Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Αγγλία, Ελλάδα 25/09

Εν συντομία μερικά προγνωστικά για τους αγώνες του Σαββάτου

282 Μάντσεστερ Σίτυ – Τσέλσι 2 (2.05)

303 Μπέρμιγχαμ – Γουίγκαν (1.65)

305 Φούλαμ – Έβερτον Over (1.90)

371 Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1 (1.55)

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Επιλογές από Αγγλία

Το Αγγλικό Λιγκ καπ μου κίνησε την περιέργεια να βρω κάποια σημεία σήμερα και αύριο... Σας τα παρουσιάζω.

Τρίτη

Millwall-Ipswich 1 - H Millwall έχασε μετά από πάρα πολύ καιρό στην έδρα της με 1-6 το Σάββατο και θα θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Σαφώς και η Ipswich δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά η έδρα και το όχι μεγάλο κίνητρο των φιλοξενούμενων, με οδήγησαν στην επιλογή του άσου.

Sunderland-West Ham 1 - Κλασική Sunderland φέτος, εντός έδρας εκπληκτική, εκτός τραγωδία. Οι φιλοξενούμενοι φέτος θα έχουν μια πολύ δύσκολη χρονιά και δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να γλιτώσουν τον υποβιβασμό. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουν σε προτεραιότητα το Λιγκ Καπ και σε μια δυνατή έδρα δε θα διακινδυνεύσουν πολλά.

Τετάρτη

Aston Villa-Blackburn 1 - Η αλλαγή προπονητή δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεάσει τους χωριάτες. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζονται νίκες για να ξαναγίνουν ομάδα, αποκτώντας καλή ψυχολογία, κάτι απαραίτητο για ομάδες που πραγματοποιούν μαραθώνιο. Οι φιλοξενούμενοι ως ομάδα δεν είναι κάτι τρομερό αλλά είναι αρκετά δεμένοι. Με αυτά τα δεδομένα, βλέπω έναν άσο ντεμπούτου νέου προπονητή στο Villa Park.

Καλή μας επιτυχία!

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Τριάδα για βράδυ

Μια σύντομη ανάρτηση σας επιφυλάσσω για σήμερα, καθώς η σύνδεση στο Ιντερνετ δεν είναι και στην καλύτερη φάση που θα μπορούσε.

Atletico Mineiro-Vitoria Bahia 1(1,75) - Οι γηπεδούχοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για σήμερα, απέναντι στην κάκιστη εκτός και ντεφορμέ Βιτόρια. Αν θέλει να σωθεί η ομάδα του Λουξεμπούργκο πρέπει να νικήσει. Έχω την αίσθηση ότι θα το κάνει.

Internacional-Vasco DG 1(1,55) - Ήρθε η ώρα να χάσει ο πολυδιαφημισμένος κόουτς της Βάσκο, που παίζει αντιποδόσφαιρο στη Βραζιλία. Απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Νότιας Αμερικής δεν πιστεύω ότι έχει τύχη. Τελευταίο χαρτί της Inter για το πρωτάθλημα.

Benfica-Sporting 1(1,70) - Ντέρμπι στη Λισαβώνα. Η Μπενφίκα έχει κάνει ένα κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά η ποιότητα που έχει στο ρόστερ, σε συνδυασμό με τη 1 ημέρα παραπάνω ξεκούρασης από την αντίπαλό της, της δίνουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα για μια εντός έδρας νίκη, που θα της δώσει σημαντική ανάσα.