Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Φορμαρισμένοι είμαστε

Καλησπέρα σας αγαπημένοι μου φίλοι. Για αρχή, θέλω να κράξω τον ΟΠΑΠ για το ότι άφησε τους πράκτορες να κάνουν(με κάθε δίκιο) απεργία και χάσαμε μια 7άδα χτες. Αζαξιό, Ναντ, Λε Μαν, Αταλαντα, Σαλκε, Φενλο οβερ, Εστουντιάντες βγήκαν και μας στέρησε τα λεφτά του επόμενου μήνα το αγύριστο κεφάλι του ΟΠΑΠ που δεν ικανοποίησε τα αιτήματα της απεργίας...

Για σήμερα θα δώσω 3 σημεία, καθώς και τα 2 που συμπλήρωσα στο δικό μου δελτίο, ελπίζοντας να τα πάρω χοντρά από την ενδεχόμενη 5άδα(απόδοση 23)

Bologna-Lecce 1(1,80) - Η Λέτσε, ομάδα με ένα από τα φτωχότερα ρόστερ της κατηγορίας και χειρότερη της κατηγορίας εκτός έδρας, δε νομίζω να καταφέρει να αντισταθεί στην αήττητη εντός έδρας ομάδα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Άσος για τους πιο έμπειρους Μπολονέζους, σε ένα από τα παιχνίδια που θα πρέπει να πάρουν...

Atl. Goianiense-Internacional 1(2,50) - Ματς με μονοπλευρο κίνητρο. Η Internacional αφού μας έκαψε μεσοβδόμαδα, έχασε κάθε ελπίδα για να πάρει το πρωτάθλημα. Η θέση στο Libertadores είναι εξασαφαλισμένη και πλέον οι παίκτες περιμένουν τος διακοπές μετά από τη κουραστική και άκρως επιτυχημένη σεζόν. Για τους γηπεδούχους(στη φωτό το σήμα της ομάδας) απλά τα πράγματα. Σχετικά καλή ομάδα, θέληση για σωτηρία, το ματς πρέπει να το κερδίσουν.

Atl.Mineiro-Santos (1,85) - Έπεσε η απόδοση του αγώνα στον ΟΠΑΠ, και απόλυτα δικαιολογημένα, αφού το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού. Πάνω κάτω τα ίδια με παραπάνω ισχύουν, αφού αναμετρώνται μια ομάδα που πασχίζει για τη σωτηρία της και μια βολεμένη ομάδα χωρίς στόχο, αφού η Santos κερδίζοντας το κύπελλο(+libertadores) και χάνοντας το πρωτάθλημα, δεν έχει κάποιο στόχο πια. Θα βρει τον τρόπο η Mineiro να κερδίσει.

Αυτά τα 3 έπαιξα, συμπληρώνοντας με το διπλό της Milan αύριο και τον άσσο του Άρη μεθαύριο. Καλή μας τύχη!

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

NBA 5/11

762) Denver Nuggets - Los Angeles Clippers (+11.5) Διπλό
760) Golden State Warriors (+1.5) - Utah Jazz Διπλό
756) Minnesota Timberwolves (+7.5) - Atlanta Hawks Διπλό
753) Philadelphia 76ers - Cleveland Cavaliers (+5.5) Άσσος

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

NBA , Φούλ του 2 με άσσους

739) Sacramento Kings (+5.5) - Los Angeles Lakers Διπλό
734) Utah Jazz - Toronto RAptors ( +10.5) Άσσος
728) Atlanta Hawks - Detroit Pistons (+10.5) Άσσος
733) Ηοuston Rockets - New Orleans Hornets (+4.5) Διπλό
735) Denver Nuggets - Dallas Mavericks (+3.5) Διπλό


Champions League-Brazil

Μια τριάδα για απόψε... Χωρίς ιδιαίτερη ανάλυση!

Basel-AS Roma 2(2,50) - Αν παίξει όπως ξέρει, θα πάρει τη νίκη η ομάδα της Ρώμης. Εν' όψει του ντέρμπι με τη Λάτσιο χρειάζεται μια ψυχολογική τόνωση και η Ελβετική ομάδα δεν είναι κανένα φόβητρο.

CFR Cluj-Bayern 2(1,70) - Πολλά επίπεδα πάνω οι Γερμανοί, θα καθαρίσουν πρόκριση και πρωτιά από σήμερα. Δεν είναι από τις ομάδες που χαλαρώνουν, όσο καλά και να πηγαίνουν... Ειδικά τώρα που είναι σε τροχιά ανόδου, τη νίκη θα την πάρουν.

Internacional PA-Fluminense 1(2,05) - Περισσότερο από ένστικτο το σημείο αυτό(η λογική έλεγε Cruzeiro). Τελευταία και μοναδική ευκαιρία για την Inter να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει για το πρωτάθλημα. Λίγη η Flu σε πολύ κρίσιμα εκτός έδρας... Οι πρωταθλητές Ν. Αμερικής έχουν τον πρώτο λόγο!

Euroleague 2011 - 3rd game

Μια πρόταση μετά από καιρό. Ξαναπιάνουμε δουλειά σιγά σιγά...

Εφές Πίλσεν - Μιλάνο (+7,5) --> 1
Μπάμπεργκ - Σαρλερουά (+4,5) --> 1
(+2,5) Βαλένθια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας --> 2

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Επιστροφή στα Αστέρια

Κουπόνι με αγώνες Champions' League δεν αφησέ, ποτέ, κανέναν αδιάφορο οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να γίνει η προσπάθεια για είσπραξη, μεροκάματο, χορηγία του οπαπ, ή όπως αλλιώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας..

100 - Ρούμπιν Καζάν - Παναθηναικός 1 (1,50)
Κακά τα ψέμματα το έργο του τριφυλλιού στην παγωμένη Ρωσσία είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο. Κάτι η απουσία των Λέτο-Νίνη, κάτι η κούραση από το σαββατιάτικο Ελληνικό classico, κάτι η κάκιστη αγωνιστική κατάσταση των πρασίνων απ'την αρχή μάλιστα της φετινής σεζόν με οδηγούν στον άσσο που θα μπορούσε να επιλεχθεί και από ημίχρονο. Δεν θα το κάνω λόγω της αποψης που σχημάτισα για τη φετινη Ρούμπιν απ'το ματς του οακα,ότι δηλ. πρόκειται για μετριο-καλή ομάδα χωρίς κάτι το ιδιέταιρο και του "απρόβλεπτου" που κρύβουν πάντα οι ευρωπαικές εμφανίσεις του παο. Βέβαια, αν ο Νιόπλιας δει , πάλι, κανένα όραμα τύπου Κατσουρ-δεκάρι το ματς είναι άσσος-παλούκι!

102 - Βαλένθια - Ρέιντζερς 1( 1,30)
Άμα στραβώσει αυτό το παιχνίδι να τους πάρει ο διάολος....Η ανάλυση για το ματς μπορεί να συμπυκνωθεί σε μια φράση : Ποια Ρέιντζερς?..

107 - Τόττεναμ - Ίντερ 1(2,45)
Σύμφωνοι, με μεγάλο ρίσκο ο άσσος αφού η Ίντερ έχει αποκτήσει "μέταλλο" και μπορεί να τα βγάζει πέρα και σε δυσκολότερς αναμετρήσεις. Όμως τους πετεινούς τους πιστεύω πολύ κυρίως λόγω του προπονητή τους. Το Γουάιτ Χαρτ Λέιν ελπίζω να παίξει το ρόλο του, ο Μπέιλ να κάνει άλλη μια φορά παπάδες και ο Μπενίτεθ να θυμηθεί τον "looser" ευατό του, ξανα-πατώντας σε αγγλικό έδαφος..

Καλή μας τύχη