Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Σαββατιάτικη τριάδα

Οι επιλογές μου για τα σημερινά παιχνίδια από Ιταλία και Βραζιλία είναι οι παρακάτω.

Roma-Udinese 1(1,60) - Εύκολα η δύσκολα η δύναμη της έδρας θα δώσει τη νίκη στους πρωτευουσιάνους. Παρά τις απουσίες, ο άσος είναι επιλογή.

AC Milan-Fiorentina 1(1,50) - Σκαρφάλωσε στην κορυφή η Μιλαν μετά τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι και σήμερα έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί σε αυτή. Πολύ αδύναμοι οι Βιόλα εκτός, δε νομίζω να τα καταφέρουν σήμερα. Επίσης το under είναι επιλογή.

Gremio-Atletico Paranaense 1(1,75) - To σημείο της ημέρας για μένα. Σε μια από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος, η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα(από αυτές που βρίσκονται ψηλά) δε μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Χαρακτήρα τελικού έχει το παιχνίδι, ο νικητής συνεχίζει να παλεύει για την έξοδο στο επόμενο Libertadores. Σε αυτούς τους αγώνες, η έδρα παίζει καθοριστικό ρόλο στη Βραζιλία.

Καλή μας επιτυχία!

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Euroleague 2011 - 5th game

Μια τριάδα από τα σημερινά ματς:

(+5,5) Ρόμα - Ολυμπιακός --> 2
Ολύμπια Λ. - Βαλένθια (+5,5) --> 1
(+4,5) Σιένα - Μπαρτσελόνα --> 1

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

15/11, 4 αγώνες

Οι αναμετρήσεις που βρήκα κάποιες καλές επιλογές για σήμερα είναι:

Εθνικός-Λεβαδειακός 2(2,00) - Ώρα για το πρώτο διπλό για την ομάδα του Γιάννη Κομπότη. Αν θέλει φυσικά να ανακάμψει βαθμολογικά.

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου 1(2,15) - Τα στοιχεια του αγώνα, καθώς και το ένστικτό μου, με οδηγούν ανεπιφύλακτα στον άσο.

Hertha-Bochum 1(1,55) - Καλύτερη σε όλα η γηπεδούχος. Με χαλάει λίγο η απόδοση αλλά ΟΚ.

Alcorcon-Cordoba 2(3,10) - Μόνο έδρα έχει η κακή και ντεφορμέ Alcorcon. Η εμπειρία της Cordoba μπορεί να της δώσει το σημαντικό διπλό!