Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΕΛΓΙΟ

418-1 ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΓΑΝΔΗ(1,75)

357-1 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(1,85)

358-1 ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ(1,70)




ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!

Frappenburg's time..

321 - Dortmund - Leverkusen X2(1,40)

353 - Oberhausen - Karlsruhe 1(2,30)

354 - Union Berlin - Aachen 1(2,15)

374 - Hamburg - Schalke over(1,80)

Μακάρι να 'ταν superclasico..

Επιστροφή στη δράση ύστερα απο 15 μέρες με το ενδιαφέρον σε Ίταλία και Αργεντινή να παραμένει αμείωτο..Στην Ιταλία ξεχωρίζει η κούρσα τίτλου μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν ενώ στην Αργεντινή η Ιντεπεντιέντε φαίνεται να παίρνει προβάδισμα για τον τίτλο εκμεταλλευόμενη είτε την αδιαφορία(Μπάνφιλντ,Εστουδιάντες,Βελέζ) είτε την ανυπαρξία(Μπόκα,Ρίβερ,Σ.Λορέντζο) των υπόλοιπων ομάδων..Μοιραία,το μεγαλύτερο ντέρμπι του πλανήτη μεταξύ των ''χεινέσες'' και των ''μιγιονάριος'' περνάει στο ντούκου χωρίς κανένα στοιχηματικό ενδιαφέρον έχοντας χαρακτήρα ντέρμπι-γοήτρου και μόνο..Πάντως,οι αποβολές σε τέτοια ματς είναι συχνό φαινόμενο και οι απανταχού τζογαδόροι αξίζει να το ψάξουν..
Συνοπτικά τα bet του Σ/Κ:
335 Παλέρμο-Ίντερ 2 (2,15) Ναι μεν αήττητη εντός η Παλέρμο,ωστόσο η Ίντερ προέρχεται από το ματς της δεκαετίας γι'αυτή και τα περιθώρια στην υπόθεση τίτλος στενεύουν επικίνδυνα..Το πρόγραμμά της άλλωστε δε σηκώνει άλλες μαγκιές..
366 Κάλιαρι-Λάτσιο 2 (3,00) Μια αδιάφορη υποδέχεται μία που καίγεται,ισοδύναμες πάνω-κάτω και στα θετικά οτι όλη η ευρώπη δε θα στηρίξει πάλι Λάτσιο μετά την καζούρα της περασμένης εβδομάδας..Εγώ το λέω έμπνευση,κάποιος άλλος μπορεί να το πει βίτσιο..
367 Μίλαν-Νάπολι 1 (1,50) Χαμηλό,αλλά πόσο να στο δώσει όταν μετά από χρόνια η Μίλαν βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή και η Νάπολι έχει να κερδίσει 8 ματς?
368 Μπάρι-Πάρμα Χ (3,05) Αδιάφορες αμφότερες,βολεμένες αμφότερες με την ισοπαλία,καλοκαιράκι πλησιάζει,γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας?
369 Σιένα-Μπολόνια 1 (1,95) Παραπαίουμε εμείς οι παιχταράδες της ομαδάρας εντός,αλλά είμαστε και 5 αγώνες αήττητοι,γυρίσαμε το ματς με τη Γιούβε απο 3-0 στο 10' σε 3-3 και δικαιούμασταν και τη νίκη και παίζουμε και με τους-τουλάχιστον αδιάφορους-μακαρονάδες με κιμά..Γιατί να μην πανηγυρίσουμε και μεις οι φουκαράδες 3η φορά φέτος εντός?
425 Ιντεπεντιέντε-Ροζάριο Χ2 (2,05) 4 στα 4 εντός οι ανεξάρτητοι,πρώτοι στη βαθμολογία,όνειρα για τίτλο,αλλά ταυτόχρονα χωρίς μεγάλο ειδικό βάρος και με βασικό τον χοντροΝούνιες..Οι Ροζαρίνος από την άλλη έκαναν την 1η τους νίκη τη περασμένη βδομάδα στο clausura και έχουν ψυχολογία,καίγονται για βαθμούς για να αποφύγουν τα μπαράζ του υποβιβασμού και σε 5 εξόδους μέχρι τώρα έχουν μόλις 1 ήττα..
429 Γοδόι Κρουζ-Μπάνφιλντ 2 (3,00) Η μέτρια και 2η παρακαλώ Γοδόι δίνεται φαβόρα απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια και 4η Μπάνφιλντ..Με αποτέλεσμα η περσινή πρωταθλήτρια Μπάνφιλντ να δίνεται στο 3,00..Μπομπίτσα..

ΣΟΥΜΑ

Βασικό ποντάρισμα
Ίντερ 2,Μίλαν 1,Μπάρι-Πάρμα Χ

Ρίσκο
1)Λάτσιο 2,Σιένα 1
2)Μπάνφιλντ 2,Ροζάριο Χ2

Και ειδικά στοιχήματα για....ειδικούς:
1)Μπόκα-Ρίβερ αποβολή
2)Γιόβετιτς για anytime scorer στο Φιορεντίνα-Τζένοα
3)Μπάρι-Πάρμα 1-1 σκοράκι

Demasiado dificultades..(Ισπανία-Σάββατο)

Δύσκολο Σαββατιάτικο κουπόνι όσον αφορά τα Ισπανικά μάτς σε Primera και Segunda Division, θα δώσω όμως τις εκτιμήσεις μου για σήμερα, με βάση κυρίως την εικόνα που έχω για τις ομάδες,τη φόρμα τους και όχι τόσο τους αριθμούς και τις βαθμολογίες..

310 - Θέλτα - Καρταγένα Χ(3,00)

312 - Χερέθ - Τενερίφη Χ(3,05)

332 - Ρεάλ Μαδρίτης - Σπόρτινγκ Χιχόν 1(1,30) φ1

340 - Εσπανιόλ - Σεβίλλη 1(2,75)

Saturday Picks

Aston Villa v Wolverhampton (1) 1.30

Fenerbache v Gaziantespor (1) 1.30

Portsmouth v Hull City (X) 3.10

Bristol City v Newcastle (2) 1.70

3άδα για ποντάρισμα...

244 Γουίγκαν - Μπέρνλι 1 (1,65)

310 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χετάφε 1 (1,90)

311 Λα Κορούνια - Βαγιαδολίδ 1 (1,45)

A1, ACB, Lega A: για το 3ο σερί

Επανερχόμαστε μετά από ένα κενό λόγω ενός πολύ φτωχού για τα γούστα μας, μεσοβδόμαδου κουπονιού, με μοναδικό σκοπό το τρίτο συνεχόμενο ταμείο σε σαβ/κο. Παραδοσιακά, δυο δελτία, αυτή τη φορά χωρισμένα σε Α1 και Ισπανία-Ιταλία.


Πανελλήνιος - Κολοσσός Ρόδου (+8,5) --> 2

Σε πάρα πολύ καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, δεν αποτελούν το φαβορί απέναντι σ' έναν καλύτερο αντίπαλο, αλλά το πλεονέκτημα που δίνεται είναι αρκετά καλό για να το αγνοήσουμε. Εξάλλου και ο Πανελλήνιος δε θα λέγαμε ότι ισοπεδώνει τους αντιπάλους του τελευταία, άσχετα αν τα πηγαίνει γενικά καλά (πέραν της πρόσφατης οδυνηρής ήττας από την ΑΕΚ).


Άρης - ΑΕΚ (+9,5) --> 2

Κυρίως τα προβλήματα των γηπεδούχων (Μάιλς, Ρίτσαρτσον εκτός, ίσως και ο Μπετς), μας οδηγούν στην επιλογή του διπλού. Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη με τον Πανελλήνιο κι έχει γίνει κάπως πιο αξιόπιστη, αλλά και πάλι, δύσκολα να την προτιμούσαμε υπό φυσιολογικές συνθήκες. Συνήθως πάντως δυσκολεύει τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, κάτι που αναμένουμε να γίνει και σήμερα, ειδικά αν δεν τα σπάσουν οι παίκτες της από το τρίποντο (και δεν ξανακάνει όργια ο Γουόλς).


Καβάλα - Ολύμπια Λάρισας (+9,5) --> 1

Το ρόστερ των γηπεδούχων δεν είναι σε καμιά θέση ανάλογο της βαθμολογικής τους θέσης. Ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι σ' έναν αποδυναμωμένο τελευταία αντίπαλο (κυρίως λόγω Μάσι), ο οποίος βέβαια φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του νεαποκτηθέντα Φόρτενετ έναν πολύ καλό σκόρερ. Η Καβάλα όμως έχει δυο συνεχόμενες ήττες στο καλάθι, στην έδρα της και αναμένεται ιδιαίτερα αποφασισμένη σήμερα.


Παναθηναϊκός - Ηλυσιακός (+26,5) --> 1

Για τη διαφορά δυναμικότητας δεν έχουμε να πούμε κάτι. Απλά πιστεύουμε πως ο Παναθηναϊκός θα θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης, ενώ απ' την άλλη, στον Ηλυσιακό σκέφτονται τα επόμενα, κρίσιμα ματς, βλέποντας το συγκεκριμένο ως ευκαιρία δοκιμών νέων συστημάτων και νεαρών παικτών.


2ο δελτίο:


(4,5) Κάχα Λαμποράλ - Μπαρτσελόνα --> 2

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν το παιχνίδι εκείνο που θα περιορίσει την Μπαρτσελόνα κι εφόσον οι φιλοξενούμενοι καταφέρουν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι, τότε θα έχουν και τον πρώτο λόγο για τη νίκη.


(+1,5) Βανόλι - Καζέρτα --> 2

Αρκετά αλλοπρόσαλλη έχει γίνει η Καζέρτα το τελευταίο διάστημα, παραμένει ωστόσο ανώτερη από τη Βανόλι, που ναι μεν κέρδισε μέσα στο Τρεβίζο την Μπενετόν και γενικά έχει μια καλή έδρα, ωστόσο θεωρούμε αρκετά δύσκολο να πάρει μια δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη νίκη (όπως και να κάνει δεύτερη συνεχόμενη γκέλα η Καζέρτα).


Γρανάδα - Βαγιαδολίδ (+5,5) --> 2

Εξακολουθούμε να εμπιστευόμαστε την αρκετά καλή Βαγιαδολίδ, αυτή τη φορά απέναντι σε μια καλή, αλλά μέχρι εκεί, αντίπαλο.


Σκαβολίνι - Μοντεγκρανάρο (+1,5) --> 2

Σαν επιλογή της τελευταίας στιγμής, γιατί φοβάμαι αρκετά σαν παγίδα αυτό το ματς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ανέβει στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας σερί 8 νικών, ενώ απ' την άλλη η Σκαβολίνι χρειάζεται επειγόντως νίκη, μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα (όπου "ξεφούσκωσε" στο 4ο δεκάλεπτο). Προτιμήσαμε αυτό πάντως, αντί του διπλού της Βαλένθια μέσα στην Μπρούεσα, όπου κι εκεί θεωρούμε πιθανό ενα περίεργο αποτέλεσμα.

Ελλάδα, Με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων...

...και ισόβιων πρωταθλητών στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Δε θα ασχοληθούμε, τουλάχιστον στοιχηματικά, με το παιχνίδι καθώς θέλουμε όλοι μας, απερίσπαστοι από το κουπόνι και γεμάτοι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι της χρονιάς, το παιχνίδι που έτυχε φέτος να κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδος. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στον έτη φωτός μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες και πανάξιο πρωταθλητή φέτος, Παναθηναϊκό των μεγάλων αστέρων, που προσέφερε απλόχερα το θέαμα και τις συγκινήσεις, σε έναν διψασμένο για καλό ποδόσφαιρο ελληνικό λαό και στον Ολυμπιακό που θα "διεκδικήσει" για τη φετινή χρονιά την έξοδό του στο champions league μέσω της διαδικασίας των play off. Κάπως έτσι τελειώνω τον μακροσκελή, κουραστικό και λανθασμένο, για κάποιους πρόλογό μου και προχωράω στα παιχνίδια μας για το κουπόνι. Όλοι οι αγώνες διεξάγονται Κυριακή 21 Μαρτίου στις 19.00 ώστε να εξασφαλιστεί η φερεγγυότητα του ήδη αξιόπιστου πρωταθλήματος που όλοι είμαστε περήφανοι να παρακολουθούμε...


397 Καβάλα - Λάρισα 2 (2.70)
Οι φιλοξενούμενοι καίγονται για βαθμούς ενώ η Καβάλα προετοιμάζεται για τη ρεβάνς του αγώνα κυπέλλου με τον Άρη για ένα εισιτήριο για τον τελικό του θεσμού...

400 Πανιώνιος - Άρης Χ (2.85)
Παιχνίδι ανάμεσα στον εκπληκτικό τελευταία Άρη που παρασύρει με χαρακτηριστική άνεση οποιονδήποτε αντίπαλο βρει στο σαρωτικό πέρασμά του με έναν αρκετά πιο αδύναμο αντίπαλο. Μοναδική μου ανησυχία η απουσία του Σηφάκη που με κάνει να πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι θα δεχτούν γκολ, αλλά πιστεύω ότι δε θα ηττηθούν. Πολύ καλό σημείο και το διπλό.

401 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ Χ (3.00)
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καλύτερα να αφήσουν στην άκρη τα όνειρά τους για πρωτάθλημα και να προετοιμαστούν να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα στη διαδικασία των play off όπου διαιτητές και αντίπαλοι θα κάνουν δύσκολο το έργο τους για έξοδο στο champions league και στο europa league. Ο ορισμός του κ. Κάκου για διαιτητή του αγώνα μειώνει πολύ τις πιθανότητες για νίκη των γηπεδούχων ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και το διπλό στην Τούμπα.

402 ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος Χ Ημίχ (2.00)
Ανεξάρτητα του νικητή της αναμέτρησης, ο οποίος εκτιμώ ότι θα είναι ο ΠΑΣ πιστεύω ότι θα δούμε ισόπαλο 1ο ημίχρονο...

Αυτές οι προτάσεις μας για την Κυριακή. Σας εύχομαι να απολαύσετε το ποδοσφαιρικό υπερθέαμα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού την Κυριακή. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να το παρακολουθήσω και να δω για 2 ώρες ακόμα μετά τις αμφισβητούμενες φάσεις και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Καλά κέρδη στο στοίχημα, σε όλους!!

Γαλλία, 20/03/2010

Επανέρχομαι μετά από αλλεπάλληλους κουβάδες, σε ένα ΣΚ που δεν έχει Πορτογαλικό πρωτάθλημα, άρα θα πρέπει να ασχοληθώ αποκλειστικά και μόνο με το Γαλλικό. Σήμερα θα παραθέσω τα σχόλιά μου για τα αποψινά ματς, που είναι η αλήθεια ότι μου φάνηκαν αρκετά δύσκολα αλλά θα το παλέψουμε...

Grenoble-Monaco Η υποβιβασμένη Grenoble υποδέχεται την αδιάφορη-ελιτίστικη- ομάδα των Μονεγάσκων, η οποία έχει ρίξει το βάρος της στο κύπελλο πλέον, μιας και στο πρωτάθλημα είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Δε βλέπω κάτι.

Boulogne-Lorient Οι γηπεδούχοι σκέφτονται το κύπελλο μιας και στο πρωτάθλημα μάλλον υποβιβάζονται, χωρίς όμως να έχουν χάσει πλήρως τις ελπίδες τους. Βαθμολογικά αδιάφοροι οι παίκτες της Lorient, δεν ξέρω τι θα ξημερώσει σε αυτό τον αγώνα. Επόμενο...

Nice-PSG Πολύ ρεπορτάζ υπάρχει για το συγκεκριμένο ματς. Κατ' αρχήν είναι κεκλεισμένων των θυρών. Η PSG σκέφτεται τα προημιτελικά του κυπέλλου ενώ η Nice μάλλον σώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Την κοινότητα των παριζιάνων συγκλόνισε η είδηση του θανάτου του οπαδού τους μετά από τα επεισόδια του Φεβρουαρίου. Δύσκολο ματς, πάει προς στον άσο και λόγω παράδοσης.

Auxerre-Le Mans Η Auxerre πετάει ψηλά. Πάει για πρωτάθλημα, όσο απίστευτο και να φαίνεται. H Le Mans? Ασ'τα να πάνε... Μαζική άμυνα σήμερα μήπως και βγει κάτι. Εύκολα η δύσκολα άσος αλλά 1,45 δεν παίζω...

Rennes-Toulouse Αδιάφορες και οι 2 βαθμολογικά, με τη Rennes να έχει μεγαλύτερο κίνητρο λόγω έδρας, καλύτερη φόρμα και μια ισχυρότατη παράδοση με το μέρος της. Τη νίκη πιστεύω θα την πάρει.

St Etienne-Nancy Πολύ ανεβασμένοι σε σχέση με τον προηγούμενο καιρό οι Στεφανουά, έχουν ακόνη ένα βαθμολογικό κίνητο, να εξασφαλίσουν τη σωτηρία τους. Για τη Nancy τι να πω? η ομάδα που έχασε άνετα εντός από τους 2 τελευταίους και καταδικασμένους. Αν μας κάνει κηδεία αυτή η ομάδα μάλλον πρέπει να μην ξαναδώ Γαλλία.

Lens-Sochaux Σε αντίθεση με τα πρώτα ματς που τα βλέπω προς το Χ2, τα τελευταία 3 τα βλπεώ προς τον άσο. Η Lens όμως έχει το κύπελλο μπροστά της και δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι συγκεντρωμένη στον αδιάφορο αγώνα που έχει μπροστά της. Κίνητρο της Sochaux? Να σπάσει την παράδοση που υπάρχει στα παιχνίδια της με τη Lens.

Πρόταση

Nice 1(2,25)
Rennes 1(1,75)
St Etienne 1(1,85)

Τα ξαναλέμε άυριο με League 1 και τελικό League Cup Στην Πορτογαλία...

Premier League

Αστον Βιλλα-Γουλβς : 1 (1,30)
Εβερτον-Μπολτον : 1 (1,50)
Στοουκ-Τοτεναμ : 2 (2,00)
Αρσεναλ-Γουεστ Χαμ : 1 (1,15)
Μπλακμπερν-Τσελσι : 2 (1,40)
Γουιγκαν-Μπερνλι : 1 (1,65)

Με μεγάλο ρίσκο

Φουλαμ-Μαντσεστερ Σιτι : Over ()
Μαντσεστερ Γιουναιτεντ-Λιβερπουλ : Χ (3,40)
Πορτσμουθ-Χαλ : 2 (3,15)
Σαντερλαντ-Μπερμιγχαμ : 1 (2,05)

Τσελσι και Αρσεναλ εχουν θεωρητικα ευκολο εργο.Η Λιβερπουλ θα παλεψει πολυ για το βαθμο γιατι πρεπει να μεινει κοντα στις θεσεις για Τσ. Λ. .Γουιγκαν και Σαντερλαντ θα κοιταξουν να παρουν θετικα εντος εδρας αποτελεσματα για να αποσταστουν απο τις επικινδυνες θεσεις.Εβερτον και Αστον Βιλλα βλεπουν εξοδο στην Ευρωπη με νικες.Η Τοτεναμ διεκδικει με αξιωσεις την εξοδο στο Τσ. Λ. της επομενης περιοδου με νικη.Φουλαμ μετα απο μεγαλη νικη κοντρα σε μια επιθετικη ομαδα οπως η Σιτι αναμενεται καλο παιχνιδι.Τελος η Χαλ αντιμετωπιζει την αδιαφορη Πορτσμουθ και θελει να φυγει απο την ζωνη του υποβιβασμου.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Σαββατοκύριακο 20-21/3/2010

Χαίρετε και πάλι. Ήρθε η ώρα να εκτεθώ και εγώ ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων δίνοντας τις πρώτες μου προβλέψεις. Νωρίς-νωρίς βέβαια αφού είναι μεσημέρι παρασκευής ενώ η τετράδα μου είναι αμιγώς κυριακάτικη αλλά αυτό συμβαίνει διότι δε γνωρίζω κατα πόσο απόψε ή αύριο θα έχω δυνατότητα πρόσβασης στο internet... Δεσμεύομαι όμως ότι αν ο Superstar της ομάδας που θα δώσω για σίγουρο στανταράκι (και καλά) σπάσει το πόδι του αύριο και δεν αγωνιστεί θα βρω κάποιο τρόπο και θα αναρτηθεί στο site!


Πάμε στο δια ταύτα:

Δύο επιλογές από Championship και δύο από Superleague

Κυριακή 16:00 Leicester - Coventry ΑΣΣΟΣ στο 1,65
Αξιόπιστη ομάδα η Λέστερ, σκοράρει με κόπο αλλά αμυντικά είναι καλή. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση με ματς λιγότερο και θα τα δώσει όλα μπας και προλάβει το τρένο της απευθείας ανόδου ως το τέλος. Αλλοπρόσαλη ομάδα η Κόβεντρι, ή του ύψους ή του βάθους, βρίσκεται στη 10η θέση 10 βαθμούς πίσω από τη Λέστερ αλλά δεν πρόκειται να διεκδικήσει ως το τέλος θέση στα μπαραζ.

Κυριακή 17:00 Cardiff - Watford ΑΣΣΟΣ στο 1,60
Σαφής διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα τους, η Cardiff βασίζει την εκπληκτική για το στατους της φετινή πορεία στην δυνατή έδρα της. Με νίκη κάνει το βήμα παραπάνω και εδραιώνεται στην 6η θέση με διαφορά 6 βαθμών από την έβδομη Sheffield United. Η Watford για την ιστορία είναι ομάδα χωρίς στόχους φέτος και βρίσκεται στη 19η θέση με αγώνα λιγότερο.

Κυριακή 19:00 Καβάλα - Λάρισα ΑΣΣΟΣ στο 2,30
Ξεκινάω με το ότι ο υπογράφων είναι Λαρισαίος και αγαπάει την ΑΕΛ. Ωστόσο δε γίνεται λόγω των δύο απανωτών 1-0 στο Αλκαζάρ να ξεχάσουμε το πόσο χάλια είναι η φετινή Λάρισα ειδικά εκτός έδρας. Καλύτερη ομάδα η Καβάλα, θα παίξει με όλες τις τις δυνάμεις για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα συμμετοχής στα playoff και θα παίξει και για τον πληγομένο εγωισμό της λόγω του μεσοβδόμαδου με τον Άρη. Ομάδα συνοθύλλευμα η φετινή Λάρισα, όλοι επίθεση και όλοι άμυνα το σύστημα αν και με τον Παπακώστα συμμαζεύτηκε κάπως.

Κυριακή 19:00 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ΑΣΣΟΣ στο 1,95
Πιο "ομάδα" και σαφώς πιο αξιόπιστος ο ΠΑΟΚ από τη φετινή τραγική ΑΕΚ. Από τη μία πλευρά έχουμε μία δυνατή συσπείρωση μετά την απώλεια του τίτλου, μία άμυνα μπετό που δεν δέχεται γκολ, μία καυτή έδρα και ένα σαφές πλάνο στο παιχνίδι. Από την άλλη έχουμε μία ομάδα που σέρνεται φέτος στη Superleague, με τραγικό κέντρο, μία ομάδα όσα φάμε και όσα βάλουμε με τα περισσότερα παιχνίδια να είναι over, με παθητικό σχεδον 1,2 γκολ ανα αγώνα και με αγωνιστικό πλάνο ότι κάτσει από τις εμπνεύσεις του Scocco και του Blanco...

ΝΤΟΥ!

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Europa League-18/3/2010

Οι προβλέψεις μου για απόψε είναι:

Werder-Valencia 2(3,00)

Marseille-Benfica X(half time)(1,80)

Anderlecht-Hamburg X(half time) (1,85)

Liverpool-Lille 1(1,40)

Καλή μας επιτυχία!

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Wednesday

Barcelona v Stuttgart (1) 1.15

Grasshoppers v Sion (1) 1.65

Newcastle v Scunthorpe (1) 1.25

Χαίρετε κύριοι

Ευχαριστώ θερμά τη φιλόξενη αγγαλιά του Κουβαδιστάν. Από σήμερα φοράω τη μπαντάνα με τη σημαία της Κούβας και θα παλέψω μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για να αποδυναμώσουμε χρηματικά όσο το δυνατόν περισσότερο τις στοιχηματικές εταιρίες. Ντου!

Επιστροφή....

143 Μπορντό - Ολυμπιακός 1 (1,45)

144 Νιουκάστλ - Σκάνθορπ 1 (1,25)

139 Άρης - Καβάλα 1 (1,50)

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Προβλέψεις 16,17/3_Ιρλανδία,Libertadores,Ελβετία

U.C.D-Bohemians 2(1,65)
Grasshoppers-Sion 1(1,65)
Monterrey-Once caldas 1(1,65)

Πάμε φουλ για ταμείο!!!

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

NBA 14/3

796              ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ    ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ    9,5   Διπλό

806              ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ    ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ    3,5 Διπλό

808              ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ    ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΙΜΠΕΡΓΟΥΛΒΣ    8,5   Διπλό

809              ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ    ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΝΣ ΧΟΡΝΕΤΣ    9,5  Άσσος

Italy - Picks

Livorno v Roma (2) 1.70

Bolonia v Sampadoria (2) 2.70

Genoa v Caliargi (1) 1.70

Πορτο-Γαλλία: B-day gift ;)

Πάμε δυνατά για να καταφέρουμε να κερδίσουμε ένα αξιόλογο ποσό σε αυτή την ξεχωριστή για μένα ημέρα... Δίνω μια τριάδα αλλά το σίγουρο είνια ότι εγώ θα τα παίξω σε ένα μόνο δελτίο, σαν 5άδα, μαζί με 2 ακόμη σημεία που προέκυψαν μετά από ώρες εμπεριστατωμένης έρευνας...... Καλή επιτυχία!


Valenciennes-Rennes........X(3,00)

Toulouse-Olympique de Marseille.......2(2,00)

Sporting CP-Vitoria Guimaraes.......1(1,50)