Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μεσημεριανή 3αδα Σαββάτου Betting Professors

252:Αννόβερο-Καιζερσλαουτερν 1
Φόρμα και παράδοση ευνοούν τον άσσο

318:Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα Χ2
Καλή ομάδα η Κέρκυρα μπορεί να κάνει την ζημιά στην εύθραυστη έδρα του Αστέρα

337:Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Goal/Goal
Και οι 2 ομάδες θα παίξουν για την νίκη επιθετικά.Πιστεύουμε οτι θα σκοράρουν και οι 2..

Συντελεστής 3αδας:6,1

Pick of the day - Feb 19

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο! Για σήμερα υπάρχει μια πολύ καλή επιλογή...

Leeds-Norwich 1(2,05) - Φαίνεται καλό σημείο ο άσος, καθπώς εμπιστευόμαστε μια παραδοσιακή Αγλλική δύναμη που πλέον πιστεύει στην άνοδο... Πιο φορμαρισμένη είναι η Leeds, ενώ η Norwich δε βγάζει τον ενθουσιασμό του πρώτου μισού της σεζόν.

Την Πέμπτη η Rangers χάλασε στο 89' ενώ χτες δεν πρόλαβα να σας δώσω την ajaccio και χάθηκε το σημείο...

Συνολικά σημεία: 4/8
1 ευρώ/πρόβλεψη: -0,70

Ντερμπάρα με ολίγον από...στοίχημα

Εννοείται ότι η προσοχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων φιλάθλων θα είναι το Σάββατο στραμμένη στο μεγάλο παιχνίδι του "Καραισκάκης" μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναικού αλλά και ένα στοιχηματάκι θα το ρίξουμε νωρίτερα, όπως κάθε Σάββατο άλλωστε..
Χωρίς πολύ μπλα-μπλα,λόγω του προχωρημένου της ώρας, θα δώσω συνοπτικά τις προτάσεις μου :

261 - Μίλγουολ - Μίντλεσμπρο ---> 1 (1.9)

318 - Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα ---> 1 (1.75)

337 - Ολυμπιακός - Παναθηναικός ---> 1 (1.8)

412 - Αεκ - Πανιώνιος ---> 1 (1.5)


Α1, ACB, Lega A: repeat please!

Μετά από συνεχόμενες αποτυχίες στα πρόσφατα μπασκετικά μας δελτία, πάμε ν' ασχοληθούμε ξανά με τα εγχώρια πρωταθλήματα, στα οποία την τελευταία φορά, δύο βδομάδες πριν, σημειώσαμε το μεγάλο 9/9...

Εστουντιάντες - Χιπουσκόα (+7,5) --> 1
Απ' τα καλύτερα σημεία του σ/κ, λόγω της αγωνιστικής ανόδου των "φοιτητών" (καιρός ήτανε...) και της παραδοσιακά ισχυρής τους έδρας.

Βίρτους Μπολόνια - Σκαβολίνι (+6,5) --> 1
Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και με την απαιτούμενη σοβαρότητα θα καθαρίσουν το παιχνίδι απέναντι σ' ένα πιο αδύναμο αντίπαλο.

(+3,5) Τεράμο - Καντού --> 2
Πολύ κακή φέτος η Τεράμο, όμως στην έδρα της είναι πάντα υπολογίσιμη. Παρ' όλα αυτά, η Καντού είναι η πιο hot ομάδα στην Ιταλία κι εφόσον δεν είναι κουρασμένη από τους συνεχόμενους αγώνες στο κύπελλο, θα το πάρει το ματς.


2ο:

(+21,5) Καβάλα - Παναθηναϊκός --> 1
Υπερβολικό πλεονέκτημα για μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη (το καυτό δίδυμο Παλάσιο-Σίμονς κυριαρχεί), ειδικά στην πολύ δυνατή έδρα της, απέναντι σ' έναν σαφώς (κατά πολλές κλάσεις) ισχυρότερο, αλλά και πιο κουρασμένο αντίπαλο (1,5 μέρα μετά το ματς με την Κάχα Λαμποράλ).

(+3,5) Μπρίντιζι - Ολύμπια Μιλάνο --> 2
Εξακολουθεί να προβληματίζει η Μπρίντιζι και να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, γι' αυτό και θα πάμε με την ποιοτικότερη Μιλάνο, αν και δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση (κι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στους ψηλούς). Ψιλοεπικίνδυνο ματς, αλλά είναι από αυτά που οι φιλοξενούμενοι πρέπει να πάρουν.

(+8,5) Σαραγόσα - Μπαρτσελόνα --> 2
Μπορεί για την Μπάρτσα ν' ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στη Μακάμπι, για την Ευρωλίγκα, όμως οι 9 πόντοι μόνο άσχημοι δεν είναι για ένα ματς με τόση διαφορά κλάσης. Εκτός των άλλων, οι Καταλανοί θα έχουν και τον αγώνα του πρώτου γύρου στο μυαλό τους.

Σεβίλλη - Μάλαγα (+2,5) --> 1
Έχουν ανεβάσει στροφές τελευταία οι αρκετά ποιοτικοί γηπεδούχοι, πιστεύουμε πως έχουν τον πρώτο λόγο στην έδρα τους απέναντι στην ...αδιόρθωτη Μάλαγα.

Ρόμα - Αβελίνο (+5,5) --> 2
Δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο τελευταία η Ρόμα, αλλά και πάλι δε θα μπορούσαμε να την εμπιστευτούμε απέναντι σ' έναν τόσο φορμαρισμένο, τον τελευταίο μήνα, αντίπαλο.

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Pick of the day - Feb 17

Καλημέρα σε όλους! Η επιλογή για σήμερα, μετά από πολλή σκέψη, είναι:

Rangers-Sporting 1(2,20) - Στο Ibrox της Γλασκώβης αναμετρώνται 2 παραδοσιακές δυνάμεις-συμμετέχοντες των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων. Δίνω ένα προβάδισμα στους γηπεδούχους λόγω της δύναμης της έδρας-στην οποία υπολογίζει κάθε Σκωτσέζικη ομάδα- και του εξαιρετικού ντεφορμαρίσματος που αντιπετωπίζει η Sporting το τελευταίο διάστημα.

Χτες η Roma έκανε τη ντουντούκα και μας έστειλε. Bad for them!

Συνολικές προβλέψεις: 4/7
Με 1 ευρώ/πρόβλεψη: +0,30

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

basketball - Feb 16

Μια σπάνια τριάδα από τη στήλη μας, με Eurocup και ...ΝΒΑ, μέρα Τετάρτη!

Γκέτιγκεν - Άρης (+1,5) --> 2

Δικό της ματς έχασε η ελληνική ομάδα στην έδρα της (από το +18 στο 4ο δεκάλεπτο). Παραμένει καλύτερη ομάδα κι εφόσον στον πάγκο δε βρίσκεται ο Ντρούκερ, έχει σοβαρές πιθανότητες να πάρει το παιχνίδι.

Orlando Magic - Washington Wizards (+11,5) --> 1
(+1,5) Detroit Pistons - Indiana Pacers --> 2

O Τάκερ σε μια προσπάθεια από το προηγούμενο ματς Άρη - Γκέτιγκεν

Euroleague - Game 14

Μια 6άδα στην ψύχρα, για τα αυριανά ματς της Euroleague:

Λιέτουβος Ρίτας - Μάλαγα (+2,5) --> 2
(μετά από καιρό πλήρης η Μάλαγα-καλύτερο ρόστερ, ξεκούραστη αφού δεν είχε υποχρεώσεις για το κύπελλο-η Ρίτας έχασε στον τελικό, μονόδρομος η νίκη και για τις δύο)

Παναθηναϊκός - Κάχα Λαμποράλ (+8,5) --> 1
(για κάποιο λόγο το 'βλεπα διπλό, αλλά μετά τη συγκεκριμένη δήλωση του Ομπράντοβιτς, πάμε άσσο δαγκωτό: "I believe that we know exactly how we must play in this second game against Caja Laboral.")

 Εφές Πίλσεν - Ρεάλ Μαδρίτης (+2,5) --> 1
(πολύ βελτιωμένη η Ρεάλ, κυρίως μέσα από την άμυνά της και τις ανατροπές που έχει κάνει, αλλά εδώ ο πρώτος λόγος ανήκει στην Εφές, που το θέλει και περισσότερο και είναι πιο ξεκούραστη)

(+1,5) Βαλένθια - Ολυμπιακός --> 2
(σκληρή και δυνατή η Βαλένθια, αλλά είναι ματς που η ποιότητα και η εμπειρία του Ολυμπιακού θα το πάρει)

(+11,5) Ρόμα - Μπαρτσελόνα --> 2
(λογικά εύκολο βράδυ για τους Καταλανούς, ο Πασκουάλ θέλει πολύ το ματς)

(+5,5) Ολύμπια - Μακάμπι --> 1
(ισοπεδωτική η Μακάμπι στην έδρα της, αλλά το γήπεδο της Ολύμπιας είναι επίσης κατηφορικό, die hard ομάδα, διόλου απίθανο να κερδίσει)

Pick of the day - Feb 16

Ρόμα - Σαχτάρ 1 (1,85)

Εκεί που όλοι περιμένουν την "έκπληξη" από τους Ουκρανούς, ο Capitano δίνει από μακριά τη δική του ξεχωριστή πρόβλεψη. Οι Ιταλοί δύσκολα να παρουσιαστούν το ίδιο κακοί, όσο στον αγώνα του πρωταθλήματος με τη Νάπολι, ενώ απ' την άλλη, η ουκρανική ομάδα βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία εδώ και πολύ καιρό. Αν συνυπολογίσουμε τον πιθανό εφησυχασμό που θα έχουν, λόγω της εξαιρετικά δυνατής έδρας τους (άρα μπορούν να στηρίζονται σ' αυτήν) και την κακή πρόσφατη εικόνα της Ρόμα, τότε ο άσσος στο 1,85 είναι κάτι παραπάνω από καλός.

4/6 συνολικές προβλέψεις, βγήκε και το χθεσινό.

3άδα Τετάρτης από Betting Professors..

Οι σημερινές στοιχηματικές μας επιλογές συμπεριλαμβάνουν τα 2 παιχνίδια του Champions League και 1 παιχνίδι από την Championship Αγγλίας..

156:Σκανθορπ-Nοτινχαμ Φόρεστ 2

159:Αρσεναλ-Μπαρτσελονα 2-3 Goals

160:Ρόμα-Σαχταρ Ντονετσκ Χ2

Συντελεστής 3αδας γύρω στο 5,3...καλή επιτυχία...

Κάντο όπως....ο Μάριος!


Ανάμεσα στην 5η Amstel (ας φανούμε large διαφημίζοντας τους δωρεάν) και στη δεύτερη μπουγάτσα γεννήθηκε η μεγάλη ιδέα να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι desperado-frapenburg προσφέροντας σας ένα εύκολο ταμείο.Παρ'όλες τις προσπάθειες του-κατά τα άλλα συμπαθή-Μάριου Ασλαμά να μας αποσυντονίσει, εμείς καταφέραμε να καταλήξουμε στις τελικές μας προτάσεις.

169- ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 1 (1,50)
Είναι προφανές ότι μόνο μία από τις δύο ομάδες έχει την πολυτέλεια να κυνηγάει την ευρωπαική διάκριση. Πρώτομέλημα (κρίση λένε ότι έχουμε, ας κάνουμε οικονομία) των Γερμανών είναι να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία!! ενώ η Μπενφίκα έχει δει το τρένο του τίτλ0υ να περνάει κ να την αφήνει πίσω του. Καταδικασμένη φαίνεται πλέον να ψάξει την πρόκριση στον επόμενο γύρο κ αυτό προυποθέτει τη νίκη σε αυτό το ματς.

729- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ 1 (-8,5)
Δε διανύει και το καλύτερο της διάστημα η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον τελευταίο καιρό. Ο συνδυασμός της ήττας απο τους Ισπανούς στο πρώτο παιχνίδι κ της ήττας από τον Άρη στη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδας αναμένεται να δώσει ώθηση στους πράσινους κ να ξεπεράσουν ίσως και εύκολα το πλεονέκτημα των 8,5 πόντων.Σημαντική συνεισφορά μπορεί να έχει και η Κάχα καθώς στην κακή της βραδιά μπορεί να χάσει και με διπλάσιο αβάντζο..

730- ΕΦΕΣ ΠΙΛΣΕΝ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1 (-2,5)
Όλα δείχνουν άσσο...Θέλετε η απογοήτευση των Μαδριλένων για την κυριακάτικη απώλεια του Κυπέλλου στην Ισπανία?..Θέλετε ο τρόπος που έχασε το προηγούμενο μεταξύ τους ματς η Εφές, μέσα στη Μαδρίτη?..Θέλετε η έδρα?..Θέλετε το πάθος που λογικά θα βγάλουν οι Τούρκοι στο παρκέ,αφού η νίκη για αυτούς είναι η μόνη επιλογή?..Διαλέξτε λόγο που σας φαίνεται πιο πειστικός και σημειώστε το μοναδικό σημείο που υπάρχει..Άσσος παλούκι.

731- ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2(-1,5)
Δύσκολο ματς αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν άλλη επιλογή στο δρόμο προς την κατάκτηση της 1ης θέσης του 8ου ομίλου..Οι παίκτες του Ίβκοβιτς δεν δείχνουν καλό πρόσωπο στα εκτός έδρας ματς και η Βαλένθια του Κλαβέρ θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Πάμε με το διπλό λόγω κινήτρου και εμπειρίας συγκεκριμένων ερυθρόλευκων παικτών.Θα βγει..


*1 Ελπίζουμε οι αποδόσεις του Ο.Π.Α.Π που παραθέτουμε δίπλα από τα σημεία να είναι μόνο ενδεικτικές και για σας.Αν ψάξετε λιγάκι θα βρείτε πολύ καλύτερες ευκαιρίες.Ας μην παίξουν άλλο ''Monopoly'' εις βάρος μας.

*2 -Τι είπε το ένα ρουθούνι του Ντιέγκο Μαραντόνα στο άλλο;
- Κλείσε, έχω γραμμή....

*3 Έχει καταλάβει κανείς τι σημαίνει το ''pemo mpine" που αντικρίζουμε σε πολλούς τοίχους;
Όποιος ξέρει να μας το πει κι εμάς.

ΜΑΓΚΕΣ..ΕΙΣΠΡΑΞΤΕ ΤΑ!!!

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Τριάδα Τρίτης από Betting Professors

Αφού έσπασε το ρόδι...θέλουμε συνέχεια στα ταμεία...
Σήμερα η τριάδα περιλαμβάνει ένα παιχνίδι από Champions League και 2 από Championship Αγγλίας..για πάμε..

144:Μίλαν-Τότεναμ Over
Πιστεύουμε οτι θα γίνει ανοικτό παιχνίδι από 2 ομάδες που σκοράρουν πολύ...το 1.70 στο Over κρίνεται ικανοποιητικό...

106:Γουοτφορντ-Πρέστον 1
Η Γουοτφορντ θέλει την νίκη για να πλησιάσει τις θέσεις μπαράζ..απτήν άλλη η Πρέστον όντας τελευταία παλεύει αλλά δεν μπορεί...

107:Κάρντιφ-Μπέρνλι 1
Αν και η Μπέρνλι αποτελεί πολύ ποιοτικό σύνολο,ποντάρουμε στην δυνατή έδρα της Κάρντιφ,η οποία θέλει να σταθεροποιηθεί στις δυο πρώτες προνομιούχες θέσεις της Championship...

Καλή επιτυχία..ευελπιστούμε σε δεύτερο συνεχόμενο ταμείο...

Pick of the day - Feb 15

Νωρίς αύριο το πρωι διεξάγεται η σημερινή μας επιλογή...

Club America-Nacional 1(1,60) - Στο θρυλικό στάδιο Azteca της Mexico City, έχουμε πρεμιέρα Libertadores για 2 πολύ μεγάλες ομάδες. Η μεγαλύτερη και λαοφιλέστερη ομάδα της χώρας αντιμετωπίζει την Nacional από το Montevideo. Στηρίζουμε την έδρα και την καλύτερη ομάδα που σίγουρα είναι η Club America, σε Fair απόδοση.

Χτες η Lanus μας δικαίωσε, 3-1....
Προβλέψεις: 3/5
1 ευρώ/πρόβλεψη: +0,70

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Pick of the day - Feb 14

Καλημέρα σε όλους! Η επιλογή για σήμερα είναι:

Lanus-Arsenal Sarandi 1(2,00) - Στο προτελευταίο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, θα πάμε με την έδρα. Οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερη ομάδα -όχι με τεράστια διαφορά βέβαια- αλλά νομίζω πως αυτό αρκεί για να επικρατήσουν. Συν τοις άλλοις έχουν μαζέψει 88 βαθμούς στα τελευταία 3 πρωταθλήματα έναντι 78 της Sarandi και συνηθίζουν να εκμεταλλεύονται καλύτερα την έδρα τους στην Clausura(14-3-2 στις 2 τελευταίες διοργανώσεις, ενώ στην Apertura 7-5-7). Πάμε με τον άσο του 2,00!

Χτες, η Young Boys επικράτησε με 4-2 και μας έδωσε το 2,15.
Συνολικές προβλέψεις: 2/4
Με 1 ευρώ στην καθεμία: -0,30

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

3αδα Βραδινή Κυριακής

330:Λίλ-Τουλούζ 2-3 goals
331:Εσπανιόλ-Ρεαλ Μαδ. 2 Ημίχρονο
332:Μπράγκα-Πόρτο 2

Για να δούμε πότε θα σπάσει το ρόδι...

Tαμείο που επιβάλλεται..

311- Μάλαγα - Χετάφε ----> 1(2.00)

322- Παναθηναικός - Αεκ ----> 1(1.70)

791 - Μπόστον(2.5) - Μαιάμι ----> 1

789 - Ρεάλ(6.5) - Μπαρτσελόνα ----> 2

10,2 συντελεστής.. good luck να 'χουμε...

Pick of the day - Feb 13

Το σημείο της σημερινής ημέρας είναι από ένα πρωτάθλημα στο οποίο είχαμε μεγάλη διακοπή, την Ελβετία.

Young Boys-Zurich 1(2,15) - Πολύ κοντά οι 2 ομάδες στη βαθμολογία, παλεύουν για τις θέσεις που θα οδηγήσουν στην Ευρώπη και γιατί όχι και για την επάνοδο σε θέση διεκδίκησης πρωταθλήματος. Στην μία αγωνιστική που έγινε μετά την τεράστια χειμερινή διακοπή και οι 2 ομάδες έδειξαν σε καλή κατάσταση και πήραν τη νίκη. Σήμερα πιστεύω θα μιλήσει η έδρα(ειδικά στην Ευρώπη ήταν εντυπωσιακή) και η εμπειρία των καλύτερων παικτών που έχει η ομάδα της Βέρνης στο ρόστερ της.


Από σήμερα θα έχουμε και review όλων των picks:
Συνολικό ποσοστό: 1/3, 33%
Αν παίζαμε 1 ευρώ στο καθένα: -1,45

Μεσημεριανή 3αδα Κυριακής..όχι άλλα δοκάρια...

3αδα:
278:Νταντί Γιουν.-Σελτικ 2
Η Σελτικ είναι η καλύτερη ομάδα στην Σκωτία και από αυτήν εξαρτάται η έκβαση του αγώνα..

283:Κέρκυρα-Πανσερραικός Χ2
Ρισκάρουμε .....Πιστεύουμε ,οτι παρόλα τα προβλήματα που έχει ο Πανσερραικός μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την Κέρκυρα..Έξαλλου ο άσσος του 1.60 κρίνεται υπερβολικά χαμηλός...

290:Ροντα-Αγιαξ 2
Ποντάρουμε στην ανωτερότητα του Αγιαξ...

Καλή τύχη....και επιτέλους ας σταματήσουν τα δοκάρια.....