Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η Racing και οι άλλοι

Καλησπέρα και καλή Πρωτομαγιά σε όλο τον κόσμο! Επανερχόμαστε με αυτοπεποίθηση και για να δούμε αν θα μας βγει σε καλό...

Οι επιλογές μου είναι:

Alcorcon-Huesca 1(1,75) - Χρειάζεται το ματς η γηπεδούχος που είναι πολύ δυνατή εντός, δε λέει κάτι η αντίπαλός της. Καλό το 1,75.

Young Boys-Thun 1(1,45) - H έδρα θα παίξει το ρόλο της μαζί με το μεγάλο κίνητρο των γηπεδούχων, που έτσι κι αλλιώς είναι 2 κλάσεις καλύτερη ομάδα.

Racing Santander-Mallorca 1(1,95) - Το δυνατό σημείο, και βάσει απόδοσης... H Racing θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα για τη σωτηρία της, ενώ η έτσι κι αλλιώς αδύναμη εκτός Mallorca είναι σε πιο ασφαλή θέση...

Έχουμε και επιλογές από το MLS!... Επιγραμματικά:

Philadelphia-San Jose........... under
Colombus-Vancouver..........1
New York-Kansas............1
Colorado-Chicago..............1
Portland-Salt Lake...........2
Chivas-New England............2

Εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε!

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Με ρίσκο

Καλησπέρα σε όλους και Χριστός Ανέστη!

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φτωχό κι έτσι οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες... Θα πάω με 2 σημεία από την Πρέμιερ Λιγκ και ένα από το Τσάμπιονς Λιγκ. Αναλυτικά:

Schalke-Man United - Ακριβές Σκορ 0-1(6,25) και 1-1(5,50) - Τα δεδομένα του αγώνα δείχνουν ότι το παιχνίδι δε θα ανοίξει... Επίσης βλέπω πολύ δύσκολο να χάσει η United από τη Schalke... Sto X2 το ματς, με τα 2 σκορ να δείχνουν πολύ πιθανά.

Stoke City-Wolves -1(1,70)- Η δύναμη της έδρας, η καλή κατάσταση που βρίσκεται η Stoke και η γενική αδυναμία των Λύκων με οδηγούν στον άσο, κι ας έπεσε η απόδοση...

Fulham-Bolton -GG(1,60)- Δεν προκύπτει σημείο για το παιχνίδι, όμως η θετική πορεία της Bolton τελευταία και η έδρα της Fulham, νομίζω πως θα βγάλουν το goal-goal.

*Όσο για το Copa Libertadores, οι πολύ πιθανοί άσοι είναι σε κάκιστες αποδόσεις και δεν αξίζουν ενασχόλησης... Πάντως Estudiantes και Fluminense δείχνουν άχαστα...

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Χριστός Ανέστη!....

Χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους του blog μας, ευχόμαστε υγεία, επιτυχίες και όμορφες στιγμές για εμάς και τους ανθρώπους που αγαπάμε...

Το Πάσχα ξημερώνει και πολλά ντέρμπι θα εκτυλιχθούν στον στίβο της ζωής μας αύριο. Πάμε να τα δούμε.

Πρωί

Ύπνος - Προετοιμασία Σούβλας 1 - Ίσως το πιο στάνταρ σημείο της ημέρας. Δε νομίζω να υπάρξει άνθρωπος που θα επιλέξει να ξυπνήσει μετά από το σημερινό πιώμα και να πάει να ετοιμάζει κάρβουνα και τα σχετικά. Ας τα κάνει κάποιος άλλος.


Μεσημέρι

Σαλάτες και λαχανικά - Κρέατα 2 - Άλλο ένα πολύ καλό σημείο, καθώς είτε νηστέψατε είτε όχι, το κρέας θα έχει την τιμητική του αύριο και θα είναι δύσκολη η όποια αντίστηση ακόμη και της καλύτερης σαλάτας του κόσμου.


Απόγευμα

Σόδα-Ούζο Χ - Δύσκολη η οποιαδήποτε πρόβλεψη. Από τη μια η σόδα που θα είναι για τη χώνεψη της μεγαλοποσότητας φαγητού και από την άλλη το ούζο για την απαραίτητη χαλάρωση... Θα πάω με το Χ.


Βράδυ/Ξημερώματα

Μπουζούκια-Club GG - Όποια και να είναι η επιλογή του καθενός, και οι 2 αντίπαλοι φαίνονται ιδιαίτερα δυνατοί και θα έχουμε πολλά ... γκολ σε κάθε πλευρά!!!! Θα πάω με το goal-goal.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!