Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ένα Χ, μια αποφυγή ήττας και μια έδρα

Η τριάδα που με απασχόλησε σήμερα είναι:

Lokeren-Club Brugge 1X(1,68) - Δε νομίζω να είναι και τόσο μεγάλο φαβορί η Μπριζ, που σε συνδυασμό με την πολύ πιθανή ήττα ή ισοπαλία της Γάνδης από τη Γκενκ, δεν πάει για τίποτα σήμερα.

Beira Mar-Nacional X(3,30) - Τελευταία αγωνιστική στην Πορτογαλία, με τη Νασιονάλ να θέλει 1 πόντο για να βγει στην Ευρώπη και τη Μπέιρα να μη θέλει να αποχαιρετήσει με ήττα μπροστά στους οπαδούς της.

Salt Lake-Houston 1(1,65) - Η ισχυρότερη έδρα των ΗΠΑ βλέπω να μιλάει σήμερα. Νίκη για τους διεκδικητές του πρωταθλήματος, που επιτέλους ξεκουράστηκαν, με αντίπαλο την άχρωμη ομάδα του Κόκε...

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Οι Αετοί, η Valladolid και το φαβορί

Τρία σημεία που επέλεξα για αυτές τις ημέρες είναι:

Buyuksehir-Besiktas 2(1,70) - Τελικός στην Καισάρεια, με την Besiktas να περιμένει όλη τη σεζόν αυτό το ματς. Μάλλον από σπόντα έφτασε ως εδώ η Buyuksehir... Διπλό και τρόπαιο στα 90' για τους Αετούς!

Valladolid-Cordoba 1(1,55) - Πολύ ισχυρή εντός η Valladolid, δε λέει και πολλά η αντίπαλός της. Συν τοις άλλοις μεγάλο το κίνητρο για τα play offs.

Velez-Libertad 1(1,55) - Μετά το τρομερό ξεκαθάρισμα των φαβορί στον προηγούμενο γύρο, Velez και Santos προβάλλουν ως τα απόλυτα φαβορί για το τρόπαιο. Δε θα σπαταλήσει την ευκαιρία πρόκρισης η καλύτερη ομάδα της Αργεντινής.