχοντας 4/4 νίκες! Η Σάο Πάολο δεν είναι σε καλή κατάσταση, παραπαίει στο πρωτάθλημα και ίσως το μόνο καλό είναι ότι ξεκούρασε παίκτες την Κυριακή(κάτι που έκανε και η αντίπαλός της βέβαια). Πάμε λοιπόν για τον άσο!

Nordsealland-Sporting Lis. 2(1,55) - Για κλείσιμο, μια επιλογή από το Europa League της Πέμπτης. Η Σπόρτινγκ έχασε τον Μουτίνιο που πήγε Πόρτο, αλλά με τα χρήματα που πήρε, έκανε πολλές και καλές μεταγραφές. Σε ομάδες που ψάχνονται ακόμα τέτοια παιχνίδια είναι ιδανικά για νίκες που τονώνουν την ψυχολογία. Αδύναμη η Νόρτζελαντ, δε θα μπορέσει να αντισταθεί. Διπλό για τους Πορτογάλους!

Αυτές είναι οι επιλογές μου, τις οποίες συνδύασα με Ολυμπιακό και Έργκριτε για μια 5άδα που θα σπάσει κόκκαλα...!!!