Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

27/3 NBA

Μετά από μια μακρά αποχή, ελπίζουμε να επιστρέψουμε σταθερά στις προβλέψεις αλλά και στα κέρδη . Σήμερα μιας που είναι προχωρημένη η ώρα θα δώσουμε μόνο σημεία


782) (+9.5) Washigton Wizards Vs Utah Jazz  Άσσος

783)(+3.5) New Orleans Hornets Vs Portland Blazers  Διπλό

784) Chicago Bulls Vs New Jersey Nets (+9.5) Διπλό

785) (+3.5) Golden State Warriors Vs Dallas Mavericks Διπλό


MLS Picks

Dallas v Houston

Texas derby to start the season is a treat for the local soccer fans. Dallas was a weak team last year while Houston was a quality side. The off season loss of Stuart Holden, who moved to Bolton in England, will hurt Houston but they should still be able to start the season with a win. Result: 2

San Jose v Salt Lake
Result: X2

New York v Chicago
The Red Bulls were a poor excuse for a team last year. A change in coaching, management and the addition of a state of the art stadium will energize the fans in the northeast. All this will not be enough to stop an established team from Chicago.
Result: 2

Kansas City v Washington
Result: 1

Los Angeles v New England
LA lost the celebrity superstar in David Beckham to injury while on duty with Milan. They still the best player in MLS, Landon Donovan. New England has some new faces but is a solid team as always.
Result: X

MLS ticket

Kansas City v Washington (1) 2.10
New York v Chicago (2) 2.75
San Jose v Salt Lake (X2) 1.38

European ticket
Crystal Palace v Cardiff (2) 2.30
Hertha Berlin v Dortmond (2) 2.00
Malaga v Tenerife (1) 1.75

A1 - ACB - Lega A: για το απόλυτο

Ταμείο κάθε σαβ/κο ως τώρα το Μάρτη και πάμε για το 4ο σερί για να πιάσουμε το απόλυτο. Δύο δελτία, το ένα ελληνικό και το άλλο με Ισπανία - Ιταλία μαζί, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα.


(4,5) ΑΕΚ - Μαρούσι --> 1

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ζορίσουν αρκετά τον Άρη, επιβεβαιώνοντας ότι μπορούν να είναι αρκετά ανταγωνιστικοί, πόσο μάλλον στην έδρα τους, αν και ούτε σήμερα θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους, αφού το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών. Απ' την άλλη, τα διάφορα οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως έχουν αρχίσει να επηρεάζουν τους παίκτες του Αμαρουσίου, το οποίο δε θυμίζει την εντυπωσιακή ομάδα των προηγούμενων μηνών. Όχι ότι απογοητεύει βέβαια, αλλά υπάρχει διαφορά και γι' αυτό το λόγο εμπιστευόμαστε περισσότερο την ΑΕΚ.


(14,5) Ολύμπια Λάρισας - Πανελλήνιος --> 1

Η Ολύμπια παραπαίει (στους δύο τελευταίους αγώνες έχει συνολικό παθητικό 78 πόντους), με σημαντικούς παίκτες αλλά και τον Γιώργο Καλαφατάκη να μην είναι πια στην ομάδα. Εξακολουθεί όμως να έχει ελπίδες για παραμονή και το παιχνίδι αυτό είναι μια από τις τελευταίες της ευκαιρίες. Ξεκάθαρο φαβορί ασφαλώς και είναι ο Πανελλήνιος, όμως και λόγω του αγώνα που ακολουθεί στα Κανάρια (δεύτερος προημιτελικός Eurocup), πιστεύουμε πως δε θα παίξει στο 100%, τουλάχιστον όχι σε όλο το διάστημα του αγώνα κι έτσι θα κερδίσει με μια πιο μικρή σχετικά διαφορά.


(25,5) Τρίκαλα - Παναθηναϊκός --> 1

Μου κάνει εντύπωση το πολύ μεγάλο πλεονέκτημα που δίνεται στους γηπεδούχους. Ακόμα και στο ΟΑΚΑ να γινόταν το ματς, θα περίμενα 1-2 πόντους μικρότερο κι αυτό γιατί τα Τρίκαλα έχουν παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα το τελευταίο διάστημα (να 'ναι καλά και ο Γιανγκ βέβαια). Οι πρόσφατες βαριές ήττες από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό δεν επηρεάζουν την άποψή μου για την ομάδα, καθώς φαίνεται πως αυτό είναι θέμα τακτικής, κυνηγώντας περισσότερο μόνο τα ματς τα οποία μπορεί να πάρει. Βέβαια, ούτε το σημερινό είναι ένα τέτοιο, αλλά μπροστά και στο θερμό κόσμο της ομάδας, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να είναι ανταγωνιστικοί. Για τον Παναθηναϊκό δεν έχουμε να πούμε τίποτα καινούριο, είναι γνωστή σταθερά, αν και πιστεύω πως αυτή τη φορά δεν εξαρτώνται τα πάντα από αυτόν, όσον αφορά τη διαφορά (όπως πχ την προηγούμενη αγωνιστική με τον Ηλυσιακό).


2o δελτίο:

Γκραν Κανάρια - Μπρούεσα (+9,5) --> 1

Τα 'χουμε πει αρκετές φορές για την έδρα της Γκραν Κανάρια. Απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της ACB λογικά δε θα 'χει πρόβλημα. Κάπως ανησυχητικό τ' ότι έχει περισσότερο στο μυαλό της τον επαναληπτικό με τον Πανελλήνιο στο Eurocup, αλλά η διαφορά δεν είναι άσχημη ακόμα κι έτσι.


Μοντεγκρανάρο - Βανόλι (+8,5) --> 1

Αρκετά ανταγωνιστικοί οι φιλοξενούμενοι τον τελευταίο μήνα, αλλά όταν η Μοντεγκρανάρο έχει τέτοιο ρυθμό (9 συνεχόμενες νίκες), δεν μπορούμε να μην την εμπιστευθούμε.


Φερράρα - Βαρέζε (+4,5) --> 1

Αρκετά ανεβασμένη η Φερράρα τελευταία (το 'χαμε προβλέψει πριν καιρό με το ρόστερ που έχει), θέλει οπωσδήποτε νίκη για να φεύγει σιγά σιγά από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας, απέναντι σε μια αντίπαλο που δεν τρομάζει.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

276 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗ:1(1,70)

277 ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗ:X(2,85)

130 ΟΦΗ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗ:Χ(3,20)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!!!!

Ελλάδα, 3 στροφές πριν το τέλος...

...και ο ΟΠΑΠ έχει καταφέρει να πετσοκόψει κι άλλο τις επιλογές μας από το ελληνικό πρωτάθλημα, στο κουπόνι. Πολύ θα ήθελα να μάθω που εξαφανίστηκαν δύο απ τα παιχνίδια της αγωνιστικής αλλά προτιμώ να πάμε στις προβλέψεις μας...

312 Ατρόμητος - Παναθηναϊκός Over (1.85)
Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Παναθηναϊκός, ωστόσο πιστεύω ότι ο Ατρόμητος θα μπορέσει να σκοράρει εντός έδρας απέναντι στην απαράδεκτη άμυνα των φιλοξενούμενων.

313 Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα Χ (3.00)
Αρκετά αδιάφορος πλέον ο Ηρακλής που σχεδόν έχει σωθεί. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται τους βαθμούς και θα παλέψουν το παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι θα δούμε κάποιον νικητή από την αναμέτρηση.

413 Λάρισα - ΠΑΟΚ Χ (2.90)
Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους "βυσσινί" που παλεύουν για να κρατηθούν στην κατηγορία. Αντίθετα στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων απλά περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα και να αρχίσει η μάχη τον play off. Χαώδης η διαφορά των δύο ομάδων και δεν αποκλείεται να δούμε το σκορ να είναι 0-2 απ το 20λεπτο. Πιστεύω όμως ότι οι γηπεδούχοι θα εμφανιστούν πολύ μαχητικοί δύσκολα όμως θα αναγκάσουν τον ΠΑΟΚ σε τρίτη σερί ήττα...

Αυτά από μένα. Καλά κέρδη σε όλους. Θα τα πούμε σε δύο εβδομάδες από τώρα. Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση, για δυναμική επιστροφή στα ταμεία...

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ισπανία- Σάββατο 27/03

Άλλο ένα φορτωμένο με μάτς,κουπόνι , για το 3μερο με τα Ισπανικά μάτς να δείχνουν ότι κάτι μπορούν να μας προσφέρουν-σε χρήμα εννοείται!-.. Εξ'αιτίας ενός προσωπικού προβλήματος δε θα παραθέσω αναλυτικά πληροφορίες για τα επιλεγμένα παιχνίδια,μόνο τις προβλέψεις,κάτι όμως που υπόσχομαι να κάνω σίγουρα από την επόμενη αγωνιστική..

189 - Μπέτις - Χιρόνα 1(1,40)

221 - Μάλαγα - Τενερίφη 1(1,75)

225 -Κόρδοβα - Σοσιεδάδ Χ(2,80)

226 - Λεβάντε - Ουέσκα 1(1,65)

Συντελεστής στο 11,3.. Καλά κέρδη..

Great chance 27,28/4

Γυρνώντας για διακοπές στο χωριό, γράφω τις προβλέψεις μου στο δρόμο. Μέσα από το λεωφορείο, ελπίζοντας αυτή η συνεχής αλλαγή παραστάσεων που έχω από το παράθυρό μου να με βοηθήσει να εμπνευστώ και να προτείνω τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Σε ένα κομβικό σημείο βρισκόμαστε στα πρωταθλήματα με τα οποία ασχολούμαι και είναι λογικό να παίζει πολλή σκοπιμότητα στους αγώνες, καθώς και το να υπάρχουν πολλές αδιάφορες ομάδες. Οι επιλογές μου είναι οι παρακάτω…

Vitoria Guimaraes-Academica 1(1,65)

‘Ενας αγώνας- φωτιά για τους γηπεδούχους, αφού μετά από μια σχετικά καλή χρονιά, έχουν φτάσει να παίζουν την έξοδό τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για μένα, μου φαίνεται πολύ πιθανό να το πετύχουν αφου και το υλικό έχουν και τις προδιαγραφές. Η 5η θέση είναι δική τους. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή, άλλο ένα καλό στοιχείο που με βοηθά να την επιλέξω. Η Academica σώθηκε, κάνοντας ένα καλό ντεμαράζ στη μέση του πρωταθλήματος αλλά σε αυτό τον αγώνα δε νομίζω ότι θα μπορέσει να πάρει κάποιο αποτέλεσμα. Άσος για την έδρα, την καλύτερη ομάδα και την ομάδα που έχει το ισχυρότερο κίνητρο για τον αγώνα.

Nancy-Lens 1(2,15)

Τυπικός αγώνας του Γαλλικού πρωταθλήματος, δηλαδή βαθμολογικά σχεδόν αδιάφορος και για τις 2 ομάδες. Υπάρχουν κάποια στοιχεία όμως που με ωθούν να επιλέξω τον άσο για την ομάδα της Λορραίνης. Κατ’ αρχήν η εκτός έδρας αδυναμία της Lens να πάρει αποτελέσματα. Η κούραση της Lens Από τον μεσοβδόμαδο αγώνα κυπέλλου και η θέληση της Nancy να πάρει επιτέλους θετικα αποτελέσματα εντός. Ξέρω, δεν είναι και πολύ πειστικά επιχειρήματα, αλλά προσωπικά έχω φωνή για τον άσο και θα το παίξω.

Lille-Montpellier 1(1,75)

Αν μου έλεγαν στην αρχή του πρωταθλήματος να ποντάρω σε αυτό τον άσο με αυτή την απόδοση θα το έκανα και με ένα πολύ μεγάλο ποσοστό σιγουριάς. Η Montpellier όμως έδειξε ότι είναι μια απίστευτα ισχυρή ομάδα και μάλλον θα κερδίσει την έξοδό της στις ευρωπαικές διοργανώσεις(τίτλο δεν πιστεύω ότι θα πάρει). Όμως σε αυτό τον αγώνα πιστεύω ότι θα χάσει λογω των πολλών απουσιών της στην άμυνα και της πολύ δυνατής ομάδας και έδρας που πραγματικά εχουν οι Lilleois. Μετά τον αποκλεισμό τους από το Europa league επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα και θα διεκδικήσουν την έξοδο τους στην ευρώπη και πάλι. Το ματς το’χουν, είμαι πεπεισμένος ότι η Lille τελικά θα κερδίσει.

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Euroleague - playoffs: game 2

Δεύτερη μέρα για τα πλέι οφ και περιμένουμε πιο φυσιολογικά αποτελέσματα με άνετες επικρατήσεις των φαβορί, μετά τα παιχνίδια της Τρίτης.


ΤΣΣΚΑ - Κάχα Λαμποράλ (+9,5) --> 1

Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στο πρώτο παιχνίδι και πιστεύω πως θα πάρουν και το σημερινό. Δύσκολα να επαναληφθεί μια πολύ μεγάλη διαφορά, αλλά ακόμα κι έτσι θα πάμε με τον άσσο.


Μακάμπι - Παρτιζάν (+8,5) --> 1

Με το 11-27 του τελευταίου δεκαλέπτου η Παρτιζάν έκανε τη μεγάλη έκπληξη (έχανε μέχρι και με 21) και απέκτησε αυτή το πλεονέκτημα για την πρόκριση στο F4. Περιμένουμε τη Μακάμπι ιδιαίτερα αποφασισμένη σήμερα κι εύλογα λοιπόν τον άσσο.


Ολυμπιακός - Πρόκομ (+14,5) --> 1

Πολλές δυσκολίες αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός από τους αρκετά εύστοχους Πολωνούς την Τρίτη. Δύσκολα να επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό και σήμερα.


Μπαρτσελόνα - Ρεάλ (+9,5) --> 1

Είχαμε πει πως η Ρεάλ θα κοντράρει μέχρι τέλους ένα από τα δύο ματς της Βαρκελώνης, αλλά αυτό έγινε τελικά την Τρίτη. Έτσι, πάμε τώρα μ' έναν σχετικά πιο εύκολο άσσο.


Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Κούρσα τίτλου...

2 ταμειάκια είχε το κυριακάτικο μενού,σε φόρμα είμαστε και το δεκαπενθήμερο οικειοθελές ρεπό από το παιχνίδι αποδείχθηκε σωστό και ανανεωτικό..Στην Ιταλία συνεχίζεται η κούρσα τίτλου μεταξύ Ίντερ,Μίλαν και Ρόμα και μας πάει καλά γενικά ενώ στην Αργεντινή δεν έχουμε-προς το παρόν τουλάχιστον-ανάλογη επιτυχία..Θα στρώσει όμως και εκεί,δε μπορεί..Σήμερα θα ασχοληθώ με τα παιχνίδια της Serie A τα οποία έχουν αρκετό-η αλήθεια είναι-ενδιαφέρον:
178 Αταλάντα-Κάλιαρι 2 (4,00) Όλη η Ευρώπη έχει πέσει πάνω στην ''ομαδάρα'' και ο ΟΠΑΠ έχει βαλθεί να μας τρελάνει:1,65 ο άσσος-4,00 το διπλό..Ε εμείς σταθερά με το 2πλο και ας φάμε τα μούτρα μας..Τουλάχιστον θα καμαρώνουμε οτι παίξαμε σωστά και όχι παρασκηνιακά..
181 Λάτσιο-Σιένα Χ2 (1,83) 6 ματς αήττητη η Σιένα των Μαλεζάνι-Τζιόλη,τους 7 από τους 9 βαθμούς εκτός τους έχει πάρει στα 3 τελευταία,ενώ η Λάτσιο έχει να κερδίσει εντός 2,5 μήνες κοντά..Σε εξάποντο ματς το Χ2 πληρώνει καλύτερα απ'ότι ο άσσος..
183 Μπολόνια-Ρόμα 2 (1,75) Με τον ''animale'' Βούσινιτς σε τρελά κέφια και με την Ίντερ επιρρεπή στη γκέλα,όλο και πιο πολύ το πιστεύουν στη Ρώμη για το μεγάλο θαύμα..Επιστροφές έχουν,σχεδόν σωμένο αντίπαλο αντιμετωπίζουν σήμερα και το 2πλο εξαρτάται αποκλειστικά απ'αυτούς..
185 Πάρμα-Μίλαν 2 (1,65) Θα κερδίσετε τους προκλητικά αδιάφορους ''τζαλορόσι'' ή θα δείξετε πάλι πόσο loosers είστε? Θα τους κερδίσετε πιθανότατα,αλλά loosers θα παραμείνετε..
204 Νάπολι-Γιουβέντους 1 (2,25) Ψάχνουν εναγωνίως αντίπαλο για μια μεγάλη νίκη οι ''παρτενοπέι'' και ιδανικότερο από αυτή τη Γιούβε δε θα βρουν..

ΣΟΥΜΑ
1)Νάπολι 1,Κάλιαρι 2
2)Ρόμα 2,Μίλαν 2,Σιένα Χ2
3)Μπάρι-Σαμπντόρια 1-1 σκοράκι (6,50)

Αγγελάκη-Άθωνος-ταμείο σε 94' !..

Η σημερινή μέρα ήταν και είναι αφιερωμένη στον gambler που ξεπέταξε κάτι τσουτσέκια-καθηγητές και χτύπησε πτυχίο πιο εύκολα και από ταμείο στο Εurocup!.. Εξ'ου και η αργοπορία ανάρτησης των προβλέψεων,που εμπεριέχουν αρκετό ρίσκο είναι η αλήθεια :

163 - Μπαρτσελόνα - Οσασούνα 1( 1,30 ) φ1

164 - Σανταντέρ - Μαγιόρκα Χ( 3,10)

165 - Τενερίφη - Βιγιαρεάλ 2 (2,35)

Συντελεστής περίπου στο 9,5 και ευχές για είσπραξη!..
158 Βασιλεία - Ζυρίχη 1 (1,55)

161 Αλμερία - Σαραγόσα 1 (2,00)

177 Λανς - Σεντ Ετιέν 1 (2,05)

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

March, the twenty-third, Tuesday που λέμε και στο βροχερό Plymouth...

Καλησπέρα παίδες... Το πρώτο μας κουπόνι το περασμένο ΣουΚου πήγε κατα διαόλου... Τι να σου κάνω ρε Leicester που κερδάς 2-0 μέχρι το '80 και μετά τρώς 2 γκολίνια μέσα σε 5 λεπτά και λήγει το ματσάκιον ισόπαλο... Και ο ΠΑΟΚ μας απογοήτευσε... Περιμέναμε σαφώς περισσότερα από τους Θεσσαλονικείς σε ένα ματς που έπρεπε να γυαλίζει το μάτι τους. Για το ροντέο στο Ανθή Καραγιάννη τα σχόλια περιττεύουν... 3-3... ότι να ναι... Μόνο οι τρελοί Ουαλοί μας δικαίωσαν. Anyway, ψηλά το κεφάλι, πάμε να ρεφάρουμε απόψε!

21:45 Blackpool - Swansea -> x στο 3,20
Μέτρια εώς καλή ομάδα η Blackpool με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Πολύ καλή ομάδα η Swansea, με δυστοκία μπροστά αλλά με την καλύτερη άμυνα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Championship. Το x έχει πολύ καλές πιθανότητες εφόσον η Swansea που βρίσκεται σε θέση Playoff θα προτιμήσει περισσότερο να κρατήσει το μηδέν σε μία δύσκολη έδρα παρά να διεκδικήσει στα ίσα το ματς.

21:45 Nottingham Forest - Crystal Palace -> 1 στο 1,60
Αναμένεται εύκολος άσσος αφού υπάρχει σαφής διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους.

21:45 Scunthorpe - Peterborough -> 1 στο 1,80
Μεγάλη ευκαιρία για τη Scunthorpe να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη αφού αγωνίζεται εντός έδρας απέναντι στην ουραγό.

Τετάρτη
21:45 Cardiff - Sheffield United -> 1 στο 1,80
Μας δικαίωσε την Κυριακή, θα μας δικαιώσει και αύριο. Καλύτερη ομάδα από τη United, για ακόμα μία φορά θα μιλήσει και η πιο καυτή έδρα της κατηγορίας!

ΝΤΟΥ

Γαλλία, Πορτογαλία, Ώρα κυπέλλου 23,24/3

Έφτασε η ώρα της αλήθειας για όλες τις ομάδες που έχουν απομείνει να διεκδικούν στόχους φέτος... Τόσο καιρό βλέπαμε αδιάφορους στα πρωταθλήματά τους και λέγαμε ότι περιμένουν το κύπελλο. Να λοιπόν, που ήρθε η ώρα να αποδείξουν γιατί προετοιμάζονταν τόσο καιρό. Στη Γαλλία βρισκόμαστε στα προημιτελικά και στην Πορτογαλία στα ημιτελικά. Οι αγώνες Quevilly-Boulogne και Chaves-Naval είναι εκτός κουπονιού, άρα έχουμε να ασχοληθούμε μόνο με 4 ματς. Σημειώνεται ότι στη Γαλλία οι αγώνες είναι νοκ αουτ ενώ στην Πορτογαλία θα υπάρξει επαναληπτικός.

Σήμερα έχουμε το παιχνίδι Auxerre-PSG, με τος γηπεδούχους που είναι σε τροχιά πρωταθλήματος και σήμερα να παίζουν κεκλεισμένων των θυρών. Η PSG ξεκούρασε πολλούς βασικούς για το παιχνίδι της χρονιάς που το θέλει πάρα πολύ. Δε μπορώ να βγάλω άκρη για πρόβλεψη, ίσως το Χ ημίχρονο και το under να είναι οι καλύτερες επιλογές.

Αύριο έχουμε τα άλλα 3 παιχνίδια...

Monaco-Sochaux: Και οι δυο αδιάφορες και εκτός στόχων στο πρωτάθλημα, προσπαθούν εδώ για ότι καλύτερο. Πιστεύω όμως ότι η Monaco, και λόγω έδρας και λόγω καλύτερης ομάδας, ότι την έχει τη Sochaux, και θα παίξω άσο.

Lens-St Etienne: Παρόμοιο ζευγάρι με το παραπάνω, με τη διαφορά ότι ενώ είναι και οι 2 αδιάφορες στο πρωτάθλημα(περισσότερο η Lens) δεν έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Το παιχνίδι είναι επικίνδυνο αλλά δε θα ανοίξει, κατά τη γνώμη μου. Χ ημίχρονο και under οι επιλογές μου και εδώ.

Rio Ave-Porto: Πρώτος ημιτελικός στο Aveiro, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν για ότι καλύτερο απέναντι στο πληγωμένο θηρίο που λέγεται Porto, που θέλει να πάρει το κύπελλο φέτος, καθώς μόνο αυτό και το κυνήγι της Braga για τη θέση στο Champions League είναι οι μόνοι ρεαλιστικοί της στόχοι. Η Porto θα καθαρίσει την πρόκριση αύριο και πάμε για άλλα... Διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Auxerre-PSG .......Under(1,50)
Monaco-Sochaux ........1(1,85)
Lens-St Etienne.. Under(1,55)
Rio Ave-Porto.............. 2(1,65)

Καλή επιτυχία!


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

195 ΚΑΒΑΛΑ-ΑΡΗΣ,ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ:2-0( 9,00)






ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

Euroleague - Playoffs: game 1 23/3

Ξεκινά η φάση των πλέι οφ για την Ευρωλίγκα (best-of-five, ή άλλιώς, στις 3 νίκες) και τα πρώτα παιχνίδια διεξάγονται αυτό το τριήμερο, με τις ομάδες που έχουν πλεονέκτημα έδρας να φιλοξενούν δις τους αντιπάλους τους, Τρίτη και Πέμπτη. Για την Πέμπτη είναι αρκετά δύσκολο να δώσω προγνωστικά μετά και τα αποτελέσματα της σημερινής ημέρας, λόγω έλλειψης χρόνου και όμορφων υποχρεώσεων, ωστόσο ο σχολιασμός των αναμετρήσεων πιστεύω πως θα βοηθήσει και για τα παιχνίδια της 25ης Μαρτίου.
Τα φαβορί ασφαλώς είναι η ΤΣΣΚΑ, η Μακάμπι, η Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός. Βέβαια, είναι μάλλον απίθανο να επιβεβαιωθούν σε 8 ματς, κάνοντας δηλαδή όλα το 2-0 (πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και τα πλεονεκτήματα), ωστόσο θεωρώ επίσης αρκετά δύσκολο να μην είναι αυτές οι ομάδες στο Final4 για διάφορους λόγους. Συμπερασματικά, θα ποντάρουμε τώρα στα στάνταρ κι ανάλογα με το αν βγουν οι όχι θα κινηθούμε(-είτε, εφόσον δεν καταφέρω να δημοσιεύω νέα ανάρτηση) την Πέμπτη. Τα πλεονεκτήματα βέβαια είναι πιθανό να είναι κάπως διαφοροποιημένα, ωστόσο η ουσία δεν αλλάζει.
Πάμε αναλυτικά στα ζευγάρια...


ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Κάχα Λαμποράλ (+6,5) --> 1

Οι γηπεδούχοι μετρούν 8 συνεχόμενες παρουσίες σε Final 4. Η φετινή τους ομάδα ίσως να είναι χειρότερη απ' όλες αυτές τις ομάδες των προηγούμενων χρόνων, ωστόσο παραμένει μια αρκετά ποιοτική ομάδα που διαθέτει εξαιρετικούς και ιδιαίτερα έμπειρους παίκτες, όπως ο Σισκάουσκας, ο Λάνγκντον και ο Χόλντεν (και οι τρεις συμπεριλήφθηκαν στους 10 κορυφαίους της δεκαετίας για την Ευρωλίγκα). Ο "Jayhawk" Σάσα Κάουν διανύει μια εξαιρετική χρονιά, όπως εξάλλου και ο Κριάπα που αποτελεί ίσως τον πιο πληθωρικό παίκτη στη διοργάνωση. Απ' την άλλη πλευρά, η Ταού πλέον δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών (αν και ο Σπλίτερ λογικά δεν είναι απόλυτα έτοιμος), ωστόσο κι αυτή είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με άλλες χρονιές. Αυτό φάνηκε κυρίως στο TOP 16, όπου βέβαια η ομάδα του Ιβάνοβιτς έδειξε μεγάλο χαρακτήρα σε κρίσιμες στιγμές. Το ζευγάρι αυτό θεωρείται γενικά το πιο αμφίρροπο από τα τέσσερα, ωστόσο θεωρώ πως και σ' αυτό υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Παρ' όλες τις αλλαγές, η ΤΣΣΚΑ ζει γι' αυτά τα παιχνίδια, ενώ για την Ταού είναι μια νέα, πολύ δύσκολη δοκιμασία. Ασφαλώς και δεν αποκλείεται η έκπληξη σ' ένα από τα δύο ματς (εξάλλου διαφορετικά οι Ισπανοί δύσκολα να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω), αλλά εμείς θα πάμε με τα νερά των περσινών φιναλίστ, προτείνοντας τον άσσο, ο οποίος μπορεί να έρθει και αρκετά εύκολα, για το συγκεκριμένο, πρώτο παιχνίδι.


Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παρτιζάν (+9,5) --> 1

Δυο πολύ διαφορετικές ομάδες, που όμως έχουν και μερικά εμφανέστατα κοινά σημεία, όπως το ανταγωνιστικό πνεύμα και κυρίως, την καυτή έδρα. Η Μακάμπι ώρες ώρες ήταν ασταμάτητη στο TOP 16 (διπλό και πρωτιά στη Μαδρίτη την τελευταία αγωνιστική, 43 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο και νίκη με μεγάλη διαφορα=πρόκριση επί της Σιένα την προηγούμενη) συνδυάζοντας ουσία και θέαμα. Απ' την άλλη, η Παρτιζάν είναι η έκπληξη της χρονιάς (βάσει αποτελεσμάτων τουλάχιστον, γιατί, κατά την άποψη του γράφοντα τουλάχιστον, αυτή η ομάδα είναι το Μαρούσι πρωτίστως), έχοντας κερδίσει ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, κάτι που δεν έχει καταφέρει (γιατί δεν έτυχε βέβαια) η ομάδα του Πίνι Γκέρσον, όπως σημείωσε ο ίδιος στις δηλώσεις του. Οι Σέρβοι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν την πρόκριση μόνο μέσα από το δικό τους στυλ παιχνιδιού, το οποίο βέβαια αμφιβάλλουμε για το κατά πόσο θα επιτρέψουν οι διαιτητές απέναντι σ' έναν αντίπαλο με το όνομα της Μακάμπι. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι τρέχουν και αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν και στη Νόκια Αρίνα. Θα χρειαστούν το 2-0, γιατί στο Βελιγράδι θα είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα, ειδικά με τον ενθουσιασμό του κόσμου έπειτα από ένα ενδεχόμενο 1-1 (εδώ γέμισαν γήπεδο 20.000 θέσεων μετά το 2-0 από την ΤΣΣΚΑ, πέρυσι). Ούτως ή άλλως, θεωρούμε τη Μακάμπι ανώτερη των 9,5 πόντων που δίνονται, στην έδρα της, αλλά ακόμα κι αν η Παρτιζάν αποδειχθεί ξανά σκληρό καρύδι, οι παίκτες του Πίνχας έχουν αποδείξει πως μπορούν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να χτίσουν διαφορά.


Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης (+8,5) --> 1

Για το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει ξαναγίνει ανάλυση, στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας. Η Μπαρτσελόνα ως τώρα κάνει πάρτυ με την αιώνια αντίπαλό της, όπου κι αν την έχει πετύχει κι έτσι το πλεονέκτημα μπορεί να φαίνεται αρκετά καλό. Ωστόσο, επαναλαμβάνουμε πως η Ρεάλ είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες και ασφαλώς θα έχει ένα πολύ ισχυρό κίνητρο να είναι ανταγωνιστική. Οι Καταλανοί βέβαια μοιάζουν ασταμάτητοι κι απ' ότι φαίνεται δεν ταιριάζουν καθόλου στην ομάδα του Μεσίνα και σίγουρα αποτελούν φαβορί. Θεωρώ όμως πως σ' ένα από τα δύο παιχνίδια η Ρεάλ θα κοντράρει αρκετά το ματς, ίσως και να το διεκδικήσει μέχρι τέλους (ειδικά αν γίνει καλύτερη χρήση του ρόστερ - βλέπε Μπούλοκ και σία). Τα μέχρι τώρα δεδομένα βέβαια, δε μας επιτρέπουν άλλη επιλογή από τον άσσο, αλλά κρίνοντας από το πρώτο ματς επιφυλασσόμαστε για το δεύτερο.


Ολυμπιακός - Πρόκομ (+16,5) --> 1

Μάλλον το πιο εύκολο για τον τελικό νικητή ζευγάρι. Πολύ καλή ομάδα η Πρόκομ, με ιδιαίτερα ταλαντούχους παίκτες, αλλά θα πρέπει να υπερβάλλει πολλές φορές εαυτόν αν θέλει να βρεθεί στο Παρίσι, αφού απέναντί της έχει έναν πανίσχυρο αντίπαλο που ξέρει να παρουσιάζει το καλό του πρόσωπο στα κρίσιμα (κοινώς, να περιμένετε να δείτε και άμυνα από τον Ολυμπιακό). Φαντάζει κάπως δύσκολο η ελληνική ομάδα να πάρει δύο συνεχόμενα ματς με μεγάλες διαφορές, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέλει να ξεμπερδεύει γρήγορα από την Πρόκομ. Συνεπώς, περιμένουμε ένα αρκετά καλό πρόσωπο και στα δύο παιχνίδια και κυρίως στο σημερινό που είναι αρκετά σημαντικό για να διατηρηθούν και να επιβεβαιωθούν οι ισορροπίες στο ζευγάρι.


Ανανέωση: ειδικά στοιχήματα.

Συμπτωματικά προκύπτουν οι μικρότερες αποδόσεις. Ούτως ή άλλως, θεωρώ αρκετά δύσκολο να βγουν όλα μαζί, αλλά ας δώσουμε την πρόβλεψή μας (συνολική απόδοση 28,4):

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ταού --> 3-1 (2,70)
Μακάμπι - Παρτιζάν --> 3-1 (2,75)
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ --> 3-1 (2,55)
Ολυμπιακός - Πρόκομ --> 3-0 (1,50)


Και μια διόρθωση, για όποιον τυχόν παρακολουθεί τα ποσοστά. Για τις πρωτιές ομίλου είχε υπολογιστεί το χαμένο δελτίο ως ...χαμένο σημείο, άρα 0/1 κι όχι 2/4, όπως προέκυψαν τελικά οι σωστές προβλέψεις. Άρα, μπήκε το ξεχασμένο 2/3.

Eurocup - playoffs: game 1 23/3

Οι πρώτοι αγώνες των πλέι οφ διεξάγονται αυτή την εβδομάδα (οι επαναληπτικοί την επόμενη) και αναμενόμενα, τα παιχνίδια είναι αρκετά δύσκολα για πρόβλεψη. Έτσι βέβαια αποτελεί και μεγαλύτερη πρόκληση το ταμείο. Πιο συγκεκριμένα:


(+2,5) Νίμπουργκ - Μπιλμπάο --> 2

Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη θεωρείται ίσως το μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου (λόγω ...κοντινής έδρας του F4) και έχει αρχίσει να ρολάρει και στην ACB. Στο Eurocup προέρχεται από δύο ήττες, άνευ όμως σημασίας. Θα επιχειρήσει να καθαρίσει από τώρα την υπόθεση πρόκριση απέναντι σε έναν αρκετά αξιόλογο αντίπαλο, ειδικά στην έδρα του. Η Νίμπουργκ (του Γιώργου Τσιάρα, αν και δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα) μπορεί να είναι αρκετά ανταγωνιστική και αναμένεται να κάνει αρκετά δύσκολη τη ζωή των φιλοξενουμένων, ωστόσο θεωρούμε πως ακόμα και σ' αυτό το ματς οι Βάσκοι έχουν ένα σχετικό προβάδισμα.


Άρης - Βαλένθια (+3,5) --> 1

Το μεγαλύτερο ντέρμπι (και ζευγάρι) των προημιτελικών. Δύο ομάδες που θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται και στον τελικό της διοργάνωσης. Τα προβλήματα για τον Άρη φαίνεται να λιγοστεύουν (ο Μπετς έπαιξε, αν και όχι απόλυτα έτοιμος, με την ΑΕΚ και ο Κακιούζης επιστρέφει), ωστόσο παραμένει ερωτηματικό η συμμετοχή του εξαιρετικά επικίνδυνου Ρίτσαρτσον, ενώ υπάρχει και το γνωστό πρόβλημα του Μάιλς. Η Βαλένθια έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλό της, "διορθώνοντας" την εντός έδρας ήττα από τη Χάποελ στην αρχή και σίγουρα έχει ως μοναδικό στόχο την κορυφή. Ωστόσο, στο Αλεξάνδρειο ο Άρης, που στην Ευρώπη τα πάει πολύ καλύτερα απ' ότι στην Α1, έχει τον πρώτο λόγο, έχοντας τους Γουόλς και Κλαρκ σ' εξαιρετική κατάσταση, ενώ, μην ξεχνάμε και τους "τρεις σωματοφύλακες" Κακιούζη, Ντικούδη και Χατζηβρέττα με την τεράστια εμπειρία τους.


Πανελλήνιος - Γκραν Κανάρια (+6,5) --> 1

Οι δυο ομάδες έχουν ξανασυναντηθεί, στην πρώτη φάση της διοργάνωσης σημειώνοντας εντυπωσιακές νίκες (20+ πόντους) στην έδρα τους. Ο Πανελλήνιος βέβαια είναι πιο σταθερή ομάδα και κατάφερε να διατηρηθεί σε πολύ καλό επίπεδο παρ' όλα τα προβλήματα τραυματισμών, ενώ απ' την άλλη, τα Κανάρια είναι σε μεγάλο βαθμό ομάδα έδρας. Έτσι ο Πανελλήνιος θα πρέπει να κυνηγήσει όχι μόνο τη νίκη, αλλά και μια καλή διαφορά, γιατί στην Ισπανία τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα. Ασφαλώς και είναι στο χέρι του να τα καταφέρει.


Χάποελ Ιερουσαλήμ - Άλμπα (+6,5) --> 1

Ίσως το δυσκολότερο παιχνίδι της ημέρας. Η Χάποελ εντυπωσίασε στο Last 16 και μας εξέπληξε ευχάριστα με την απόδοση και τ' αποτελέσματά της. Όχι ότι η Άλμπα πήγε πίσω (οι δυο μοναδικές της ήττες στη συγκεκριμένη φάση ήταν από τον Άρη), αφού κατάφερε εν τέλει όχι μόνο να περάσει στα πλέι οφ, αλλά και να πάρει την πρώτη θέση με την κομβικής σημασίας νίκη μέσα στην έδρα της (κάκιστης) Μπανταλόνα. Σίγουρα διαθέτει εμπειρότερους παίκτες, πιθανόν και καλύτερους γενικά, όμως έχουμε την αίσθηση ότι θα μιλήσει η έδρα της Χάποελ. Δεν είναι η πιο αξιόπιστη ομάδα και όλα είναι ανοιχτά σ' αυτό το παιχνίδι, αλλά δε θεωρούμε απίθανο να καθαρίσει η Χάποελ την πρόκριση κι από αύριο.

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ισπανία-Κυριακή 21/03/10

Δεν επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι χθεσινές εκτιμήσεις, αφού τα δύο Χ που έδωσα χάθηκαν στο γκολ, με την Τενερίφη ειδικά να παίζει με παίκτη παραπάνω σχεδόν ένα ημίχρονο, να έχει μειώσει σε 2-1 απ'το 48', αλλά να μην καταφέρνει εν τέλει την ισοφάριση..Αισθάνομαι όμως ότι με δικαίωσε πανηγυρικά η Εσπανιόλ αφού ήταν το σημείο που πίστευα πιο πολύ απ'όλα με τον άσσο να φτάνει στο 2,75 και τη νίκη των κυανόλευκων της Καταλωνίας να έρχεται πανεύκολα με 2-0..
Πάμε όμως στις σημερινές επιλογές οι οποίες περιλαμβάνουν και ένα ματς της Δευτέρας :

391 - Καντίθ - Βαγιεκάνο 1 (2,20)

393 - Χιρόνα - Νουμάνθια Χ(2,90)

410 - Βαλένθια - Αλμερία 1(1,50)

440 - Μπέτις - Καστεγιόν 1(1,35)

Συντελεστής στο 12,9 .. Καλό ταμείο!

A little risk today

Cagliari v Lazio (1) 2.00

(I read on an sports website that Lazio will have 11 players unavailable from injuries or suspensions)

Trabzonspor v Galatasaray (2) 2.40

PAS Gianina v Atromitos (X) 3.45