Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Χωρίς πολλά λόγια με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό το ταμείο.-

Grenoble-Le Mans 2(2,60)

Belenenses-Sporting 2(1,50)

Bordeaux-Montpellier 1(1,50)
230 Βόλφσμπουργκ - Μπόχουμ 1 (1,45)

238 Μπρέσια - Γκροσσέτο 1 (1,70)

328 Αλκμάαρ - Χέρενφεν 1 (1,35)

331 Νις - Νανσύ 1 (2,05)

Saturday picks

FC Cologne v Bayern Munich (2) 1.35

Freiburg v Hannover (1) 2.10

Real Madrid v Sevilla OVER 1.30

Virtoria Setubal v Braga (2) 1.55

Σάββατο αλά..Ισπανικά

Καλημέρα κουβανοί,

Μετά την πολύ καλή, όπως αποδείχτηκε, Τετάρτη θα προσπαθήσω να μη χάσω το θετικό μομέντουμ(!) και να δώσω άλλο ένα επιτυχημένο δελτίο(το 3ο σερί μετά την Κυριακή και την Τετάρτη). Οι πιθανότητες σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι υπέρ, αλλά μασάμε?..Δε μασάμε..
Επιστροφή,λοιπόν , στα γνώριμα "λημέρια" της Primera αλλά και της Segunda Division
με την πρόταση για τις Σαββατιάτικες αναμετρήσεις να είναι η εξής:

318 - Βιγιαρεάλ β - Καταργένα Χ (2,85 )

319 - Θέλτα - Ουέλβα 1 ( 2,00 )

345 - Ρεάλ Μαδρίτης - Σεβίλλη 1 ( 1,30 )

Συντελεστής 7,41 και ευχές για καλά και πολλά κέρδη..

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Πορτο-Γαλλία... ftw

Βλέπω πολλούς ανθρώπους αυτές τις μέρες να συζητούν και άλλους να έχουν αγοράσει ένα dvd, μια τσόντα που απεικονίζει μια κοπέλα, την οποία για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω ποιά είναι. Προφανώς όμως είναι πολύ καλή για να έχουν πληρώσει 200.000 άτομα από ένα 20ρικο ο καθένας για να "γουστάρουν" με την πάρτη της. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει οικονομική κρίση, αφού βλέπω τέτοια πράγματα, αλλά θα δώσω μια τριάδα για να ξεπλύνω την αποτυχημένη Παρασκευή και να δώσω ένα έξτρα εισόδημα σε όποιον θέλει. ΠΑΜΕ

Nice-Nancy 1(2,05)

Rio Ave-Naval 1(1,90)

Setubal-Braga 2(1,55)

NBA 5/3

761) Denver Nuggets Vs Indiana pacers

Οι Νάγκετς σκοράρουν κατά ριπάς και αν δεν εμπιστεύομαι πότε τόσο μεγάλους άσσους, η Ιντιάνα (που μας έκαψε προχτές με τους Lakers δεν μου αφήνει περιθώρια) . Άσσος

760) Dallas Mavericks Vs Sacramento Kings

Οι αγαπημένοι μας Μάβερικς έχουν μια τάση να κάνουν ντέρμπι τα εντός έδρας παιχνίδια τους.  Με τον τζέισον τέρι σίγουρα έξω και τον Νοβίτσκι με ερωτηματικό , θα ποντάρουμε στο +8.5 του Σακραμέντο... Διπλό

757) Philadelphia 76ers Vs Boston Celtics

Με την φιλαδέλφεια να προέρχεται απο 2 βαριές ήττες απο Ορλάντο και Ατλάντα με τον Μπράντ και τον Σπέιτς πιθανώς έξω, και την Βοστώνη να δείχνει ξανά σημάδια ζωής , το +6.5 που δίνουν στους γηπεδούχους , μάλλον δεν είναι αρκετό . Διπλό

755) Charlotte Bobcats Vs Los Angeles Lakers

Η Σάρλοτ μπορεί να έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα , αλλά από επίθεση...  Οι lakers έρχονται από την ήττα στην παράταση στο Miami  και σίγουρα θα θέλουν να ανακάμψουν άμεσα. Αν βραχυκυκλώσουν την άμυνα των αγριόγατων , θα έχουν ένα εύκολο βράδυ(και σίγουρα το +3.5 της Σάρλοτ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο). Διπλό 

A1, ACB, Lega A, BBL - Τα πάντα/όλα

Μια πανδαισία πρωταθλημάτων για το σαβ/κο, με έξι συνολικά αγώνες ν' αποτελούν τις επιλογές μας.

Σαββάτο:

Μαρούσι - Τρίκαλα (+12,5) --> 2
Τρεις συνεχόμενες ήττες για το Μαρούσι κι έτσι θέλει οπωσδήποτε νίκη, αλλά τα Τρίκαλα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά τελευταία, οπότε θα πάμε με την καλή διαφορά που δίνεται.
(Σημείωση: ένα αρνητικό κύμα ενέργειας κατά τη διάρκεια που γράφονταν αυτές οι γραμμές μας κάνει επιφυλακτικούς στο να παίξουμε εν τέλει το ματς, αλλά η πρόταση παραμένει.)

Άλμπα - Μπάμπεργκ (+6,5) --> 1
Δεν έχουμε ασχοληθεί με τη Γερμανία ως τώρα, αλλά εδώ πρόκειται για δύο γνωστές μας ομάδες (λόγω Eurocup - απέναντι στις ελληνικές ομάδες) και ασφαλώς έχουμε πολύ καλύτερη άποψη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μοντεγκρανάρο - Μπενετόν (+4,5) --> 1
Ανεβαίνει (επιτέλους) η Μπενετόν, αλλά μέσα στην έδρα της εξαιρετικά φορμαρισμένης Μοντεγκρανάρο θα έχει δύσκολο έργο.


Κυριακή (2ο δελτίο):

Ολύμπια Μιλάνο - Βίρτους Μπολόνια (+4,5) --> 2
Σε άσχημη κατάσταση οι γηπεδούχοι, ενώ αντίθετα η Βίρτους αποδίδει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Καλή και η διαφορά.

Μάλαγα - Μπιλμπάο (+8,5) --> 2
Αρκετά αμφίρροπο ματς, με δύο "περίεργες" και απρόβλεπτες ομάδες, όμως το πλεονέκτημα στην Μπιλμπάο μας ωθεί ξεκάθαρα στο διπλό.

Ολύμπια Λάρισας - ΑΕΚ (+2,5) --> 2
Η Ολύμπια με 4 νίκες χρειάζεται επειγόντως τη νίκη και πρέπει να αξιοποιήσει την έδρα της αν θέλει να μείνει ζωντανή για την παραμονή. Εντός είναι αρκετά ανταγωνιστική, αλλά θα πάμε με την ομάδα του Μηνά Γκέκου, που επίσης θέλει τη νίκη και είναι σε καλή κατάσταση, παρά την ήττα από τον Κολοσσό εντός.
(Σημείωση Νο. 2: νέο κύμα αρνητικής ενέργειας. Συμπέρασμα: αποφύγετε καλύτερα την Α1 - DANGER!)

Ελλάδα, Ολλανδία, Με διάθεση για ρίσκο..

Άλλη μια Παρασκευή πιστοί στο ραντεβού μας με τα προγνωστικά για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Ας δούμε την τετράδα μας..

242 Καβάλα - Άρης 1 (2.30)
Αν και τις διαφορές τους για την έξοδο στην Ευρώπη θα τις λύσουν, λογικά στο κύπελλο πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη και μόνο. Ο Άρης έχει πετύχει διπλά φέτος αλλά κυρίως με πιο αδύναμους αντιπάλους. Δύσκολα θα τα καταφέρει απέναντι στην Καβάλα η οποία έχει ποιοτικότερους παίχτες σε όλες τις γραμμές. Πολύ σημαντική η απουσία του Σηφάκη, κάτω απ τα δοκάρια, για τους κίτρινους.

335 Ντεν Χααγκ - Φίτεσε Χ Ημίχρονο (1.95)
Στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και οι δυο ομάδες, δε νομίζω να ρισκάρουν σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι από την αρχή του αγώνα.

364 ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1 (2.20)
Τελευταία ευκαιρία των Ιωαννίνων αν θέλουν να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία, απέναντι σε μια σχετικά αδιάφορη, για την ώρα, Τρίπολη.

372 Ουτρέχτη - Ναϊμέγκεν 1 (1.80)
Μεγαλύτερο το κίνητρο της Ουτρέχτης για έξοδο στην Ευρώπη ή καλύτερη κατάταξη στα play off. Πιστεύω θα πάρει την εντός έδρας νίκη.

Με τη φόρα από το ταμείο της προηγούμενης εβδομάδας συνεχίζουμε για επιτυχίες. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να έχουμε καλύτερη τύχη με τα ολλανδικά παιχνίδια. Καλά κέρδη σε όλους!!

Ligue 2- Για ένα καλό ξεκίνημα στο ΣΚ

Κοιτούσα χτες το πρόγραμμα για το παρασκευιάτικο κουπόνι και ξεχώρισα κάποια παιχνίδια από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, τα οποία θα αποτελέσουν το πρώτο στοίχημά μου(μικρό κουπόνι) και θα επιδιώξω να κάνω ένα καλό ξεκίνημα. Είναι αρκετές μέρες που δε με πάει και πρέπει να επανέλθω με ένα δυνατό ταμείο. Οι αγώνες που επέλεξα είναι Value σε σχέση με την απόδοσή τους, όσο γίνεται βέβαια, αφού η ΟΠΑΠ ΑΕ μας συνηθίζει να πετσοκόβει τις αποδόσεις... Πάμε λοιπόν...

Sedan-Caen 2(2,70)
Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι, είναι φαβορί και όχι αουτσάιντερ απέναντι στη μέτρια (εντός και γενικά), όσο και αδιάφορη Σεντάν.

Guingamp-Nimes 1(2,10)
Πιστεύω ότι οι κυπελλούχοι Γαλλίας θα πάρουν το ματς για να σωθούν. 2 νίκες σε 12 ματς εντός είναι πολύ λίγες. Καλή η Νιμ αλλά εκτός δεν πάει καλά.

Le Havre-Dijon 1(1,65)
Μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της Χάβρης απέναντι σε μια μέτρια Ντιζόν.

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ...

...όπως λέει ο σοφός λαός. Για αυτό και εγώ θα παίξω 3 Over και ελπίζω να δικαιωθώ.

143 Ουγγαρία-Ρωσία over (1,90)
153 Ουαλία-Σουηδία over (2,10)
155 Αγγλία-Αίγυπτος over (1,70)

Καλή μας επιτυχία!!!

Euroleague - TOP 16: πριν την τελική στροφή

1ο:

(3,5) Τσιμπόνα - Κίμκι --> 2
Πολύ ανταγωνιστικοί οι γηπεδούχοι και αξίζουν μια νίκη στο TOP 16, αλλά ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι που χρειάζονται τη νίκη.

Ζαλγκίρις - Πρόκομ (+3,5) --> 2
Δυνατή έδρα, αλλά καλύτερη ομάδα και σε καλή κατάσταση η Πρόκομ.

(+8,5) Μαρούσι - Μπαρτσελόνα --> 1
Ικανό για τα πάντα το Μαρούσι, θα εμπιστευθούμε τον 1, σε συνδυασμό και με την απουσία του Ντονγκ για τους φιλοξενούμενους.

Μάλαγα - ΤΣΣΚΑ (+1,5) --> 2
Όσο καλή και να παρουσιαστεί η Μάλαγα, είναι ματς που επίσης θέλει πολύ η ΤΣΣΚΑ (αν και όχι όσο οι Ανδαλουσιανοί), επομένως θα πάμε με τα νερά της ρώσικης αρκούδας. Ούτως ή άλλως, η ULEB δε θα ήθελε να στείλει τους Ρώσους πάνω στον Ολυμπιακό κι έτσι να περάσει μια εκ των Πρόκομ(ή Μάλαγα), ή Κίμκι στο F4.


2ο:

Μακάμπι - Σιένα (+3,5) --> 2
Γενικά, έχω την εντύπωση ότι θα σκάσει ένα τουλάχιστον διπλό σ' αυτόν τον όμιλο (όλοι άσσοι ως τώρα). Το συγκεκριμένο δεν το πιστεύω όσο το δεύτερο ματς (η Μακάμπι μπορεί να εξασφαλίσει μέχρι και πρωτιά με νίκη με 5+ πόντους), αλλά θα επιλέξω Σιένα.

(+2,5) Εφές Πίλσεν - Ρεάλ --> 2
Αν και ιδιαίτερα δυνατοί οι Τούρκοι στην έδρα τους, έχω μια αίσθηση ότι η Ρεάλ θα το πάρει το ματς.

Ολυμπιακός - Ταού (+10,5) --> 1
Με προβλήματα οι φιλοξενούμενοι, ίσως και ο Ολυμπιακός, αλλά το παιχνίδι γίνεται στο ΣΕΦ, οπότε υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Παρτιζάν - Παναθηναϊκός (+1,5) --> 2
Πολύ αμφίρροπο ματς, αλλά θα πάμε με τον εγωϊσμό των πρωταθλητών Ευρώπης του 2009, αν και θα παραταχθούν χωρίς τον Πέκοβιτς.


3ο:

Μαρούσι - Μπαρτσελόνα --> Μπαρτσελόνα 1-5 πόντοι
Παρόμοια νίκη του Αμαρουσίου έχει την ίδια απόδοση(5), οπότε τελικά θα πάμε με αυτό που είναι πιο πιθανό.

Ολυμπιακός - Ταού --> Ολυμπιακός 11-15 πόντοι
Περιμένουμε μια "τυπική" νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Some friendly picks.

Austria v Denmark (2) 2.05

Slovenia v Qatar (1) 1.35

New Zealand v Mexico (2) 1.25

Διεθνή φιλικά σε 1ο πλάνο..

Οι επιλογές μου για σήμερα είναι.. :

135 - Ελλάδα - Σενεγάλη Χημ. (1,95 )

151 - Ιταλία - Καμερούν Χ-Χ ημ.-τελ. ( 4,80 )

157 - Σκωτία - Τσεχία 1 (2,45 )

Φυσικά..καλα κέρδη!

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Εμβόλιμη αγωνιστική σε Αργεντινή..

Μετά το κάκιστο Σ/Κ με 0/4 συνεχίζουμε χωρίς να το βάζουμε κάτω για το ρεφάρισμα..Η Μπολόνια έβαλε 4 γκολ στη Τζένοα χωρίς Ντι Βάιο,η Νάπολι θυμήθηκε να κάνει μεγάλο ματς για 10' λεπτά,η Χιμνάσια το άρπαξε στο 93' και το 0-0 έσπασε χάρη σε ατομική προσπάθεια και τελείωμα με αριστερό φαλτσαριστό σουτ του δεξιού μπακ Τζακάρντο..Μυστήρια πράγματα..Ας προσπαθήσουμε να το ξεχάσουμε όμως και ας πάμε γρήγορα-γρήγορα στα φρέσκα ματς..
131 Ράσινγκ-Ουρακάν 1 (1,80) Ήττα και νέα μέτρια εμφάνιση από την ''ακαδημία'' στο clasico με την Ιντεπεντιέντε,1-0 το ματς παίζοντας μάλιστα για 30' με 10 παίκτες μετά την άδικη αποβολή του δαίμονα Άουτσε ο οποίος είναι και τιμωρημένος..Ίσως να έπαιρνε και κάτι καλύτερο από το συγκεκριμένο ματς,η αλήθεια πάντως είναι οτι δεν πατάει καλά τελευταία..Η Ουρακάν από την άλλη έχει μόνο μέτριες εμφανίσεις στο clausura ωστόσο έχοντας σαν σύμμαχο την τύχη παίρνει κάποια αποτελέσματα που την κρατούν σταθερά μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού..Τρανό παράδειγμα το σαββατιάτικο ματς με τη Βελέζ,έχανε περίπατο 0-1 στο ημίχρονο,ωστόσο 2 πέναλτι συνοδευόμενα από 2 αποβολές την οδήγησαν στο εντός έδρας τρίποντο..Μέτριες ομάδες αμφότερες,ίσως λιγο πιο ποιοτική η Ράσινγκ,πολύ πιο βαριά φανέλα και πολύ μεγαλύτερο κίνητρο...Πάμε τον άσσο εδώ..
159 Γοδόι Κρουζ-Λανούς Χ2 (1,55) Η κωλοφαρδία της Γοδόι δεν έχει τελειωμό με αποτέλεσμα να φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Κολόν..Πολύ μέτρια ομάδα,ξεχωρίζει ο Ιγκουαίν σαν τη μύγα μες το γάλα μπροστά,με την αμυντική της διάταξη πάντως να παίρνει άριστα..2 φάσεις στην Αρχεντίνος 2 γκολ,μετά ταμπούρι πίσω,έφαγε ένα γκολ ωστόσο κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα ως το τέλος και να πάρει άλλη μία σημαντική νίκη..Αντίπαλός της η σαφώς πιο ποιοτική Λανούς η οποία δεν ξεκίνησε καλά,όμως τώρα δείχνει να ρολάρει και προέρχεται από 2 σερί νίκες σε libertadores και clausura επί της Μπλούμινγκ(1-4) και της Τουκουμάν(3-0) αντίστοιχα ανεβάζοντας την ψυχολογία και εδραιώνοντας τον προπονητή Σουμπελδία στη θέση του..Πιο ποιοτική η Λανούς,με φόρα η ομάδα της Μεντόσα,ωστόσο το να πάρει αποτέλεσμα η 1η στην έδρα της 2ης πληρώνει καλά..
160 Εστουδιάντες-Αρχεντίνος 1 (1,50) Σημαντικότατος βαθμός για τους ''φοιτητές'' στο Μπομπονέρα στο 92' έχοντας ευκαιρία να φύγουν και με τη νίκη στο αμέσως επόμενο λεπτό,με την ισοπαλία πάντως να είναι δίκαιο αποτέλεσμα..Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε οτι έλειπαν ο χαφ-αρχηγός Βερόν και ο σταρ-φορ Μποσέλι γίνεται ακόμα σημαντικότερος..Ο παιχταράς Μποσέλι επιστρέφει στη γραμμή κρούσης,όχι όμως και ο Βερόν αφού λείπει με την εθνική..Η Αρχεντίνος από την άλλη είναι εντελώς εκτός φόρμας τελευταία,προερχόμενη από 2 σερί ήττες συνοδευόμενες από κάκιστες εμφανίσεις,3-0 από την Μπάνφιλντ και 1-2 από τη Γοδόι.. Συν τοις άλλοις λείπει και ο ηγέτης-χαφ Ν.Ορτιγόσα κάνοντας το έργο της στο ματς με την Εστού ακόμα πιο δύσκολο..Άσσος μεν,μικρός δε..
164 Ατλέτικο Τουκουμάν-Νιούελς 2 (2,30) Οι τουκουμάνος παίρνουν με το σπαθί τους τον τίτλο της χειρότερης ομάδας στο clausura..Δεν έχουν ούτε μία νίκη,οι εμφανίσεις τους είναι τουλάχιστον κακές και οτι βαθμό έχουν μαζέψει το έχουν κάνει με μαζική άμυνα..Μάλιστα το τελευταίο ματς με τη Λανούς ήταν το χειρότερο απ'όλα καθώς ηττήθηκαν περίπατο 3-0 στην έδρα της τελευταίας..Κομβικό το συγκεκριμένο παιχνίδι με τη Νιούελς γι'αυτούς αφού βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά και για τον κόουτς Σόσα,στο οποίο πάντως στερούνται των υπηρεσιών του καλύτερου τους παίκτη φορ Ροντρίγκες..Οι ''leprosos'' του Σενσίνι από την άλλη αρχίζουν και παίρνουν μπρος:4-2 τη πάντα μεγάλη Μπόκα,2-1 την πρωταθλήτρια Μπάνφιλντ και 1-1 με τη Λανούς σε ματς που έπρεπε να κερδίσουν με 3-0..Το μομέντουμ σαφέστατα τους ευνοεί και στα επιπλέον + το γεγονός οτι σκόραρε για 1η φορά φέτος ο δίμετρος γκολεαδόρ του apertura ουρουγουανός φορ Μπογκοσιάν..Πάμε με την πιο ποιοτική ομάδα εδώ η οποία σαφώς και είναι η Νιούελς..Διπλό..

ΣΟΥΜΑ

Ράσινγκ 1,Λανούς Χ2,Εστουδιάντες 1,Νιούελς 2

NBA 2/3

4 παιχνίδια έχει το σημερινό κουπόνι και με μια γρήγορη ματιά βλέπουμε δύσκολες αποδόσεις.Δεν πτοούμαστε όμως οπότε ορίστε οι προτάσεις μας.

Miami Heat-Golden State Warriors

O Wade επιτέλους επανήλθε για τους Heat που χωρίς τον ηγέτη τους είναι άλλη ομάδα.4 συνεχόμενες ήττες (με τον flash στην τελευταία) και έχουν πέσει στο Νο8 της Ανατολής.Απαραίτητη η νίκη κόντρα στους Warriors, που έχουν και αυτοί ελλείψεις (Ellis,Biedrins) αλλά έχουν μάθει να παίζουν με 8 ακόμα και με 6 παίχτες!Το +11.5 που δίνει ο ΟΠΑΠ στους πολεμιστές θεωρούμε ότι είναι πολύ μεγάλο οπότε 2πλο.2 (+11.5)

Detroit Pistons-Boston Celtics

Οι Pistons δεν διεκδικούν τίποτα πλέον και φαίνεται ότι οι κινήσεις του καλοκαιριού δεν δούλεψαν τελικά. (Υπήρχαν και τραυματισμοί βέβαια).Οι Celtics κάνουν μια κοιλιά μακράς διάρκειας και κατάφεραν και έχασαν μέχρι και από τους Nets στο Garden.Επιτακτική η νίκη και λογικά θα την πάρουν. 2 (-4.5)

Oklahoma City Thunder-Sacramento Kings

Για τους Thunder τα έχουμε ξαναπεί.Απίστευτο ταλέντο και ενέργεια πάνε φουλ για την πρώτη τους συμμετοχή σε Play-off.Οι Kings έπειτα από μαζεμένα αρνητικά αποτελέσματα,κατάφεραν και πήραν 2 συνεχόμενες νίκες.Φαβορί εδώ οι γηπεδούχοι αλλά με λιγότερους από 11 πόντους. 2 (+10.5)

Los Angeles Lakers-Indiana Pacers

Έκαναν και οι πρωταθλητές την κοιλιά τους και τώρα συνεχίζουν να μάχονται για το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ.Εμπόδιο τους σήμερα θα είναι οι Pacers που προέρχονται από νίκη απέναντι στο Chicago με τον Danny Granger σιγά σιγά να ανεβάζει στροφές.Δύσκολα θα γίνει η έκπληξη εδώ αλλά και σε αυτό το match η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη οπότε θα πάμε πάλι με το 2πλο. 2 (+12.5)

Καλή τύχη

EuroCup by gambler

Συνοπτικά οι προτάσεις του gambler για τα σημερινά ματς του EuroCup είναι:

700 Unics-Galatasaray(+11,5) 2

701 Hapoel-Valencia(+2,5) 2

702 Turk Telecom-Gran Canaria(+3,5) 1 (Πολύ αμφίρροπο, καλύτερα να το αποφύγουμε)

703 Αρης-Badalona(+5,5) 1

704 Red Star-Niburg(+7,5) 1

705 Bamberg-Πανελλήνιος(+1,5) 2

706 Bilbao-Benetton(+10,5) 2

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Value bets για ταμείο

Μετά από τα παιχνίδια του σαββατοκύριακου και της Δευτέρας, βλέπουμε ένα πολύ φτωχό σε επιλογές κουπόνι, από το οποίο έψαξα και βρήκα ποια παιχνίδια αξίζει να ποντάρουμε βάσει αποδόσεων για να παίξουμε την Τρίτη και την Τετάρτη (λογικές επιλογές από φιλικά και μικρές Αγγλίας δεν παίζει να βρούμε)... Αυτά είναι:

103 Stirling Albion-Stenhousemiur 1(1,65)

130 Velez Sarsfield-Boca Juniors 1(1,90)

132 Fyrom-Montenegro 1(2,05)

Πορτο-Γαλλία... ftw 1 Μαρτίου

423 Metz-Le Havre 1(1,85)

424 Nacional Madeira-Belenenses Χ(3,50)

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Γενικά

392 Λιλ - Οσέρ 1 (1,55)

406 Σεβίλλη - Μπιλμπάο 1 (1,55)

381 Αννόβερο - Βόλφσμπουργκ 2 (1,80)

Ισπανική Κυριακή..

394 - Βιγιαρεάλ - Λα Κορούνια 1(1,85)

399- Ρεάλ Γιουνιόν - Χιρόνα Χ(3,00)

406- Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια 1(2,25)