Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Μεγάλη Εβδομάδα = Εγκράτεια

... και για αυτό θα παίξουμε μόνο ένα δελτίο μέχρι την Κυριακή του Πάσχα! Ας απεξαρτηθούμε λίγο λοιπόν....

Οι επιλογές μου είναι:

Chelsea-Birmingham - No Goal (1,60) - Μετά το στραπάτσο και στο Champions League, η ομάδα του Αντσελότι θα προσπαθήσει για ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα. Σήμερα δε βρίσκω τρόπο να δεχτεί γκολ...

Barcelona-Real Madrid - 1(1,80) - Μεγάλος τελικός του Copa del Rey απόψε και οι Καταλανοί φαντάζουν -δίκαια- ως το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης. Πιστεύω στη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου από την κανονική διάρκεια...

Συμπληρώνουμε την πρότασή μας με αγώνα από το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα...

Sevilla-Villarreal - 1(1,95) - Οι γηπεδούχοι κυνηγούν την Ευρωπαϊκή έξοδο, ενώ οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα της 4ης θέσης... Συν τοις άλλοις, η Βιγια θα κάνει συντήρηση δυνάμεων εν'όψει του ημιτελικού του Europa League. Πολύ καλό σημείο ο άσος.

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Λίγα αλλά δυνατά σημεία

Καλησπέρα σας! Μετά τη μεγάλη χτεσινή νίκη, πάμε για άλλη μια σήμερα...

Σημείο ημέρας

Nijmegen-Ajax 2(1,50) - Έγκλημα οποιαδήποτε απώλεια για τον Αίαντα, σε μια όχι και τόσο δύσκολη έδρα... Στο κάτω κάτω υποτίθεται ότι πάει για πρωτάθλημα!

Η τριάδα συμπληρώνεται με:

Napoli-Udinese 1(1,60) - Είχα την αίσθηση πως η Νάπολι θα το πάρει, ηρθε και η απουσία των Ντι Νατάλε-Σάντσεζ να μου την κάνει βεβαιότητα. Forza Napoli!

Nacional Mad.-Braga 1(2,65) - Επιλογή ρίσκου στο Δευτεριάτικο Πορτογαλικό ματσάκι ο άσος, διότι οι γηπεδούχοι έχουν καλή έδρα, έχουν ακόμη στόχο στο πρωτάθλημα και δεν τους έχει πάρει το μυαλό το... Europa League! Ας ελπίσουμε να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών μας!