Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Σάββατο 13/8, Περιμένοντας το ξύπνημα

Καλησπέρα σε όλους! Από σήμερα, λόγω τεχνικών δυσκολιών αύριο, θα έχετε την 3άδα που έπαιξα ήδη...

Sochaux-Caen 1(1,85) - Κλασική ομάδα έδρας η Σοσό, πιστεύω πως έχει το προβάδισμα απέναντι στη χειρότερη Καέν. Πιθανός άσος σε καλή απόδοση, αλλά πάντα στη Γαλλία κρατάμε μια πισινή...

Feyenoord-Roda 1(1,65) - Νίκη στην πρεμιέρα για την μεγάλη ομάδα του Ρότερνταμ, που νομίζω θα διπλασιάσει τις επιτυχίες. Άλλωστε συνηθίζει το εντυπωσιακό ξεκίνημα και το ξεφούσκωμα κατά τον Οκτώβριο...

Atletico GO-Santos 2(2,25) - Ώρα για το πρώτο διπλό της πρωταθλήτριας Νότιας Αμερικής. Απέναντι σε μια μετριότατη ομάδα με ανύπαρκτη δυναμική έδρας έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει για πρώτη φορά φέτος! (πέρσι με το διπλο στο αντίστοιχο ματς είχαμε πάει ταμείο!)

Καλή μας επιτυχία!

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Η μεγάλη επιστροφή μας!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Blog μας! Μετά από τις απροειδοποίητες καλοκαιρινές μας διακοπές, επανερχόμαστε ξανά στην ενεργό δράση!

Φέτος η στήλη αυτή θα έχει ειδικό χαρακτήρα, καθώς τις περισσότερες φορές-λόγω θητείας- ίσως να εμφανίζεται σε απρόβλεπτα χρονικά διαστήματα. Παρ όλα αυτά, θα υπάρχει συνεχής στοιχηματική ροή και ενημέρωση από τους άλλους συντελεστές του blog(ή έτσι ελπίζω)!

Για σήμερα Κυριακή επέλεξα κάποια παιχνίδια που τα θεωρώ πολύ καλές επιλογές. Σας τα παραθέτω και εσείς θα επιλέξετε αν παίξετε κάποιο ή κάποια από αυτά, ή και όλα, όπως εγώ!

Manchester United-Manchester City 2(2,85) - O πρώτος μεγάλος τελικός της σεζόν... Βλέπω την πιο διψασμένη City που τα πήγε πολύ καλά στην προετοιμασία και σαν μονάδες είναι κατά πολύ ανώτερη να έχει πολλες πιθανότητες, παρ' όλο που η φανέλα της ζυγίζει 100 γραμμάρια. Αξίζει η απόδοση αουτσάιντερ.

Honka-Kuopio X2(2,06) - Πολύ δύσκολα βλέπω να περνάει η Honka σήμερα απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ εύκολο το Χ και δεν έχει νίκη ακόμη εκτός έδρας(πρωτόγνωρο για Φινλανδία). Καλή η απόδοση του Χ2.

Valerenga-Sogdal U(2,00) - Επιθετικά μηδέν η Ρέγκα, γενικά μηδέν οι άλλοι. Under που δε χαλάει.

Brann-Stromsgodset 1(1,70) - Πολύ καλές οι τύχες του άσου, ειδικά με τους φιλοξενούμενους να κουβαλάνε την κούραση της Ευρώπης!

Santos-Ceara 1(1,50) - Ηρθε η ώρα της ανάκαμψης για την πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής... Έχει μείνει πολύ πολύ πίσω και η αντίπαλός της που βασίζεται στην έδρα, δε νομίζω να καταφέρει κάτι απόψε...

Αυτά για σήμερα.. Καλή μας επιτυχία!!!