Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Euroleague Game 1

Εξαιρετικά φτωχές οι επιλογές που δίνει ο ΟΠΑΠ για την πρώτη αγωνιστική της πιο σημαντικής μπασκετικής διοργάνωσης. Μόλις ένα ειδικό στοίχημα και ούτε καν under/over για όλα τα ματς. Ας είναι, πάμε με τον πατροπαράδοτο τρόπο. Λίγα ματς που ξεχώρισα:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Λιέτουβος Ρίτας (+15,5) --> 1 (1,75)

Αρχικά είχα αποφασίσει για μια απλή τριάδα, αλλά όσο περισσότερο κοιτάω το συγκεκριμένο, τόσο περισσότερο μου αρέσει. Για διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων ούτε λόγος, είναι και το νέο ντεμπούτο του Μεσίνα στην Euroleague, είναι και ότι η Λιέτουβος δεν εμπνέει σαν ομάδα και έχει πολλούς άπειρους παίκτες για το επίπεδο. Οπότε why not κι ας είναι μεγάλη σχετικά η διαφορά.


Σαλόν - Πρόκομ (+6,5) --> 1 (1,75)

Οι Γάλλοι κυριάρχησαν πέρυσι στη Γαλλία, διαθέτουν μερικούς καλούς έως πολύ καλούς παίκτες και αναμένεται να έχουν μεγάλο ενθουσιασμό στην έναρξη απέναντι σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της Euroleague. Οι πολλοί Αμερικανοί αποτελούν παρελθόν, έχουν μείνει λίγοι και εν τέλει πρόκειται για μια ομάδα που δεν έχει να ελπίζει σε πολλά φέτος, αφού της έχουν απομείνει κυρίως ρολίστες προηγουμένων ετών.


(+1,5) Μάλαγα - Μακάμπι --> 2 (1,75)

Ενισχύθηκε η Μάλαγα αλλά παραμένει αλλοπρόσαλλη ομάδα, όπως απέδειξε με το καλημέρα και στην ACB. Από την άλλη, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ δείχνει πλήρης σε όλες τις θέσεις και παρά τον τραυματισμό του Σμιθ, έχει την ποιότητα να φύγει με το διπλό από την Ανδαλουσία. Δύσκολο ματς, αλλά προφανώς εμπιστεύομαι Μπλατ έναντι Μάλαγας.


Μπαρτσελόνα - Μπάμπεργκ (+13,5) --> 2 (1,75)

Μπορεί να κέρδισε τους Mavericks, όμως η αλήθεια είναι ότι η φετινή Μπάρτσα δε θυμίζει την ομάδα των προηγούμενων χρόνων, ακόμα. 0/2 ήττες, προβλήματα τραυματισμών και απέναντί της θα βρει μια πολύ σοβαρή ομάδα, που διατήρησε σταθερό τον κορμό της, αναπλήρωσε τα κενά από τις όποιες αποχωρήσεις με ακόμη καλύτερους παίκτες (πχ Νάχμπαρ αντί Τάκερ) και αναμένεται να βάλει δύσκολα στην ομάδα του Πασκουάλ. Σίγουρα υπερβολικό το πλεονέκτημα.


Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός: Πρώτος Σκόρερ --> Μίροτιτς (6,00)

Σε δαιμονιώδη φόρμα ο μικρός από την αρχή της προετοιμασίας, συνεχίζει ακάθεκτος και στα επίσημα. Ασφαλώς θα έχει ανταγωνισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι και κυρίως τον συμπαίκτη του Ρούντι που αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Ευρώπη, αλλά βλέποντας αυτό το 6,00 για έναν παίκτη που βάζει κάθε τόσο 20άρες, απλά πας και το παίζεις!