Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Ο καινοτόμος pautasso...!!!

Πρίν ένα μηνα περίπου, ένας φίλος μου ανακάλυψε ένα νέο τρόπο πονταρίσματος. Σκέφτηκα λοιπόν, να παρουσιάσω σε εσάς αυτό το συστηματάκι, το οποίο μπορεί να στοιχίζει 8,10 euro αλλά είναι αρκετά κερδοφόρο σε περίπτωση επιτυχίας.
Στο θέμα μας.. Βρίσκουμε 3 αγώνες και σε καθένα από αυτούς, επιλέγουμε 3 πιθανά σκορ, τα οποία πιστεύουμε ότι θα έρθουν. Ο τρόπος που συμπληρώνουμε το δελτίο είναι απλός.
1) Για κάθε αγώνα, γράφουμε 3 φορές τον κωδικό του. (π.χ. 118)
2) Σε κάθε ίδιο κωδικό, βάζουμε το πιθανό σκορ.(π.χ. την πρώτη φορά 1-0, τη δεύτερη 2-0, την τρίτη 3-0). Αυτό, προφανώς, το κάνουμε για κάθε παιχνίδι που ποντάρουμε.
3) Συμπληρώνουμε σε όλα την επιλογη R. Στον πρώτο κωδικό, συπληρώνουμε το Α, και τις 3 φορές που αφορούν το ίδιο ματς. Στις 3 φορές του δεύτερου ματς βάζουμε Β και για το τρίτο μάτς Γ, αντίστοιχα..
Συνολικά, το δελτίο πρέπει να έχει 9 επιλογές. 3 για κάθε ματς. RA τα πρώτα 3, RB τα 3 επόμενα και RΓ τα τελευταία.

Τα παιχνίδια που επέλεξα για σήμερα είναι:

117 Ξάνθη-Παναθηναικός
Σκορ 0-1 (5,00), 0-2(6,50), 1-2(8,00)

146 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ
Σκορ 0-1(4,50), 1-1(6,50), 1-2(7,50)

118 Arsenal-Everton
Σκορ 1-0(7,00), 2-0(6,00), 2-1(9,00)

A1 - Lega Α: διπλά και momentum...

5,5 Ηλυσιακός - Πανιώνιος --> 2
Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και αναζητούν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη, απέναντι στο μαχητικό, ιδιαίτερα εντός Ηλυσιακό. Τα προβλήματα δε λείπουν για τις δύο ομάδες (Παπανικολάου και κατά πάσα πιθανότητα Μπράιαντ εκτός για τον Πανιώνιο, ο Κάρτερ με πρόβλημα για τους γηπεδούχους, ενώ λείπει ούτως ή άλλως ο Πέτγουεϊ), οπότε, οι περισσότερες λύσεις του πρώτου του δίνουν προβάδισμα για τη νίκη, έχοντας παίκτες για να πάνε το ματς σε υψηλό σκορ και να πάρουν τη διαφορά των 5,5 πόντων.


Άρης - Πανελλήνιος 4,5 --> 2
Αλλαγές για τους γηπεδούχους, με τον Λάμποβιτς ν' αποτελεί ένα ακόμη κορμί για τη ρακέτα (ωστόσο, παραμένουν τραυματίες Κακιούζης και Μπάρλος) και τον Πάουνιτς ν' αντικαθιστά τον (φοβερό και τρομερό, κατά την ταπεινή μας άποψη) Ντίξον, κίνηση που επανέφερε στο προσκήνιο τον Κλαρκ. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη παίζει κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, αλλά παραμένει ως τώρα ασταθής στα 40' που βρίσκεται στο παρκέ και δεν μπορεί να κρατήσει διαφορές. Απέναντί της θα έχει έναν πολύ δυνατό (απ' την αρχή της σεζόν) αντίπαλο και το ματς προμηνύεται ντέρμπι, οπότε θα στηριχθούμε στη μικρή διαφορά και τους 4,5 πόντους. Να σημειωθεί πάντως, πως οι γηπεδούχοι θέλουν απαραιτήτως τη νίκη (αλλιώς ο Πανελλήνιος ξεφεύγει πολύ), ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι παραμένουν πειστικοί (και με γεμάτο ρόστερ, παρά την απουσία του Παπαμακάριου - ο οποίος έχει καλή παράδοση απέναντι στον Άρη), σ' αυτό το σημείο της σεζόν.


Μαρούσι - Ολύμπια Λάρισας 13,5 --> 2
Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που "παίζει" με μικρές διαφορές και έχοντας το μυαλό τους στο ματς της χρονιάς με τη Μακάμπι την επόμενη εβδομάδα, δε θα θελήσουν να κυνηγήσουν μεγάλη διαφορά (εκτός κι αν ο Μπαρτζώκας επιδιώξει να φτιάξει ψυχολογία), προσπαθώντας να εξοικονομήσουν δυνάμεις (και χωρίς να ρισκάρουν τραυματισμούς, αφού φέτος δίνουν και παίρνουν). Έτσι, το πιθανότερο είναι να έρθει η νίκη, αλλά με διαφορά μικρότερη των 13,5 πόντων.

Πρώτο δελτίο με απλή τριάδα. Με την Ιταλία θ' ασχοληθούμε σε ένα δεύτερο.


4,5 Φερράρα - Μπενετόν --> 2
Για τη Φερράρα τα είχαμε πει και την προηγούμενη φορά. Έχει μόλις δύο νίκες κι αυτές την πρώτη αγωνιστική η μία, απέναντι στην τελευταία Νάπολι η άλλη. Η Μπενετόν έχει 6-6 και θέλει οπωσδήποτε νίκη για ν' αρχίσει να ξεχωρίζει σιγά σιγά από τις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίες, αφού διαθέτει ένα καλό για την Ιταλία υλικό.


Αβελίνο - Μοντεγκρανάρο 6,5 --> 1 
Οι γηπεδούχοι έδωσαν σημάδια ζωής μετά από 4 συνεχόμενες ήττες, κερδίζοντας τη δεύτερη Καζέρτα, αλλά υπέστησαν συντριβή από την Καντού την περασμένη εβδομάδα. Δε δείχνουν ακόμα να έχουν (ξανα)βρει το δρόμο τους, αλλά τους δίνουμε το προβάδισμα κυρίως λόγω έδρας, απέναντι σε ένα μέτριο αντίπαλο.


Βίρτους Μπολόνια - Σκαβολίνι 6,5 --> 2
Η Βίρτους έχει δύο συνεχόμενες ήττες στα δύο τελευταία ματς στην έδρα της και θα δώσει το 100% για να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της. Γενικά, είναι πολύ ασταθής ομάδα, χωρίς κάποιο σερί νικών, ή ηττών, παρότι έχει κάποιους αρκετά ποιοτικούς παίκτες. Από την άλλη, η Σκαβολίνι φαίνεται πως έχει βρει πλέον το δρόμο της, έχοντας 4 συνεχόμενες νίκες, μετά το αρχικό 0-8! Λογικά θα δυσκολέψει αρκετά τη Βίρτους.


Ολύμπια Μιλάνο - Μπιέλα 7,5 --> 2
Η Μπιέλα ξέσπασε με το άκρως εντυπωσιακό 54-124 απέναντι στη Νάπολι την τελευταία αγωνιστική και σίγουρα έχει πολύ καλή ψυχολογία για να κυνηγήσει το ματς, παρόλο που τον τελευταίο μήνα είχε κάποια ατυχή αποτελέσματα. Από την άλλη και η ποιοτικότερη Μιλάνο δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και μάλλον θα δυσκολευθεί να κάμψει την αντίσταση των φιλοξενουμένων.


Τεράμο - Βανόλι 8,5 --> 1
Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά δυνατή έδρα και τρέχουν ένα σερί  4-1 στις τελευταίες αγωνιστικές. Για τη Βανόλι είχαμε πει και την προηγούμενη φορά πως εκτός χάνει αρκετή από τη δύναμη που έχει στην έδρα της (1-5 συνολικά). Το 8,5 είναι αρκετά σοβαρό στήριγμα, αλλά θα προτιμήσουμε το momentum της Τεράμο...

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Serie A-19a giornata

Μετά την μεσοβδόμαδη αγωνιστική, που μας έφερε και το πρώτο ταμείο, επανερχόμαστε, με πολλή φόρα και momentum, για άλλο ένα! Είναι η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, πρωταθλήτρια χειμώνα είναι ήδη η Inter, και οι υπόλοιπες ομάδες θα προσπαθήσουν για όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα που θα τους προσφέρουν το ψυχολογικό πλεονέκτημα του καλού κλεισίματος ενός γύρου.

Τα ματς που επιλέγω για την πρότασή μου είναι τα παρακάτω και χωρίζονται σε 2 δελτία:

ΔΕΛΤΙΟ 1

Genoa-Catania 1 1,60 H Τζένοα είναι πολύ δυνατή εντός και έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία. Η φορμαρισμένη Κατάνια δεν έχει την ποιότητα για να αντισταθεί στους γηπεδούχους και στη δυναμική που τους δίνει το Λουίτζι Φεράρις.

Napoli-Sampdoria 1 1,75 Αγγιξε την 4η θέση η Νάπολι μετά τη μεγάλη νίκη στο Μπέργκαμο επί της Αταλάντα. Η Σαμπντόρια είναι εδώ και καιρό εκτός ρυθμού και εκτός έδρας χάνεται εντελώς. Το Σαν Πάολο παραείναι σκληρή έδρα για τη δυναμικότητα της Σαμπντόρια.

Livorno-Parma under 1,55 Δυο φύσει αμυντικές ομάδες, σε ένα ματς που δε νομίζω να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους. Η ισοπαλία έχει και το προβάδισμα.

ΔΕΛΤΙΟ 2

Palermo-Atalanta 1 1,60 Πολύ φορμαρισμένη η Παλέρμο, έχει ανεβάσει τα στάνταρ και τους στόχους της για φέτος. Η Αταλάντα είναι μια κακή ομάδα, ντεφορμέ, που μάλλον πρέπει να ψάξει αλλού τους βαθμούς για να σωθεί…

Udinese-Lazio under 1,60 Οι ομάδες-απογοήτευση του ιταλικού πρωταθλήματος φέτος. Ξεκίνησαν με υψηλούς στόχους, όμως κάθε ματς τις φέρνει όλο και πιο κοντά στην τελική αποτυχία. Περιμένω ένα πολύ προσεκτικό παιχνίδι, καθώς μια ήττα θα είναι πολύ άσχημη εξέλιξη και για τις 2.

Juventus-Milan 1 2,15 Η Γιούβε πήρε τα πάνω της μετά τη μεγάλη νίκη στο Ενιο Ταρντίνι και υποδέχεται τη Μίλαν, η οποία διέλυσε τη Τζένοα. Το μεγάλο ντέρμπι της Serie A, οι 2 μεγαλύτερες ομάδες της χώρας κοντράρονται. Πιστεύω ότι η Γιούβε έχει τον τρόπο να πάρει αυτό το παιχνίδι και να κάνει το 2/2 εντός με τις ομάδες του Μιλάνου. Με ρίσκο βέβαια, αλλά θα δικαιωθούμε!

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ

Fiorentina-Bari Οι βιόλα είναι σε τρομερή κατάσταση. Επιβεβαιώθηκε μετά το παιχνίδι στη γειτονική Σιένα, όπου κέρδισαν 1-5 και μας έστειλαν στο ταμείο. Η μπάρι θα προσπαθήσει να κλειστεί πίσω και να χτυπήσει με αντεπιθέσεις και δε θα είναι ένας εύκολος αντίπαλος. Παρ΄όλα αυτά, το Αρτέμιο Φράνκι ίσως παραείναι δύσκολη έδρα για αυτούς. Ασος με ρίσκο.

Bologna-Cagliari Τυπικό ματς προς αποφυγή. 1Χ2

Inter-Siena 1,15??

Roma-Chievo Το 1,40 είναι μια χαμηλή απόδοση αλλά ο άσος θα βγεί σε αυτό το μάτς. Επιλογή που ενδείκνυται για ένα δελτίο με χαμηλό ρίσκο.

Συμπερασματικά, η χρυσοφόρα πρότασή μου είναι

Δελτίο 1..................................... Δελτίο 2

Τζένοα 1,60.............................. Παλέρμο 1,60

Νάπολι 1,75............................. Γιουβέντους 2,15

Λιβόρνο U 1,55 ........................Ουντινέζε U 1,60

Θεοί και ημίθεοι... by kouvagg

...θα μονομαχήσουν αυτήν την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SuperLeague. Άρης και Ηρακλής θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη σημαντικότερη αναμέτρηση του Σαββατοκύριακου όσο και αν ακούσουμε από κάποιους "αμερόληπτους" δημοσιογράφους ότι ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που επισκέπτεται την πιο σκληρή έδρα του πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός υποδέχεται εντός (!!) την πάντα επικίνδυνη Λάρισα. Γι' αυτήν την αγωνιστική ξεχωρίζουν επίσης οι αναμετρήσεις μεταξύ Εργοτέλη - Πανιωνίου αλλά και Τρίπολης - Καβάλας. Αμφίρροπα παιχνίδια που κάνουν το εγχώριο πρωτάθλημα ακατάλληλο στοιχηματικά γι' αυτήν την αγωνιστική. Πάμε στις προβλέψεις...

Σάββατο 9 Ιανουαρίου
16:45 116 Εργοτέλης - Πανιώνιος Over (1.85)
Η αγωνιστική ξεκινάει με ένα αμφίρροπο ματς. Θα αποφύγω να προβλέψω τον νικητή αλλά θα πω ότι έχουμε 2 απ τις καλύτερες επιθέσεις του πρωταθλήματος και πιστέυω ότι θα δούμε γκολ στο παιχνίδι.

19:00 146 Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 2 (1.65)
Μετά από μια μέτρια αλλά ουσιαστική εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ επισκέπτεται τη Λιβαδειά. Η διαφορά στην ποιότητα των 2 ομάδων είναι και φέτος αρκετά μεγάλη οπότε θα ποντάρω σε νίκη των φιλοξενούμενων. Μόνη μου ανησυχία οι σημαντικές απουσίες των Κοντρέρας και Τσιρίλο στην άμυνα του Δικεφάλου.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου
14:30 168 Αστέρας Τρίπολης - Καβάλα Χ (3.00)
Η σκληροτράχηλη Τρίπολη υποδέχεται την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος Καβάλα η οποία αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και συνεχίζει να ενισχύεται μεταγραφικά με ποιοτικούς παίχτες. Οι 2 ομάδες προέρχονται από αγώνες που τους κόστισαν βαθμούς και θέλουν όσο τίποτα τη νίκη. Δύσκολη η πρόβλεψη του αποτελέσματος, όμως πιστεύω ότι δε θα δούμε κάποιον νικητή.

16.45 181 Άρης - Ηρακλής 1 (1.50)
Η Θεσσαλονίκη στα δύο! Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ συνέχισε για 2η αγωνιστική να προσφέρει θέαμα και νίκες στους οπαδούς της και θέλει οπωσδήποτε να τριτώσει το καλό, ενώ ο γηραιός θέλει να πετύχει και αυτός με τη σειρά του τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του ώστε να αναρριχηθεί ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Το έργο του δύσκολο απέναντι σε μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα που έχει βρει καλό ρυθμό. Ποντάρω σε νίκη των γηπεδούχων ενώ πιστεύω ότι θα δούμε και πολλά γκολ.

Ready???

Αυτό το απειλητικό post έχει ως μοναδικό σκοπό να σας προειδοποιήσει ότι αύριο έρχονται τα προγνωστικά μου για Ιταλία! Ετοιμοι για νεα κερδη?

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

The first test in Toumba of 2010

Tonight PAOK fans will return to Toumba for a chance to see their team tested against a weakened Panionios side. It is reported that Panionios will be playing without their most dangerous player in Fabian Estoyanoff. Look for PAOK to win in a low scoring affair.

PAOK v Panionios (1)


Olympiakos and AEK meet in an Athens derby tonight as well. AEK has problems that the inclusion of Djebbour will not fix. Oly is tough to beat at home so I don't expect a surprise tonight.

Oly v AEK (1)

Other games...

Panathinaikos v Ergotelis (1)

Iraklis v Panthrakikos (X)

Giannina v Xanthi (X)

EUROLEAGUE(by gambler)

Οι επιλογες μου για το διημερο ειναι οι εξης:

1ο δελτιο:
Real-Oldenburg(18.5)..............1
Partizan-Lietuvos(4.5)............1
(1.5)Efes Pilsen-Olympiakos......1
Malaga-Orleans(14.5)............. 1
Maccabi-Roma(10.5)...............1

2ο δελτιο:
Caja Laboral-Maroussi(12.5)......2
(7.5)Olimpija-CSKA.................2
Panathinaikos-Prokom(18.5)......2
Khimki-Olimpia Milano(7.5).......1
Zalgiris-Cibona(6.5)................1
(14.5)Villeurbane-Barcelona.......1
Siena-Ulker-Fenerbahce(17.5)....2

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Serie A- 18a giornata

Επανέρχομαι, απο νετ καφε, καθώς για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεν έχω ιντερνετ, για μια παρουσίαση των παιχνιδιών της Τετάρτης στην Ιταλία.

13.30 Chievo-Inter: Η Inter έχει ξεφύγει βαθμολογικά, και παρά τη σαφή διαφορά δυναμικότητας, δε θα παίξω το διπλό του 1,65. Παρ'όλα αυτά με ψήνει το over και το Χ σε ένα δελτίο με εκπλήξεις.

16:00 Atalanta-Napoli: Σε καλό μομέντουμ οι φιλοξενούμενοι, κακό το κλίμε στους γηπεδούχους που έχουν την παράδοση με το μέρος τους. Επικίνδυνο παιχνίδι, τα πάντα είναι πιθανά.

16:00 Bari-Udinese: Σε αυτό τιο μάτς όλα τα στοιχέια δείχνουν Bari. Όμως δεν μπορώ να πειστώ για τον άσο, καθώς η Udinese έχει καλύτερη ομάδα και είναι για ψηλότερα. Διπλό με ρίσκο και under.

16:00 Cagliari-Roma: Χωρίς Totti αλλά με Toni στη σύνθεση οι φιλοξενούμενοι... Πολύ καλή ομάδα η Cagliari. Παιχνίδι που όλα είναι πιθανά. Over.

16:00 Catania-Bologna: Παιχνίδι απο 2 ομάδες που μάχονται για την αποφυγή της βουτιας στη Β. Συνήθως είναι πολύ κλειστά μάτς, άρα έχουμε μια προτίμηση στο Χ και το under.

16:00 Lazio-Livorno: Ντέρμπι ιδεολογίας στη Ρώμη. Η Lazio έχασε τον Pandev, Αλλά παραμένει μια πολύ καλύτερη ομάδα από την άχρωμη Livorno. Σύμμαχός μας η παράδοση. Ασος.

16:00 Parma-Juventus: Οι παρμένσι ξεκίνησαν πολύ καλά το πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι τώρα δε θα μπορέσουν να αντισταθούν στην απεγνωσμένη επιθυμία της Vecchia Signiora για τη νίκη. Διπλό και σκορ 0-1...

16:00 Sampdoria-Palermo: Οι ντεφορμέ, άρα ευνοούμενοι από τη διακοπή, και πολύ καλοί εντός γηπεδούχοι, αγωνίζονται με τους φορμαρισμένους αλλά κακούς εκτός Σικελιάνους. Ασος με ρίσκο.

16:00 Siena-Fiorentina: H Siena διαλύεται... Το παιχνίδι δείχνει να είναι με το μέρος της Fiorentina, που έχει ανάγκη για βαθμούς. Διπλό και under μάλλον.

21:45 AC Milan-Genoa: Οι μιλανέζοι είναι στη δεύτερη θέση, αλλά δεν ξέρω αν μπορούν να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα. Απαράδεκτη εκτός έδρας και ντεφορμέ η Genoa. Aσος και σκορ 2-0.

Συμέρασματικά η πρόταση για αυτή την αγωνιστική είναι:

Τριάδα 1

Lazio-Livorno....................... 1..... 1,65
Parma-Juventus.................... 2..... 2,30
Sampdoria-Palermo.................1...... 2,05

Τριάδα 2

Cagliari-Roma......................over....1,70
Siena-Fiorentina....................2.......2,05
Milan-Genoa.........................1.......1,50

1ο ταμείο του 2010????

228 Μπλακμπερν - Άστον Βίλλα 2 (2.50)

246 Βαλένθια - Λα Κορούνια 1 (1.65)

230 Κιέβο - Ίντερ 2 (1.60)

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Επιστροφή στα γήπεδα... by kouvagg

Καλή εβδομάδα σε όλους,

Οι ομάδες επιστρέφουν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και το πρωτάθλημα της Super League είναι έτοιμο να αρχίσει και πάλι. Σε αυτήν την αγωνιστική ξεχωρίζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, που σε αντίθεση με άλλες χρονιές έχει χάσει τον χαρακτήρα του ντέρμπυ, που είχε. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τις προβλέψεις:

Τρίτη 5 Ιανουαρίου

16:45 211 Λάρισα – Αστέρας Τρίπολης 1 (2.15)
Η Λάρισα απογοητεύει φέτος σε αντίθεση με τον Αστέρα ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά Ευρώπης. Οι Αρκάδες έχουν παρουσιαστεί δυνατοί φέτος αλλά ασταθείς σε κάποια παιχνίδια. Η ενισχυμένη μεταγραφικά, Λάρισα θέλει περισσότερο τους 3 βαθμούς για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ποντάρω στον άσο.

19:00 212 Ατρόμητος – Άρης 2 (2.25)
Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και τις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, η ψυχολογία στο στρατόπεδο των κίτρινων δείχνει να βρίσκεται στα ύψη. Ο Ατρόμητος δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάποιο σερί νικών, με εξαίρεση τα 2 τελευταία παιχνίδια και δεν νομίζω να καταφέρει να δυσκολέψει τον Άρη, που θέλει να αποδείξει και εντός γηπέδου ότι έχει ανέβει αγωνιστικά.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου

14.30 232 ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 1 (2.10)
Ο ΠΑΣ βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα ωστόσο πιστεύω ότι θα καταφέρει να πάρει τη νίκη. Οι καλές εντός έδρας εμφανίσεις των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την κάκιστη συγκομιδή βαθμών της Ξάνθης εκτός έδρας (μόλις 1 βαθμό) με κάνουν να πιστεύω στον άσο.

19:00 242 Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1 (1.60)
Μετά την ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης καμία απώλεια βαθμών δε συγχωρείται στον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης και πιστεύω θα ηττηθεί εύκολα.

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Ποδόσφαιρο... Μια τριάδα για απόψε

Χωρίς πολλά σχόλια, έπαιξα 3 ματς για απόψε, που αρχίζουν μετά τις 8. Αυτά είναι:

Mallorca-Bilbao ...........1....1,90
Osasuna-R.Madrid ........2....1,40
Sporting-Braga............1....1,90