Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Τριάδα ΣΚ

Bursaspor-Besiktas 1(2,15) - Με το μυαλό στον τελικό κυπέλλου οι Αετοί, δεν ξέρω τι ομάδα θα παρατάξουν απόψε, και δε νομίζω να βάλουν και ότι καλύτερο έχουν. Άσος τρίτης θέσης για τη Bursa.

Zaragoza-Osasuna 1(1,90) - Η έδρα θα δώσει αυτή τη νίκη στην ομάδα του Aguirre, μετά το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη. Πολύ κακή εκτός η Osasuna.

Nacional M-Olhanense 1(1,50) - Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, για μια ομάδα που είναι καλύτερη, παίζει εντός και θέλει να βγει στην Ευρώπη. Forca Nacional!

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

South America

Αναζητώντας τα κερδισμένα δελτία μου φέτος, βρήκα πως οι περισσότερες επιτυχίες προέρχονται -αναλογικά- από τη Νότια Αμερική! Έτσι αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσω να πάμε στο ταμείο με 3 ματς μόνο από εκεί! Τα 2 πρώτα είναι από Τετάρτη, ξημερώματα Πέμπτης και το τρίτο την επόμενη....

Internacional-Penarol 1/1(1,95) - Πολύ ανώτερη σαν ομάδα η κάτοχος του Libertadores, δεν θα αντέξει για πολύ η Penarol στο Beira-Rio...

Atletico Paranaense-Vasco DG 1(1,90) - Η έδρα της Furacao είναι άξια εμπιστοσύνης(12-6-1 πέρσι). Ειδικά σε διπλά ματς κυπέλλου και τιμές κοντά στο 2!

Atletico Junior-Jaguares under(1,70) - Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, οι Κολομβιανοί στο γήπεδό τους θα κάνουν παιχνίδι διαχείρισης και δε θα ανοιχτούν. Το ίδιο και οι -κουρασμένοι- φιλοξενούμενοι που θα προσπαθήσουν να κλέψουν την πρόκριση. Ακόμη και ένα γρήγορο γκολ από οποιαδήποτε πλευρά δε θα ανοίξει το παιχνίδι.

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Τριάδα για Κυριακή

Χωρίς δικαιολόγηση λόγω έλλειψης χρόνου... Αν κάποιο σας αρέσει, συμπεριλάβετέ το στο δελτίο σας!

Girona - Vallecano 2(2,20)

Liverpool - Newcastle 1/1(1,95)

Santander - Mallorca 1(1,95)