Σάββατο 1 Μαΐου 2010

MLS picks 1/5

Washington v New York
Result: 2

New England v Dallas
With the indefinite loss of Sharlie Joseph and having lost it's last two games, New England is spinning. Steve Nichol is a veteran coach but he needs time to correct the problems that New England has. The only good news is that Dallas has not hit it's stride this season.
Result: X

Houston v Kansas City
Injuries are killing Houston and the latest one could be the dagger to the heart. Houston has lost Geoff Cameron probably for the season. Now Brad Davis, a good left wing option, will be forced into a central role. Kansas City has had a solid start. I look for them to take care of business.
Result: 2

Chicago v Chivas USA
Result: 1

Real Salt Lake v Toronto
Result: 1

San Jose v Colorado
Result: X

Los Angeles v Philadelphia
Result: 1

Seattle v Columbus
Result: 2


My ticket:
Chicago v Chivas (1) 1.85
Los Angeles v Philadelphia (1) 1.35
Seattle v Columbus (2) 3.10

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Αίμα και άμμος στην Ισπανία..

Τελική ευθεία, στενά περιθώρια, και ματς-τελικοί συνθέτουν πλέον το σκηνικό στην Ισπανία σε Primera και Segunda Divison. Πολύ αμφίρροπες αναμετρήσεις διεξάγονται το Σαββατοκύριακο ,κυρίως γιατί τις συνθέτουν ζευγάρια του τύπου "έδρα εναντίον καλύτερης ομάδας" ή "κίνητρο εναντίον κλάσης"..

284- Βαγιαδολίδ - Χετάφε
Μόνο ως coin-flip μπορώ να χαρακτηρίσω αυτό το ματς αφού μπορεί οι γηπεδούχοι να καίγονται για το 3ποντο που θα διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία, η Χετάφε ,όμως, στη μέρα της μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο, επομένως και τη μετριότατη,σε αγωνιστική άνοδο όμως, Βαγιαδολίδ..Ορισμός του no-bet για 'μένα.

285 - Λα Κορούνια - Σαραγόσα
Στους τυφλούς θα βασιλεύσει ο μονόφθαλμος, αλλά το ερώτημα είναι ποιός θα βρεί το μάτι του στο χορτάρι του Ριαθόρ? Η μέχρι αηδίας ντεφορμέ Ντεπορτίβο ή η φιλότιμη αλλά λαβωμένη Σαραγόσα που χωρίς τον βασικό της φορ Σουάσο δείχνει αρκετά αποδυναμωμένη?.. Δύσκολη κατάσταση αφού και οι 2 θέλουν πολύ τη νίκη για τους δικούς τους,βέβαια, λόγους.Καθοριστική η απουσία του Γκουαρδάδο για τους γηπεδούχους.Not my cup of tea που λένε και οι Άγγλοι..

286 - Μάλαγα - Σπόρτινγκ Χιχόν 1(1,75)
4' μακρυά από το να αλώσει το ΟΝΟ Estadi της εξαιρετικής,φέτος, Μαγιόρκα βρέθηκε η Μάλαγα όμως ισοφαρίστηκε σε 1-1 με γκολ που προήλθε από επιθετικό φάουλ στον κίπερ τους Μουνούα.Ένα ακόμα διαιτητικό σφάλμα σε βάρος των γηπεδούχων, με τη διοίκηση της ομάδας να διαμαρτύρεται έντονα στη Λίγκα αφού φέτος τα ισπανικά "κοράκια" τους έχουν σταυρώσει κυριολεκτικά θέτοντας την παραμονή της ομάδας στην Primera αμφίβολη.Πιστεύω στον άσσο, αν και θα προτιμούσα κάτι καλύτερο του 1,75, αφού η Χιχόν δείχνει σε κάκιστη κατάσταση με μόλις 2 βαθμούς στα τελευταία 6 ματς και γκολ 2-10 και επιλέον δείχνει ελαφρώς πιο "άνετη" βαθμολογικά απ΄τη Μάλαγα.Σημαντική παράμετρος τα πολύ φθηνα εισητήρια που όρισε για τον αγώνα ο πρόεδρος των γηπεδούχων,(5 ευρώ το φθηνότερο!) αναμένοντας μεγάλη προσέλευση κόσμου στο ματς-τελικό για την ομάδα του.

287 - Τενερίφη-Σανταντερ
Δε θα ασχοληθώ με το ματς γιατί υφίσταται το εξής παράδοξο : η Τενερίφη παράγει σταθερά καλύτερο ποδόσφαιρο απ'τη Σανταντέρ,βρίσκεται, όμως στην προτελευταία θέση με 32 βαθμούς, 4 λιγότερους απ'τους φιλοξενούμενους..Και αυτό γιατί ο χαρακτηρισμός "παιδική χαρά" είναι λίγος για να αποδώσει την τραγικότητα της κατάστασης.Δε θα ποντάρω με 1,95 σε ομάδα με 66 γκολ παθητικό σε 34 ματς σε καμιά περίπτωση.

289 - Θέλτα - Καντίθ 1(1,80)
Άσσος, για μένα, που αξίζει να παιχτεί αφού η βαθμολογική θέση της Θέλτα δεν συνάδει με την ποιότητά της και με την εικόνα που βγάζει, ειδικά στην έδρα της.Η Καντίθ είναι μαχητική και πλέον κυνηγάει με το δίκανο βαθμούς ,αλλά, με στοιχειώδη σοβαρότητα οι γηπεδούχοι το 'χουν το ματσάκι.Σημαντικός λόγος που επιλέγω τον άσσο έιναι και η απουσία(!) του Δημ.Παπαδόπουλου(9συμ/0 γκολ) για τη Θέλτα, αφού ο αναπληρωματικός φορ Σεγερίνο,αν και δεν τον έχω δει, δε μπορεί να είναι χειρότερος!..

301 - Εσπανιόλ - Βαλένθια Χημ(1,90)
Δεν καίγεται καμία ομάδα για τους βαθμούς εδώ, αφού η Βαλένθια λογικά τερματίζει 3η και η Εσπανιόλ κάπου στη μέση..Όμως οι γηπεδούχοι δε χαρίζουν κάστανα στην έδρα τους και εκτός αυτού, άλλα χρήματα δίνει η 9η, άλλα η 10η και άλλα η 11η θέση στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα, με τις διαφορές να μην είναι αμελητέες ειδικά για ομάδες τύπου Εσπανιόλ..Είναι όμως αρκετά "δυσκοίλια" η γηπεδούχος και σε συνδυασμό με την κλάση της Βαλένθια πιστεύω ότι είναι πιθανό να λήξει πλήρως ισσοροπημένο το 1ο ημίχρονο για τις 2 ομάδες..

Συντελεστής στο 5,98 και ευχές για καλά κέρδη!..
Καλή Πρωτομαγιά..

Ligue 1, Liga Sagres, Coupe de France

Τα πιο σημαντικά παιχνίδια και μόνο θα μας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα καθώς πλησιάζουμε στο τέλος...

Κύπελλο Γαλλίας

Ο Μεγάλος τελικός διεξάγεται το Σαββατόβραδο στο Stade de France. PSG και Monaco κοντράρονται σε ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι μεταξύ 2 μεγάλων ομάδων. Και οι 2 ομάδες θα παρουσιαστούν έτοιμες για αυτή τη μεγάλη πρόκληση και για το ευρωπαικό εισιτήριο της νέας σεζόν... Στο γήπεδο προφανώς οι Παριζιάνοι θα έχουν τη συντριπτική πλειοψηφία καθώς η Monaco δε νομίζω να φέρει πάνω από 5-6 χιλιάδες κόσμο, ποσοστό ελάχιστο στο αχανές αυτό γήπεδο.Πιστεύω πως αυτή τη φορά οι τυπικά φιλοξενούμενοι αλλά ουσιαστικά γηπεδούχοι θα καταφέρουν να το κατακτήσουν. Σημειώνεται ότι η PSG έχει κατακτήσει 7 φορές την κούπα(2η στη σχετική κατάταξη) ενώ η Monaco 5(4η). Άλλο ένα στοιχείο που μας δείχνει τη σημαντικότητα, την ένταση και το ρίσκο οποιασδήποτε πρόβλεψης...

Ligue 1

Τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι τα παρακάτω...

Auxerre-Marseille...... Απόψε το βράδυ στο Αμπε Ντεσαμπ διεξάγεται ένα από τα σημαντικότερα ματς της φετινής λίγκας. Ενδεχόμενη νίκη της Auxerre θα βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα καθώς θα πλησιάσει τη Marseille στους 2 πόντους, με 3 αγωνιστικές να απομένουν.. Οι φιλοξενούμενοι ακόμη και με Χ είναι με τα 1,9 πόδια πρωταθλητές. Πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα επιτεθούν και θα προσπαθήσουν να πάρουν το παιχνίδι. Δεν ξέρω όμως αν έχουν τα φόντα για κάτι τέτοιο γιατί οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι ποιοτικά. Το παιχνίδι είναι τριπλή με το Χ να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Lille-Nancy... Ένας πολύ πιθανός άσος για τους γηπεδούχους που κυνηγούν την πρόκριση στο Champions League, απέναντι σε μια αδιάφορη, αλλά ζημιάρα εκτός έδρας Nancy.

Bordeaux-Toulouse... Άλλος ένας πιθανός άσος που δεν επιδέχεται πονταρίσματος όμως. Η κατρακύλα συνεχίζεται για την-όχι πολύ παλιά-αχτύπητη Bordeaux.

Montpellier-Lyon... Πολύ σημαντικό παιχνίδι που μοιάζει πολύ σε αναλογία με το Auxerre-Marseille. Τα διαφορετικά στοιχεία εδώ είναι ότι παίζεται, χωρίς ιδιαίτερη βαθμολογική διαφορά(Mont 4η-60 σε 34, Lyon 5η-59 se 33) και ότι οι 2 ομάδες κυνηγούν επί ίσοις όροις την έξοδό τους στο Champions League. Βλέπω κλειστό ματς(ίσως μετρήσει η κούραση για την κατα τα άλλα ποιοτικά ανώτερη Lyon) και το under και το X ημίχρονο έχουν το προβάδισμα.

Όσο για τα υπόλοιπα παιχνίδια της Γαλλίας είναι στοιχηματικά αδιάφορα και δεν θα σχολιαστούν...

Liga Sagres

Προτελευταία αγωνιστική με όλα τα παιχνίδια να ξεκινούν ταυτόχρονα την Κυριακή το βράδυ. Ενδιαφέρον υπάρχει τόσο στην κορυφή(κυρίως γοήτρου) όσο και στην ουρά που πρέπει να ξεκαθαρίσει ποια ομάδα θα ακολουθήσει την Belenenses στη δεύτερη κατηγορία.

Academica-Nacional Madeira... Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, καθώς οι-απαράδεκτοι εκτός- νησιώτες ψάχνουν ακόμη την έξοδο στην Ευρώπη. Δεν αξίζει το ποντάρισμα, καθώς η Academica είναι καλή ομάδα και έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Maritimo-Setubal... Επίσης μονόπλευρο το ενδιαφέρον, διότι η Setubal ψάχνεται για 3 βαθμούς που θα τη γλιτώσουν από τον υποβιβασμό(το πιθανότερο είναι να τους πάρει την επόμενη εβδομάδα με τη Belenenses εντός). Όμως η δύναμη της Maritimo είναι η έδρα της και δε θα την κοντράρω. Άλλο...

Braga-Pacos Ferreira... Άσος σε πολύ πολύ χαμηλή απόδοση.

Olhanense-Leixoes... Αίμα κι άμμος στη Νότια Πορτογαλία. Για ένα αποτέλεσμα πηγαίνουν οι πιο έμπειροι αλλά κάκιστοι εκτός ψαράδες των προαστίων του Porto. Συνήθως σε τέτοια ματς ποντάρω στην ομάδα που πάει για το ένα αποτέλεσμα. Με δεδομένο ότι η Setubal την επόμενη εβδομάδα θα σωθεί, ένας από τους 2 θα πέσει. Η Leixoes έχει τη Sporting εντός ενώ η Olhanense πηγαίνει στην Pacos. Αν ήμουν πρόεδρος της Olhanense θα αισθανόμουν σίγουρος για τη σωτηρία... Χ με πολύ ρίσκο και σχεδόν σίγουρο under.

FC Porto-SL Benfica... Για να δούμε... Με δεδομένη τη νίκη της Braga, η Benfica με Χ2 τελειώνει την υπόθεση και στέφεται πρωταθλήτρια στο Dragao. Κάτι που δε θέλουν να δουν ούτε στο χειρότερο τους εφιάλτη οι παίκτες, η διοίκηση και οι οπαδοί της Porto. H Benfica την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται τη Rio Ave και με 1 βαθμό εξασφαλίζει το πρωτάθλημα, κάτι που ίσως της στοιχίσει σε χαλαρότητα, ενώ από την άλλη πιστεύω πως θα υπερισχύσει η θέληση της Porto να μην πανηγυρίσει η μεγάλη αντίπαλος πρωτάθλημα στο "κάστρο" της... Άσο βλέπω.

Αυτά από μένα... Αφήνω σε σας την επιλογή των σημείων, μετά από αυτή την ανάλυση. Πάντως εγώ θα παίξω μια τριάδα PSG-Porto-Lille(για κλείσιμο)

Επανέρχομαι από βδομάδα με ένα season preview για τη Βραζιλία! Καλή πρωτομαγιά-see you in Halkidiki!

A1, ACB, Lega A: Playoffs εν όψει

Ξεκινούν από αύριο τα playoffs στην Α1, ενώ προς τα εκεί βαδίζουν σιγά σιγά και τα άλλα πρωταθλήματα, με τις ομάδες να κυνηγούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική βαθμολογία.

A1 Playoffs:

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

Άλλο ένα κλασικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ που τα πάντα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. Οι 21,5 πόντοι που δίνει ο ΟΠΑΠ δεν μας οδηγούν σε κάποια προτίμηση, οπότε αφήνουμε το παιχνίδι αυτό όπως είναι.


Ολυμπιακός - Άρης

Ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει στον ΟΠΑΠ, αλλά φαντάζομαι πως θα 'ναι καλή ευκαιρία για κάπου αλλού, πιστεύοντας ότι θα δίνεται αρκετά μεγάλο πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους. Ο Άρης φέτος έχει δυσκολέψει πολύ σε όλα τα παιχνίδια τον Ολυμπιακό, ενώ οι Πειραιώτες θα κοιτούν περισσότερο το δεύτερο ματς στο Παλέ, για να μην έχουν στο νου τους τρίτο, νοκ άουτ ματς μετά το F4.


Μαρούσι - Κολοσσός Ρόδου (+8,5) --> 1

Στο πρόσφατο ματς της κανονικής περιόδου οι φιλοξενούμενοι γύρισαν παιχνίδι πολλών πόντων για να καταφέρουν μάλιστα στο τέλος να το κερδίσουν. Αν και αποτελούν μια πολύ καλή ομάδα, δύσκολα να το επαναλάβουν, ενώ το Μαρούσι δείχνει ξανά σε ανοδική πορεία μετά από τις "καλές" νίκες με Πανελλήνιο και Άρη και του δίνουμε τον πρώτο λόγο.


Πανελλήνιος - ΠΑΟΚ

Ούτε αυτή η σειρά προσφέρεται από τον ΟΠΑΠ, αλλά επίσης θεωρούμε ότι ίσως είναι καλή ευκαιρία, αφού ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σ' εξαιρετική κατάσταση. Όχι μόνο για καλό πλεονέκτημα, αλλά πιθανόν και για καθαρό διπλό. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Από το ΠΑΟΚ - Πανελλήνιος 71-68 (κανονική περίοδος)

Ισπανία

Ρεάλ - Κάχα Λαμποράλ (+6,5) --> 1

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες και διεκδικούν τη δεύτερη θέση, που παραδοσιακά είναι πολύ σημαντική στην ACB (μόνο τα τελευταία εφτά χρόνια το πρωτάθλημα το 'χει πάρει ομάδα που τερμάτισε δεύτερη στην κανονική περίοδο, αν και αυτό από μόνο του βέβαια δε λέει τίποτα). Θεωρώ τη Ρεάλ καλύτερη ομάδα και το πλεονέκτημα που δίνεται δεν είναι κανένα φοβερό ώστε να μην μπορεί να το ξεπεράσει.


Αλικάντε - Μπανταλόνα (+1,5) --> 1

Έχει ανέβει αρκετά τελευταία η Αλικάντε (ανανέωσε και τον Ερτογάν για δύο χρόνια) και σε συνδυασμό με τη συνήθως αξιόπιστη έδρα της θα την εμπιστευθούμε, απέναντι σε μια Μπανταλόνα που συνεχίζει να προβληματίζει και φαίνεται πως μάλλον χάνει το τραίνο των πλέι οφ, τουλάχιστον αν συνεχίσει έτσι.


Μπρούεσα - Γρανάδα (+2,5) --> 2

Σ' ένα ριψοκίνδυνο για προβλέψεις ματς, η μεν Μπρούεσα (που όπως ξέρετε δεν την έχουμε και σε ιδιαίτερη εκτίμηση) προέρχεται από μερικές πολύ καλές εμφανίσεις, αλλά κατέρρευσε με 61-39 μέσα στη Βαγιαδολίδ την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ η Γρανάδα είναι πιο σταθερή, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις τον τελευταίο ενάμιση μήνα, παρ' ότι κι αυτή δεν είναι η πιο ποιοτική ομάδα.


Ιταλία

Καντού - Βαρέζε (+6,5) --> 1

Το πλεονέκτημα είναι χαμηλό ίσως και λόγω των δύο πρόσφατων πολύ καλών εμφανίσεων της Βαρέζε, αλλά η Καντού μετά από το στραβοπάτημα με τη Φερράρα επανήρθε στις νίκες το προηγούμενο σαβ/κο, αυτή τη φορά στη δυνατή έδρα της Αβελίνο. Η λογική λέει ότι θα καλύψει και τη διαφορά και χωρίς πολλές δυσκολίες. Ιταλία είναι βέβαια, έχουν δει πολλά τα μάτια μας...


Μοντεγκρανάρο - Αβελίνο (+5,5) --> 1

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες στις λεπτομέρειες είναι πολλές για τη Μοντεγκρανάρο. Παραμένουν αρκετά ανταγωνιστικοί οι φιλοξενούμενοι, αλλά έχω την εντύπωση πως η νίκη θα πάει στους γηπεδούχους και σχετικά εύκολα.


Μπενετόν - Φερράρα (+6,5) --> 2

Συνεχίζει ακάθεκτη με τις εξαιρετικές της εμφανίσεις η Φερράρα, το διπλό της Μπενετόν μέσα στη Σιένα και η ανάγκη της για νίκη για το στόχο των πλέι οφ (βέβαια απ' την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, για την παραμονή τους) διαμορφώνουν ένα πολύ καλό πλεονέκτημα.


Δελτίο Σαββάτου: Μαρούσι, Ρεάλ, Καντού
Δελτίο Κυριακής: Αλικάντε, Γρανάδα, Μοντεγκρανάρο, Φερράρα

NBA - Πρώτος γύρος πράξη 6η


754) Μilwuakee Bucks Vs Atlanta Hawks

Οι Άτλιενς τα έχουν βρεί ιδιαιτέρως σκούρα απέναντι στους, χωρίς Μπόγκουτ, Μπακς που συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν και σήμερα είναι πραγματικά με την πλάτη στον τοίχο. Ενώ κέρδιζαν με 2-0, η σειρά είναι στο 2-3 μετά το break . Τα ελάφια έχουν κρατήσει 3 φορές τα Γεράκια κάτω από τους 100 πόντους (και οι 2 από αυτές είναι κάτω των 90) και έχουν κλειδώσει τον κινητήριο μοχλό τους ,τον Μπίμπι , αλλά και των Σμιθ. Καλό σύνολο οι Χωκς αλλά δεν πιστεύω πώς έχει τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει την σειρά στην Ατλάντα. Θα κρατήσουμε το +2.5 των γηπεδούχων. Άσσος

755) Oklahoma City Thunder Vs Los Angeles Lakers

Εδώ έχουμε ένα προβάδισμα 1.5 πόντου για τους LaL. Προσωπικά πιστεύω ότι οι Lakers θα φύγουν με το διπλό και θα τελειώσουν την σειρά στο 4-2 και πάρα τις φιλότιμες προσπάθειες των κεραυνών , η εμπειρία θα πάρει το παιχνίδι...Ωστόσο όλα δείχνουν ότι μια νέα δύναμη στη δύση ήρθε για να μείνει.... Διπλό


756) Utah Jazz Vs Denver Nuggets

Η Utah, σε αυτη τη σειρά προσωπικά με εξέπληξε καθότι έχει ανατρέψει κάθε προγνωστικό (όχι ότι έχει άσχημη ομάδα, άλλωστε μέσα απο το blog, θα είδατε ότι σταθερά πόνταρα πάνω σε αυτούς σχεδόν με το 95% των αντιπάλων τους, αλλά λόγω της απουσίας οκούρ κιριλένκο που τους έχει κάνει να παίζουν με 4-5 τους Μπουζερ-Μιλσαπ). Σήμερα λοιπόν έχει την (δεύτερη) ευκαιρία να τελειώσει την σειρά και πιστεύω ότι θα το κάνει , αλλά θα είναι κλειστό παιχνίδι γι αυτό θα προτιμήσω το +5.5 των Νάγκετς . Διπλό



(Ο οπαπ για κάποιο λόγο έχει εμφανίσει στα σημερινά παιχνίδια και το Καβαλίερς , Σέλτικς και με ώρα διεξαγωγής στις 2, αλλά ο αγώνας είναι για το Σάββατο χωρίς να ξέρουμε ώρα ακόμα(!!!) )

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

NBA 29/4

2 παιχνίδια μόλις σήμερα αφού οι υπόλοιπες σειρές της ημέρας εχουν νικητή.Και τα 2 ντέρμπυ,και τα 2 δύσκολα στοιχηματικά. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε δηλαδή..ταμείο!

Portland Trailblazers-Phoenix Suns

Οι Suns έκαναν εύκολα το 3-2 και τώρα έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν την σειρά στο Portland.Πολύ δύσκολη αποστολή, με τους Blazers να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο μπροστά στο τρελαμένο κοινό τους! (Blazermania is back!).Θα τους στηρίξουμε και ελπίζουμε να μας δικαιώσουν. 1 (-1.5)

San Antonio Spurs-Dallas Mavericks

To 2o ντέρμπυ της ημέρας.Οι Mavericks έκαναν το 3-2 με έναν καταπληκτικό Caron Butler,αποφεύγοντας τον πρόωρο αποκλεισμό και σήμερα πρέπει να κάνουν ακριβώς το ίδιο. Οι Spurs έχουν την ευκαιρία να πάρουν την ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό τους από τους Mavericks αλλά εμείς θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους. Ομάδα με το καλύτερο εκτός έδρας ρεκόρ για φέτος με παίχτες που ζουν για τέτοια παιχνίδια! 2 (+3.5)

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Φώτα..Κάμερες..Πάμε!

Λίγες ώρες μένουν για να μάθουμε και τη 2η ομάδα που θα πατήσει το χορτάρι του Μπερναμπέου για τον τελικό της 22 Μαίου. Μπαρτσελόνα και Ίντερ θα δώσουν τον "υπέρ πάντων αγώνα" σήμερα στο Καμπ Νόου με στόχο τη διεκδίκιση της,ίσως, πιο ποθητής κούπας σε συλλογικό επίπεδο,στον πλανήτη.

Στα αγωνιστικά, οι μπλαουγκράνα δείχνουν να αντιμετωπίζουν τα πιο σοβαρά προβλήματα με τον φυσικό ηγέτη της ομάδας, Κάρλες Πουγιόλ, να είναι τιμωρημένος και τον Άντρες Ινιέστα να ΄παραμένει τραυματίας.Ο Αμπιντάλ δίνεται αμφίβολος,όμως λογικά προλαβαίνει την αναμέτρηση.Οι νερατζούρι, απ'την άλλη, θα στερηθούν τις υπηρεσίες του ποιοτικού χαφ Ντ. Στάνκοβιτς λόγω καρτών, θα έχουν όμως στη διαθεσή τους τον Σνέιντερ που στο 1ο μάτς έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα των καταλανών και οδήγησε την ομάδα του στο εμφατικό 3-1.


Την ιστορία,όμως, τη γράφουν οι παρόντες και λογικά απόψε το βράδυ θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι,στο χορτάρι του Καμπ Νόου. Η Μπαρτσελόνα θα προσπαθήσει να αναδιανείμει τους ρόλους και να παρουσιάσει μια παράσταση πιο κοντινή στο αρχικό(πριν το 1ο ματς) σενάριο.Να πάρει τα ηνία εξ'αρχής και να επιτίθεται κατά κύματα είτε απ'τον άξονα με το "εκνευριστικά" τέλειο passing game της, είτε απ'τα φτερά με τους Μάξγουελ και Άλβες που με τα χιλιόμετρα που καταπίνουν κάνουν την πολύ απαιτητική,στην ιδέα, έννοια του full-back να δείχνει φυσιολογική,εώς και αυτονόητη, εντός των 4 γραμμών, με την Ίντερ να περιορίζεται σε έναν παθητικό ρόλο του τύπου "γκολ θα φάω σίγουρα,το θέμα είναι πόσα"..

Ο special one Ζοσέ Μουρίνιο,όμως, προφανώς και έχει άλλη άποψη την οποία κατέθεσε και στο ματς του Μιλάνου, όπου ανέβασε την ομάδα του ψηλά επιτρέποντας της να έχει την επιθετική πρωτοβουλία μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στους Καταλανούς. Με την τοποθέτηση του Πάντεφ στα αριστερά του κέντρου, συγκράτησε τις επελάσεις του Άλβες, φορτώνοντας παράλληλα τη δεξιά πλευρά του με αυτόν τον απίστευτο μπακ που ακούει στο όνομα Μαικόν να συνεργάζεται άψογα με τους Σνέιντερ και Μιλίτο και να εκθέτουν σε πολλές περιπτώσεις την αμυντική γραμμή των μπλαουκγράνα.Επιπλέον ο Μπούσκετς δεν κατάφερε σε καμιά περίπτωση να περιορίσει τον Γ. Σνέιντερ που με γκόλ και ασσίστ αναδείχθηκε και MVP του ματς.

Το ίδιο,περίπου, θα προσπαθήσει να κάνει λογικά και τώρα προσπαθώντας κυρίως να μη δεχθει κάποιο τέρμα στα πρώτα 15-20 λεπτά,κάτι το οποίο θα απελευθερώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του Γκουαρντιόλα και θα της δώσει την ώθησηνα φτάσει και σε ένα 2ο που της δίνει και την πρόκριση, εφόσον κρατήσει ανέπαφη τη δική της εστία.Πιστεύω ότι για άλλη μια φορά ο Μουρίνιο θα προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο είτε μέσω των κάθετων του Σνέιντερ ή από τις σέντρες του βιονικού Μαικόν αφού αν μείνει σε παθητικό ρόλο για μεγάλο χρονικό διάστημα η μεσοαμυντική γραμμή θα μείνει απο δυνάμεις,ελέω και των μεγάλων διαστάσεων γηπέδου. Πολλά ποντάρει προφανώς και στην εκτελεστική δεινότητα των Ετό και Μιλίτο,αφού οι ευκαιρίες δε θα παρουσιαστούν με το τσουβάλι.
Ένα πολυ μεγάλο παιχνίδι, με τα mind games να δίνουν και να παίρνουν μέσα απ'τις δηλώσεις παικτών εδώ και μέρες όπου τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πράγματα είναι πολλά..Γκουαρντιόλα,Μουρίνιο,Ιμπραίμοβιτς,Ετό,Μάξγουελ κ.ά. "αναπνέουν" μόνο για 1 πράγμα-τουλάχιστον ως τις 23.35 περίπου-.Μια πρόκριση που θα δώσει τόνους αυτοπεποίθησης σε όποιον την κατακτήσει,εν'όψει τελικού αφού για την Μπάρτσα θα έρθει μέσα από ανατροπή του σκορ του 1ου αγώνα(3-1) ενώ για τους Νερατζούρι θα είναι μια επική πρόκριση κόντρα σε όλα τα προγνωστικά απέναντι στους κατόχους του τροπαίου,όπως και τω άλλων 5 που διεκδίκησαν και κατέκτησαν την περασμένη σεζόν..
Προσωπικά,δίνω ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Ίντερ-στο θέμα πρόκριση- λόγω του 1ου αγώνα..Όχι τόσο για το σκορ, αλλά κυρίως για την εικόνα των παικτών της στον αγωνιστικό χώρο ακόμα και όταν έγινε το 0-1.Ότι δηλαδή, θα "πεθάνουν" στο γήπεδο για να πάρουν αυτό που θέλουν υπό την καθοδήγηση,πάντα, του καλύτερου προπονητή παγκοσμίως.
Υ.Γ- Στοιχηματικά τα 1,30 του άσσου μόνο γέλια προκαλούν-όπως και πριν λίγο καιρό στο Τσελσι-Ίντερ-. Το ματς θα το απολαύσω το βράδυ,όχι στο βαθμό που θα ήθελα με Βερνίκους στην περιγραφή,αλλά τι να γίνει?.. Απόλαυση και ποντάρισμα δεν πάνε μαζί..Οπότε μακρυά..

A1: Τελευταία αγωνιστική

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου για την Α1 και πολλά είναι τα σενάρια, κυρίως στη μάχη της παραμονής. Τέσσερα παιχνίδια προσφέρονται, έχουμε επιλέξει τα τρία από αυτά. Αναλυτικά:


Άρης - Μαρούσι (+4,5) --> 1

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει 7η και 3η θέση αντίστοιχα, επομένως δεν καίγεται καμιά για τη νίκη. Παρ' όλα αυτά και λόγω έδρας, αλλά και λόγω της δυσκολίας που θα έχει να περάσει στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ (θα παίξει με Ολυμπιακό), πιστεύω πως οι παίκτες του Άρη θα παρουσιαστούν πιο αποφασισμένοι για να πάρουν τη νίκη, στο πιθανώς προτελευταίο παιχνίδι τους μπροστά στον κόσμο τους (αν και λογικά δεν αναμένεται πολύς) για φέτος. Δεν αποτελεί βασική επιλογή πάντως το ματς αυτό και προτιμήθηκε για λίγο από τον (προβλεπόμενο) άσσο του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό.

Στιγμιότυπο από τον φετινό προκριματικό της Euroleague μεταξύ Άρη και Αμαρουσίου (69-67)


ΑΕΚ - Ηλυσιακός (+4,5) --> 1

Αν και δεν είναι στη χειρότερη δυνατή θέση, υπάρχει σενάριο με το οποίο η ΑΕΚ υποβιβάζεται στην Α2 κι αυτό ασφαλώς ούτε να το σκέφτονται δε θέλουν στην ομάδα. Ακόμη κι ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν, παρά την ταυτόχρονη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα για τα playoffs της SuperLeague με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ. Περιμένουμε μια πολύ δυνατή ΑΕΚ και το παιχνίδι αυτό φαίνεται ν' αποτελεί ένα πολύ καλό σημείο. Για τον Ηλυσιακό που είναι σε κάπως χειρότερη θέση, υπάρχει ζωή ακόμη κι αν χάσει και γι' αυτό θεωρώ πως οι παίκτες του δε θα παρουσιαστούν το ίδιο ψυχωμένοι (εξάλλου, άλλο το μέγεθος της ΑΕΚ). Όλα βέβαια είναι αλυσίδα... Αν τα Τρίκαλα πάνε για την έκπληξη στο Περιστέρι, τότε ο Ηλυσιακός θέλει τη νίκη. Επίσης, το Περιστέρι ίσως να μην καίγεται τόσο, αν ο Πανιώνιος καθαρίσει από νωρίς την Καβάλα κι έτσι πάρει την τελευταία θέση των playoffs.
Μύλος, αλλά θα στηριχθούμε στην ΑΕΚ που δε θα θέλει να μπλέξει σε οποιοδήποτε σενάριο.


Πανιώνιος - Καβάλα (+6,5) --> 1

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στα playoffs, ενώ η Καβάλα υποβιβάζεται αν χάσει και κερδίσουν Ηλυσιακός και Τρίκαλα (επομένως χάνει η ΑΕΚ και υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία). Επομένως, πρέπει να κερδίσουν τα αουτσάιντερ σε δύο παιχνίδια κι έτσι η Καβάλα μπορεί να αισθάνεται κάπως ήσυχη, αφού δεν αποτελεί ...το φαβορί για την Α2. Βέβαια, εξαρτάται κι από αυτήν, καθώς αν όπως είπαμε χάσει το παιχνίδι απ' την αρχή κι έτσι ο Πανιώνιος μπει playoffs, τότε το Περιστέρι χάνει το κίνητρό του, τα Τρίκαλα μπορεί να κερδίσουν και το ίδιο να κάνει και ο Ηλυσιακός με την ΑΕΚ. Έτσι, όλοι θα είναι ικανοποιημένοι, πλην του Περιστερίου, που ούτως ή άλλως δεν έχει την τύχη στα χέρια του για την είσοδο στην 8άδα και της ίδιας της Καβάλας ασφαλώς. Το αντίστροφο σενάριο από αυτό που αναφέραμε παραπάνω, αλλά είναι υπερβολικό για να στηρίξουμε οτιδήποτε σ' αυτό. Το παράδοξο πάντως είναι ότι και τα δύο συνηγορούν στον άσσο. Αγωνιστικά, δε θεωρώ τόσο ανώτερο αυτή τη στιγμή τον Πανιώνιο, αλλά αυτός κέρδισε μέσα στα Τρίκαλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν με 30(!), οπότε υπάρχει και η παράμετρος έδρα.
(Με την ίδια ...συνωμοτική λογική: αν πάλι η Καβάλα κερδίσει, τότε το Περιστέρι μάλλον κερδίζει και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηλυσιακό καθίσταται αδιάφορο... ήτοι κουβάς. Όπως είπαμε όμως, έχουμε ως σημείο εκκίνησης τη νίκη της ΑΕΚ.)


ΥΓ. Να καλωσορίσουμε και το νέο look του site. Όχι ότι είναι απαραίτητα οριστικό, αλλά μας δίνει άλλο αέρα...

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ελλάδα, Play-off... Πράξη πρώτη

Μια πρόβλεψη για τα 2 παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής των play-off...

114 ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-1 Γκολ (2,40)

117 Άρης - Ολυμπιακός 2 (2,15)

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη!!

NBA 27/4

Χθες δεν τα πήγαμε και τόσο καλά αφού μόνο οι Suns μας έκαναν το χατίρι.Ελπίζουμε να ανταποδώσουμε σήμερα με τις νέες μας προτάσεις!Ξεκινάμε!

Boston Celtics-Miami Heat

Οι Κέλτες προηγύνται με 3-1 και λογικά σήμερα το βράδυ θα πανηγυρίζουν την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο.Ο Wade προσπάθησε να το αποτρέψει αλλά δεν μπορεί κάθε φορά να κερδίζει μόνος του όπως στο 4ο παιχνίδι της σειράς.Άσσος λοιπόν εδώ. 1 (-6.5)

Cleveland Cavaliers-Chicago Bulls

Οι Cavs μετά της ήττα τους στο 3ο παιχνίδι,επέστρεψαν στο 4ο με 1 επιβλητική νίκη και όπως όλα δείχνουν σήμερα θα τελειώσει και η σειρά.Οι Bulls προσπάθησαν,πάλεψαν στα 2 πρώτα ματς, πήραν το 3ο, αλλά οι Cavaliers είναι απλά καλύτεροι και με οδηγό τον King James πάνε και φέτος για το πρωτάθλημα. Στοιχηματικά όμως,η απόδοση των 13.5 πόντων που δίνει ο ΟΠΑΠ στους Bulls είναι πολύ δελεαστική και εμείς θα την στηρίξουμε. 2 (+13.5)

Dallas Mavericks-San Antonio Spurs

Οι Mavericks παίζουν με την πλάτη στον τοίχο αφού δεν κατάφεραν να πάρουν κανένα από τα 2 κλειστά παιχνίδια στο San Antonio και σήμερα αν ηττηθούν ξανά μένουν πρόωρα εκτός. Οι Spurs όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δείχνουν ότι είναι ομάδα play-off και θα προσπαθήσουν να τελειώσουν την σειρά σήμερα.Εμείς θα στηρίξουμε τον Nowitzki (που κάνει πολύ καλά match μέχρι στιγμής) και την παρέα του. 1 (-5.5)

Los Angeles Lakers-Oklahoma City Thunder

Τα τρομερά μωρά της Oklahoma δεν χόρτασαν από την επιτυχία της εισόδου στα play-off και έχουν βαλθεί να πετάξουν εκτός τους πρωταθλητές.Πήραν και τα 2 παιχνίδια στην έδρα τους,ισοφάρισαν την σειρά σε 2-2 και τώρα πια όλα γίνονται. Οι Lakers από την άλλη πρέπει σίγουρα να ανεβάσουν στροφές αφού ακόμα και αν περάσουν από τους Thunder, δεν εμπνέουν την ίδια εμπιστοσύνη με πέρσι. Σε ένα τέτοιο match θα ποντάρουμε στην εμπειρία και τον Kobe Bryant. 1 (-6.5)

Καλή τύχη!

Γαλλία, Βραζιλία, Ευρώπη, Αμερική

Επανέρχομαι σήμερα για μια συνολική παρουσίαση των αγώνων που διεξάγονται τις επόμενες ημέρες...

Γαλλία

3 αγώνες... 2 σήμερα και ένας αύριο, Τετάρτη. Οι σημερινοί είναι ματς προθέρμανσης και τακτικής εν όψει του τελικού του Κυπέλλου, Monaco-PSG το Σάββατο. Η αλήθεια είναι οτι δεν προσφέρονται για στοιχηματισμό, μιας και η Le Mans έχει πάρει απόφαση πια ότι έπεσε...
Στο αυριανό παιχνίδι, η Bordeaux έχει πάρα πολλές απουσίες. Περιμένω την ανάκαμψή της, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να στοιχηματίσω σε αυτή, ειδικά εκτός έδρας.

Ευρώπη

Επαναληπτικοί ημιτελικοί και στις 2 διοργανώσεις... Το Lyon-Bayern είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για προβλέψεις... Στη Βαρκελώνη θα ποντάρω σε νικη των γηπεδούχων, από το ημίχρονο, καθώς πιστεύω ότι στο Camp nou η Inter δε θα τα καταφέρει, και θα χάσει ακόμα και την πρόκριση.
Όσο για τους αγώνες στο Europa League, εκτιμώ πως η Liverpool θα καταφέρει να κερδίσει, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ πως δε θα δεχτεί γκόλ. Άρα, θα πρέπει να σκοράρει 3 για να περάσει.(το over φαίνεται καλή επιλογή). Τέλος, η Fulham φαίνεται να το έχει το Hamburg και-σε αυτή την ιστορική ευκαιρία-νομίζω πως θα τα καταφέρει.

Βραζιλία

Πρώτοι αγώνες για τους 8 του Κυπέλλου. Την Τετάρτη έχουμε το ντέρμπι Mineiro-Santos που μπορεί να πάει οπουδήποτε.
Στη Βόρεια Βραζιλία, η Vitoria Bahia υποδέχεται τη Vasco da Gama, που επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία. Άλλο ένα ματς που δεν επιδέχεται πρόβλεψης.
Την Πέμπτη, η Palmeiras αντιμετωπίζει την Atletico Goianense και πιστεύω πως θα πάρει από τώρα την πρόκριση.
Κλείνοντας αυτό το κεφάλαιο, βλέπουμε τον αγώνα Fluminense-Gremio, ένα παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ μεγάλων ομάδων... Καμία πρόβλεψη.

Copa Libertadores

H φάση των 16 αρχίζει. Για παρακολούθηση προσφέρεται το super derby Flamengo-Corinthians, μεταξύ των 2 λαοφιλέστερων ομάδων της Βραζιλίας και του κόσμου(αν υπολογίσουμε μόνο τους εγχώριους φιλάθλους). Επιλογή αποτελεί και λόγω απόδοσης το διπλό της Sao Paulo απέναντι σε μια σαφώς μικρότερη ομάδα.

Ανακεφαλαιώνοντας

Barcelona-Inter 1(half time) (1,65)
Universitario-Sao Paulo 2 (2,20)
Fulham-Hamburg 1 (2,05)

και για κλείσιμο, όποιος θέλει...

Palmeiras-Atl.Goianense 1(1,35)

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

NBA 26/4

Επανερχόμαστε με 3 αγώνες και 1 μοναδικό σκοπό.ΤΑΜΕΙΟ! Τα πράγματα έχουν σοβαρέψει στον άλλο πλανήτη και τα παιχνίδια είναι πιο κλειστά και δύσκολα. Αλλά...οι προβλέψεις είναι εδώ!

Charlotte Bobcats-Orlando Magic

Οι Bobcats στην πρώτη τους εμφάνιση σε Play-0ff δεν έτρεφαν και πολλές ελπίδες για κάτι παραπάνω και η επιτυχία της φετινής χρονιάς για αυτούς είναι δεδομένη.Το σκορ της σειράς είναι ήδη 3-0 και κανείς δεν αμφιβάλλει για την ανωτερότητα του Orlando.Παρόλα αυτά οι Bobcats έχουν την ευκαιρία να πάρουν την πρώτη νίκη της ιστορίας τους σε play-off και από την στιγμή που η σειρά αν δεν τελειώσει σήμερα, θα τελειώσει κατά πάσα πιθανότητα στο Orlando και οι φιλοξενούμενοι δεν καίγονται για αυτό το match (όσο σημαντικοί και να είναι οι αγώνες σε αυτήν την φάση) δεν βρίσκουμε τον λόγο να μην υποστηρίξουμε την ομάδα του Michael Jordan.(Με ρίσκο βέβαια) 1 (+4.5)

Milwaukee Bucks-Atlanta Hawks

Οι Bucks βρίσκονται εδώ χάρη στις εκπληκτικές τους εμφανίσεις μετά το All Star Break, οι Hawks λόγω της σταθερότητας τους όλη την χρονιά.Το score της σειράς είναι 2-1 υπέρ των Hawks αφού οι Bucks αποδίδοντας πολύ καλά στον 3ο αγώνα κατάφεραν να πάρουν 1 εύκολη νίκη.Το παιχνίδι είναι δύσκολο για προβλέψεις αλλά θα στηρίξουμε τα γεράκια γιατί είναι 1 κλικ καλύτεροι και.... έχουν Center! 2 (-1.5)

Phoenix Suns-Portland Trailblazers

Η πιο αμφίρροπη σειρά μέχρι τώρα (μαζί με τo LA-OKC) αφού και οι 2 ομάδες έχουν πάρει από 1 παιχνίδι στην έδρα τους και 1 εκτός.Η σειρά επιστρέφει στο Phoenix όπου στον πρώτο αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει μια πολύ μεγάλη νίκη.Με την επιστροφή του Brandon Roy πάνε να το επαναλάβουν κάτι που θα είναι πολύ δύσκολο και με το πλεονέκτημα του ΟΠΑΠ επιλέγουμε να εμπιστευθούμε τους Ήλιους. 1 (-6.5)

Καλή τύχη!

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Sunny day

Η σημερινή μέρα, χωρίς άγχος, μου επιτρέπει να σκεφτώ πιο άνετα και να αξιολογήσω τις καταστάσεις ευκολότερα... Έχω μερικές επιλογές οι οποίες είναι:

Lens-Valenciennes 1(2,00)- Όλα τα στοιχεία δείχνουν έδρα, για μια Lens που σήμερα σφραγίζει την παραμονή της και τυπικά.

Toulouse-Auxerre X(3,00)- Δε νομίζω να πάει στο διπλό το ματς, είναι δύσκολο οι φιλοξενούμενοι να αποδράσουν. Το Χ όμως δεν τους χαλάει καθώς προσπερνούν μια δύσκολη έδρα και παραμένουν δεύτεροι...

Nacional Madeira-Pacos Ferreira 1(1,80)

Καλή μας τύχη!

A1, ACB, Lega A: χωρίς τυμπανοκρουσίες

1ο:

Μπανταλόνα - Μπιλμπάο (+3,5) --> 2
Ο Κατσικάρης δήλωσε πως είναι το ματς της χρονιάς (με στόχο τα πλέι οφ φυσικά) κι έτσι περιμένουμε τους φιλοξενούμενους ιδιαίτερα αποφασισμένους.


Καβάλα - Άρης (+3,5) --> 1
Με βάση τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής θα έπρεπε να δίνονται αρκετοί πόντοι πλεονέκτημα στην Καβάλα, αλλά όπως είχαμε πει, σε τέτοια παιχνίδια ο γηπεδούχος (που παλεύει για να σωθεί) παρουσιάζεται σχεδόν πάντα άκρως ανταγωνιστικός. Πόσο μάλλον όταν διαθέτει και ποιοτικούς παίκτες. Δεν μπορεί ν' αποφύγει Παναθηναϊκό/Ολυμπιακό ο Άρης στα πλέι οφ...


Τρίκαλα - Πανιώνιος (+2,5) --> 1
Παρομοίως κι εδώ. Τα Τρίκαλα εντυπωσίασαν με την Καβάλα, ενώ ο Πανιώνιος δεν πείθει τελευταία.


Στιγμιότυπο από τον αγώνα του πρώτου γύρου μεταξύ Άρη και Καβάλας (71-58)

2ο:

(2,5) Βαρέζε - Καζέρτα --> 2
Έβγαλε ένα καλό διπλό η Βαρέζε την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά από μόνο του δεν αρκεί για να πιστοποιήσει αγωνιστική άνοδο. Πονηρό παιχνίδι, αλλά καλύτερη η Καζέρτα.


Τεράμο - Σκαβολίνι (+4,5) --> 2
Δυνατή έδρα η Τεράμο, αλλά όσο έχει αυτό το momentum (και τα ποσοστά στα τρίποντα) η Σκαβολίνι δεν έχει να φοβάται τίποτα.


Φερράρα - Μοντεγκρανάρο (+2,5) --> 2
Η Φερράρα έχει παίξει διαδοχικά με τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος (Σκαβολίνι, Καντού και τώρα Μοντεγκρανάρο). Πήρε 1/2 ως τώρα και η απόδοσή της έχει ανέβει κατακόρυφα (συμπληρώνει το καρέ). Οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις συνεχόμενες ήττες (οι δύο "δικαιολογημένες" με τη Σιένα και μέσα στη Ρόμα), νούμερο αρκετά μεγάλο για να συνεχιστεί. Επί της ουσίας, απρόβλεπτο παιχνίδι (οι 2,5 πόντοι παίζουν κι αυτοί το ρόλο τους στην επιλογή του διπλού), αλλά όπως και να 'χει, το περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

3άδα Κυριακής

357 Άστον Βιλα - Μπέρμιγχαμ 1 (1.50)

369 Ουντινέζε - Σιλενα 1 (1.50)

388 Μαγιόρκα - Μάλαγα 1 (1,40)